- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.564
- 798
Benim Germinal olabilir toplumsal konuların işlenişini seviyorum galiba Zülfü Livaneli’nin kitaplarını da bu sebeple seviyorum zannedersemDünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Tabiki monte cristo kontuDünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
C Calcifer Aklıma bir oyun gibi bir sey geldi
Bu ara reels görüyorum çok. Kitabı anlatırken hayaline uygun görseller ekliyorlar.
Misal Monte Cristo Kontu:
Eki Görüntüle 3190855
Eki Görüntüle 3190856 Eki Görüntüle 3190857 Eki Görüntüle 3190858
Zindanı tam olarak böyle hayal etmiştim
Eki Görüntüle 3190859 Eki Görüntüle 3190860
Bunlar benim hayalime en yakın resimler mesela
Çoğunluğun okuduğu kitaplardan seçip böyle bir sey yapsak nasıl olur
Iyi geceler herkeseDünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Ah evet bence de yazdığın iki kitap da çok çok guzel eserlerdi. Benim şu da cok hoşuma gidiyor mesela bi kitabı zevkle tadı damağında kalarak okuyorsun sonra aradan zaman geçiyor başka kitaplar okurken daha önce o çok beğenerek okuduğun kitaplara atıfta bulunulduğunu hatta etkilendigin kisimlardan simdi okudugun kitabin yazarının da etkilenip alıntı yaptığını görüyorsun.. Bu çok güzel bi his benim icin. Frankenstein öyleydi.. Son okuduğum Kirpinin Zarafetinde de mesela Anna kitabından sık sık bahsediyordu hatta orda bi karakterin iki kedisinden birinin adını Levin birinin adını KitiSeçemiyorum. Yazdığımdan beri onu düşünüyorum. Anna Karenina 'nın yeri çok ayrı. Ortak okumamızdı ve hala konuşuruz.
Frankenstein sanırım
Çekiştire çekiştire bir hal oldunuz Anna' yı Levin'iSeçemiyorum. Yazdığımdan beri onu düşünüyorum. Anna Karenina 'nın yeri çok ayrı. Ortak okumamızdı ve hala konuşuruz.
Frankenstein sanırım
Çekiştire çekiştire bir hal oldunuz Anna' yı Levin'i
Ah evet bence de yazdığın iki kitap da çok çok guzel eserlerdi. Benim şu da cok hoşuma gidiyor mesela bi kitabı zevkle tadı damağında kalarak okuyorsun sonra aradan zaman geçiyor başka kitaplar okurken daha önce o çok beğenerek okuduğun kitaplara atıfta bulunulduğunu hatta etkilendigin kisimlardan simdi okudugun kitabin yazarının da etkilenip alıntı yaptığını görüyorsun.. Bu çok güzel bi his benim icin. Frankenstein öyleydi.. Son okuduğum Kirpinin Zarafetinde de mesela Anna kitabından sık sık bahsediyordu hatta orda bi karakterin iki kedisinden birinin adını Levin birinin adını KitiBu arada bu kısmi okurken aklıma C Capanin Gururu Teyom geldi. Bir kedisi olsa herhalde koyacagi isim Levin
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Çinili Camii - Kütahya
Ressam ve Neyzen Ahmet Yakupoğlu tarafından 1973 yılında yaptırılmıştır. Yapı tarzı ve süsleme üslubuyla Orta Asya Türk mimarisinden bir esintiyi yansıtır. Sekizgen iki katlı ve tek kubbeli olan yapının içi kalem işi süslemelerle, dışı ise özel üretim mavi Kütahya çinileriyle süslenmiştir. Türk motiflerinin kullanıldığı süslemeleri ve mimarisiyle özgün bir örnektir.
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Günaydın hayırlı cumalar
Çinili Camii - Kütahya
Ressam ve Neyzen Ahmet Yakupoğlu tarafından 1973 yılında yaptırılmıştır. Yapı tarzı ve süsleme üslubuyla Orta Asya Türk mimarisinden bir esintiyi yansıtır. Sekizgen iki katlı ve tek kubbeli olan yapının içi kalem işi süslemelerle, dışı ise özel üretim mavi Kütahya çinileriyle süslenmiştir. Türk motiflerinin kullanıldığı süslemeleri ve mimarisiyle özgün bir örnektir.
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Günaydın herkese
Çinili Camii - Kütahya
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Bir Kütahya gelini olarak beni niye götürmedin savaşları başlasın
Çinili Camii - Kütahya
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?