Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?

Ergenus dönemimde okuduğum Genç Werther’in Acılarının yeri ben de ayrıdır.

Çok iyi hepsi

Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Iyi geceler herkese
En sevdigim Monte Kristo Kontu Mehmet Akif'in cok sevdigim bir dizesi

Yeis öyle bir bedbahtliktır ki
Düşersen boğulursun
Sımsıkı sarıl azmine
Bak ne olursun

Yukaridaki dize tam olarak Monte Kristo Kontu kitabının özeti gibi. Azmi, mücadeleyi,affetmeyi merhameti, hak edene hak ettiği degeri vermeyi, aşkı gayet güzel işlemiş. Kurgu çok güzel, üslup harika, verilen mesajlar zaten muhteşem

C Calcifer başkanım senin en sevdiğin dünya klasigi hangisi

Mrsay doğum günün kutlu olsunYeni yaşın hüznünün sevince döndüğü güzel gunlerle gelsin inşallah
Seçemiyorum. Yazdığımdan beri onu düşünüyorum. Anna Karenina 'nın yeri çok ayrı. Ortak okumamızdı ve hala konuşuruz.

Frankenstein sanırım

Seçemiyorum. Yazdığımdan beri onu düşünüyorum. Anna Karenina 'nın yeri çok ayrı. Ortak okumamızdı ve hala konuşuruz.

Frankenstein sanırım
Ah evet bence de yazdığın iki kitap da çok çok guzel eserlerdi. Benim şu da cok hoşuma gidiyor mesela bi kitabı zevkle tadı damağında kalarak okuyorsun sonra aradan zaman geçiyor başka kitaplar okurken daha önce o çok beğenerek okuduğun kitaplara atıfta bulunulduğunu hatta etkilendigin kisimlardan simdi okudugun kitabin yazarının da etkilenip alıntı yaptığını görüyorsun.. Bu çok güzel bi his benim icin. Frankenstein öyleydi.. Son okuduğum Kirpinin Zarafetinde de mesela Anna kitabından sık sık bahsediyordu hatta orda bi karakterin iki kedisinden birinin adını Levin birinin adını Kiti Bu arada bu kısmi okurken aklıma C Capanin Gururu Teyom geldi. Bir kedisi olsa herhalde koyacagi isim Levin

Okuduğum klasiklerin hepsi aklımda kalbimde ayrı bir yer edindi. Bir tanesi bile eh diyebileceğim kitaplar değildi. Eskiler bu iyi çok iyi yapıyormuş

Çinili Camii - Kütahya​

Ressam ve Neyzen Ahmet Yakupoğlu tarafından 1973 yılında yaptırılmıştır. Yapı tarzı ve süsleme üslubuyla Orta Asya Türk mimarisinden bir esintiyi yansıtır. Sekizgen iki katlı ve tek kubbeli olan yapının içi kalem işi süslemelerle, dışı ise özel üretim mavi Kütahya çinileriyle süslenmiştir. Türk motiflerinin kullanıldığı süslemeleri ve mimarisiyle özgün bir örnektir.

Günaydınlar, Hayırlı Cumalar

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi

Günaydın herkese hayırlı cumalar

Günaydın hayırlı cumalar

Günaydın herkese

Bir Kütahya gelini olarak beni niye götürmedin savaşları başlasın

Günaydın herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…