Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın Asude Bahçe'ye devamm

Gunaydin,mutlu huzurlu saglikli bir hafta diliyorum herkese cok heyecanliyim cumartesi gunu istanbula ailemin yanina gidiyorum 2 haftaligina,o yuzden okuma yapamayabilirim,gitmeden sofie yi bitirip sefillerden de okuyabildigim kadarini okuycam
Sofie nin dunyasi 502.sayfadayim
Sefiller 1 .cilt 299.sayfadayim

Daha önce duymadığım kitaplar ilgimi çekti araştırıp listeme atacağım teşekkürler

Günaydın sofinin dünyası diyeyim daha başlamadım geröi

Warcross okumuştum güzel sürükleyici bir kitap. Tabirim doğru mu bilmiyorum ama bir teenager kitabı
Yazarın başka bir serisini okumuştum, dediğin gibi biraz daha genç kesime hitap ediyor ama betimlemesini seviyorum, film gibi gözünde akıp gidiyor kitap. Bu da öyleyse severim ben, ruhum teenager

Warcross okumuştum güzel sürükleyici bir kitap. Tabirim doğru mu bilmiyorum ama bir teenager kitabı
Gerçekten bilmedigimden soruyorum bir de mesleki hassasiyet belki. Özellikle genç ya da ergen yerine "Teenager" kullanmanın ayrı bir anlam farkı, belirli bir alanı kasteden özel bir anlamı var mı

Gerçekten bilmedigimden soruyorum bir de mesleki hassasiyet belki. Özellikle genç ya da ergen yerine "Teenager" kullanmanın ayrı bir anlam farkı, belirli bir alanı kasteden özel bir anlamı var mı
İlk kez duydum böyle bir kelime, ben yaşlandım galiba

İlk kez duydum böyle bir kelime, ben yaşlandım galiba
Ben de yaslanmışim demek ki mükemmel yerine müq, efsane yerine efso falan bunları duymaya yavaş yavaş alışıyorum da Türkçe karşılığı bulunan yabancı yeni kelimelerin kullanılmasına alisamiyorum. "İrrite oluyorum"

Ya o çok değişik bir sey, nasıl diyeyim mesela kullanıldığı zaman ben hoşlanmıyorum. Ama bakıyorum ki bazen ben de akışa kapılmış kullanıyorum, bu sefer eşim beni uyarıyor. Sanırım maruz kaldıkça istemsiz olarak kullanıyorum ben de .

Ergen deyince biraz hafif ve havada kalıyor gibi düşünülebilir belki. Teenager biraz daha oturaklı duruyor. Muhtemelen algı meselesi. Ben de merak ettim ayrı bir anlamı var mı, sorunca sevgili Mrsay. Kullanmadığım bir kavram.

Herkese hayırlı günler
Ben Sofie’nin Dünyası ve Bir Kedi, Bir Adam Bir Ölüm’ü okuyorum.
Eki Görüntüle 3192133

Geldiler Bir de ortak okumalardan Koleksiyoncu gelecek gün içinde.
Warcross’u ben de okudum. Çok güzeldi. Devam kitabı da var. Wildcard adı. O da çok güzel. Bu iki kitabı geçen aylarda eşim okudu çok beğendi. Gayet güzel kitaplar

Warcross’u ben de okudum. Çok güzeldi. Devam kitabı da var. Wildcard adı. O da çok güzel. Bu iki kitabı geçen aylarda eşim okudu çok beğendi. Gayet güzel kitaplar
Aslında ikisini bir alsam mı dedim de seri kitap alınca devamını okumak zor geliyor bana, daha doğrusu hemen okumak zorundaymışım gibi hissettiğim ama okumaya hazır olmadığım için kendimi kötü hissediyorum Bu bitince ikincisini alırım, beğendiysen sevindim ben de beğenirim gibi duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…