Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk sayfada yazdım kuralları orada hangi kitapların sayılmayacağı yazıyor canım
Küçük boy kitapla ilgili bir şey görmedim, ne olur ne olmaz sorayım dedim .

Sofie’yi başka bir kırtasiyede gördüm. Parlaktı kapağı, bendeki mat. Aa bu ne güzelmiş falan dedim. Bir okuttum 180₺ dedi . İyi ki 65’e almışım .

Ben de 59 TL ye Aldım Sofie'nin Dünyası'nı. Yarın gelecek inşallah.

Çok güzel fiyat keyifle oku
Teşekkür ederim
Ben sıfır aldım kırtasiyeden. Adama sordum 1.5-2 yıldır duruyordur o raftaki kitaplar dedi.
Daha ne kitaplar vardır o rafta. Sen de çok iyi fiyata almışsın. Ben pdf den okuyorum ama kütüphanemde de olsun istedim. Sahafları severim ben burada bir kitap kafeye gittim bugün. Sahaf-2.el-sıfır kitaplar vardı. Ayaklarım hemen sahaf kısmına gitti Ablamla küçükken hep gezerdik sahaf dükkanlarını

Daha önce alışveriş yaptın mı? Güvenilir mi?

Irmak000 yukarda paylaştığım kitaba ilk başladığımda uyukluyodum uzandığım yerde okuduğum kısımda etkiliyor beni o uykulu halde içimden geçirdim burayı aspasia ile paylaşayım diye öyle dalmışım rüyamda sana şarkılar dinletiyorum kendime de kızıyorum ulan kitabı paylaşıcaktım bunlar nerden çıktı diye öyyyle bir saçmalık

Koleksiyoncu da geldi şükürler, ocak alışverişim az ve öz tamamlandı

Bugün aşşırı aşırı yoruldum mesaim bittiği an koşarak uyuyacağım sanırım. 1 paket gong ile duruyorum açlıktan ölmezsem sonrasında Kıyametin Kıyısında'ya devam edeceğim dün az biraz başlamıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…