Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Günaydınnn

Ben de kaç defa başlayıp bıraktım bu kitabi okumayı. Çok mu abartılmış acaba diye düşündüm. Gitmedi bir türlü. bu sefer kararliyim.
Aynen ben de. Bilim kurgu severim ama bu kitap herkesin sevebileceği tarzda değil. Epey bilimkurgu okuduktan sonra biraz daha normal kabul edilebilir. İlk okuduğumda of ne saçmalıklar diyordum, şimdi o saçmalıklara gülüyorum okurken:) mantık aramadan okumak lazım

Dün ayırdım onla yolumu sevemedim kitabı.Sabah 8 gibi başladım çok sardı bu kitap beni.keske bunu okuyup dark i ,1899 u öyle izleseymisim.

Eklentiler

• IMG_20230118_104858.webp
    16 KB · Görüntüleme: 35
Dün ayırdım onla yolumu sevemedim kitabı.Sabah 8 gibi başladım çok sardı bu kitap beni.keske bunu okuyup dark i ,1899 u öyle izleseymisim.
Bu kitabı hevesle aldım okumaya başladım biraz ağır geldi. Yanlış zamanda okudum galiba. Benim okunacaklar arasında bekliyor hala

Günaydın Bugünlerde hiç okuma havamda değilim. Zorluyorum ama gitmiyor. Bütün gün yatasım var
Ben de öyleyim, havalardan mı sene başının rehaveti mi (normalde sene sonunda olur o ama belli mi olur) bilmiyorum zar zor uyanıyorum ben de

Ben de öyleyim, havalardan mı sene başının rehaveti mi (normalde sene sonunda olur o ama belli mi olur) bilmiyorum zar zor uyanıyorum ben de
Günün ilk ışıklarını kaçırmıyorum, uyanınca geri yatmamak için mum yakıyorum bana motivasyon oluyor. Sonra kitabımı alıp günlük okumamı yapıyorum. Belki işe yarar sizlerde de

Günün ilk ışıklarını kaçırmıyorum, uyanınca geri yatmamak için mum yakıyorum bana motivasyon oluyor. Sonra kitabımı alıp günlük okumamı yapıyorum. Belki işe yarar sizlerde de
Normalde mesaim için 9'da kalkmam yeterli, ben 7 gibi kalkıp dediklerinizi yapıyordum ama bu ara hiç enerjim yok. Yine inatla 7'de kalkıyorum sonra bir bakıyorum gitmişim Mumu deneyeyim belki enerji verir bana. Çok teşekkürler

21.30 da uyuyan benden herkese selam akşamlar 22.00 göremiyorum artık
Birkaç iş yapıyorum az dizi vs izliyorum yatmadan kitap okuyayım diyorum falan bir bakıyorum saat 22 olmuş zaten . Azıcık kitap okuyayım az foruma bakayım derken 23’ü geçiyor. Yine geç kaldım deyip az uyuyorum diye üzülüyorum .

Ben uyuyamıyorum bile bir garip haldeyim. Biraz stresli bir dönemden geçiyorum. O yüzden kafam dağılsın diye boş işlerle uğraşıyorum kendime haftasonuna kadar müddet verdim kendimi toparlamak için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…