Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkisinde de olan çok kitap var . Ne yapacağımı şaşırdım iki seri de çok güzel. İkisini de eksiksiz kütüphanemde bulundurmak istiyorum.

Bilim Kurgu serisi İthaki'de daha çok olduğu için ben oradan devan edeceğim. Bir de renkleri çok güzel. Renkleri güzel diye kitap alınır mı evet alınıyormuş

Bilim Kurgu serisi İthaki'de daha çok olduğu için ben oradan devan edeceğim. Bir de renkleri çok güzel. Renkleri güzel diye kitap alınır mı evet alınıyormuş
Ben de Zaman Makinesi'ni İş Bankası'ndan almışım. Sonra gördüm İthaki'de de var. Çaktırmadan eş kişisinin kitaplarının olduğu tarafa kaydırıp kendim tekrar İthaki'de mi alsam diye düşünmedim değil

Ben modern klasiklerin kitaplıktaki görüntüsünü çok seviyorum. Sayısına göre diziyorum. Eksik olanlar göze batıyor .

Ben modern klasiklerin kitaplıktaki görüntüsünü çok seviyorum. Sayısına göre diziyorum. Eksik olanlar göze batıyor .

Okumayacağım kitapları olduğu için sıra numarasına takılmıyorum O kadar çok merak ettiğim kitap var ki o yüzden ilgimi çekmeyenleri listeden eliyorum

Geçen bir ışık çaktı kafamda, dedim ki seneler önce Fahrenheit almıştım yoksa o da ithaki mi, bir baktım evet o kadar mutlu oldum ki
Kırmızı kırmızı mis gibi durdu diğerlerinin yanında

Geçen bir ışık çaktı kafamda, dedim ki seneler önce Fahrenheit almıştım yoksa o da ithaki mi, bir baktım evet o kadar mutlu oldum ki
Kırmızı kırmızı mis gibi durdu diğerlerinin yanında

Benim Fahrenheit ilk basımlardan hani şu küçük olanlarından. kitabı da okudum bu arada. Geçen amazonda bakarken 19tl gibi bir fiyat gördüm çat aldım yanlışlıkla

“…mükemmel yerine müq, efsane yerine efso falan bunları duymaya yavaş yavaş alışıyorum da Türkçe karşılığı bulunan yabancı yeni kelimelerin kullanılmasına alışamıyorum. “İrrite oluyorum””

“Oturaklı değil de havalı olduğunu düşünme yanılgısı belki de…”

Bunlar sizin cümleleriniz lütfen tatlı su kurnazlığı yapmayın. Hiç bir imada bulunmadım, masumane bir soru sordum ergence cevap verdi diyerek kendinizi haklı çıkaramazsınız. Mrsay

Türkçe üzerine yapılabilecek her türlü tartışmaya açığım. Yeter ki tartışmalar belli bir kalitede ve iki tarafa da bir şeyler katabilecek seviyede olsun. Kendi adıma durumdan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim ama söylediklerimin de her zaman arkasındayım. Bunlarda benim konu ile alakalı son cümlelerimdir. C Calcifer

C Calcifer Beni de alıntılayınca söz hakkı doğdu yazdım. Güzel bilgili tartışmaların içinde olmak isterdim. Fakat bundan ben de rahatsızlığımı dile getirdim.

Herkes cevaplarını yazdığına göre rica ediyorum konu kapansın daha fazla uzamasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…