İkisinde de olan çok kitap var. Ne yapacağımı şaşırdım iki seri de çok güzel. İkisini de eksiksiz kütüphanemde bulundurmak istiyorum.
Ben de Zaman Makinesi'ni İş Bankası'ndan almışım. Sonra gördüm İthaki'de de var. Çaktırmadan eş kişisinin kitaplarının olduğu tarafa kaydırıp kendim tekrar İthaki'de mi alsam diye düşünmedim değilBilim Kurgu serisi İthaki'de daha çok olduğu için ben oradan devan edeceğim. Bir de renkleri çok güzel. Renkleri güzel diye kitap alınır mı evet alınıyormuş
Ben modern klasiklerin kitaplıktaki görüntüsünü çok seviyorum. Sayısına göre diziyorum. Eksik olanlar göze batıyorBilim Kurgu serisi İthaki'de daha çok olduğu için ben oradan devan edeceğim. Bir de renkleri çok güzel. Renkleri güzel diye kitap alınır mı evet alınıyormuş
Ben modern klasiklerin kitaplıktaki görüntüsünü çok seviyorum. Sayısına göre diziyorum. Eksik olanlar göze batıyor.
Geçen bir ışık çaktı kafamda, dedim ki seneler önce Fahrenheit almıştım yoksa o da ithaki mi, bir baktım evet o kadar mutlu oldum ki
Bilim Kurgu serisi İthaki'de daha çok olduğu için ben oradan devan edeceğim. Bir de renkleri çok güzel. Renkleri güzel diye kitap alınır mı evet alınıyormuş
Hayırlı sabahlar
Kadınlar Ülkesini okumaya ben de başlıyorum. Madem haftaya alındı.
Geçen bir ışık çaktı kafamda, dedim ki seneler önce Fahrenheit almıştım yoksa o da ithaki mi, bir baktım evet o kadar mutlu oldum ki
Kırmızı kırmızı mis gibi durdu diğerlerinin yanında
Artık yanlışlık yok, kitap almak yok sanaBenim Fahrenheit ilk basımlardan hani şu küçük olanlarından. kitabı da okudum bu arada. Geçen amazonda bakarken 19tl gibi bir fiyat gördüm çat aldım yanlışlıkla
Artık yanlışlık yok, kitap almak yok sana
Ve bizim bundan haberimiz yok,Eşim bana süpriz yapıp kitaplık almış. Şimdi boş mu kalsın orası
Benim de yeni haberim oldu cuma günüVe bizim bundan haberimiz yok,
Boş kitaplık lanet saçarmış zaten. Doldurmak gerek aman diyeyimEşim bana süpriz yapıp kitaplık almış. Şimdi boş mu kalsın orası
Boş kitaplık lanet saçarmış zaten. Doldurmak gerek aman diyeyim
Başkanım ben uzatmayacagimi yazmıştım zaten ama benim ilk mesajima bakarsan bilmediğimi ve bu konuda hassas olduğumu belirterek normal bir soru sormuştum. Hiçbir imada bulunmadım, tepki gösterilecek bir şey de yazmadım. Bazı kelimeler farklı anlamlar içerecek şekilde kullanılabiliyor. Bunu anlamaya çalıştım sadece Açıklamadaki ilk paragraf amenna. Ama ikinci paragraf son derece alaycı bir dille yazılmış ve kimse kusura bakmasın buna tepkisiz kalamazdim. Ayrıca normal sorulmuş bir soruya gereksiz tepki göstererek alaycı bir cevap vermek de ergence bir tavır
“…mükemmel yerine müq, efsane yerine efso falan bunları duymaya yavaş yavaş alışıyorum da Türkçe karşılığı bulunan yabancı yeni kelimelerin kullanılmasına alışamıyorum. “İrrite oluyorum””
“Oturaklı değil de havalı olduğunu düşünme yanılgısı belki de…”
Bunlar sizin cümleleriniz lütfen tatlı su kurnazlığı yapmayın. Hiç bir imada bulunmadım, masumane bir soru sordum ergence cevap verdi diyerek kendinizi haklı çıkaramazsınız.Mrsay
Türkçe üzerine yapılabilecek her türlü tartışmaya açığım. Yeter ki tartışmalar belli bir kalitede ve iki tarafa da bir şeyler katabilecek seviyede olsun. Kendi adıma durumdan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim ama söylediklerimin de her zaman arkasındayım. Bunlarda benim konu ile alakalı son cümlelerimdir. C Calcifer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?