- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Çok teşekkür ederim zahmet verdimEki Görüntüle 3193502
Eki Görüntüle 3193504
Eki Görüntüle 3193506
M MrsDelfino sana bahsettiğim kitap buydu. İçindekileri de attım fikir olsun diye. Yunan mitolojisiyle başlıyor
Bugün 8.30’daki mesai için 8.00’de kalktım. Ekstra uyudum, pişman değilimNormalde mesaim için 9'da kalkmam yeterli, ben 7 gibi kalkıp dediklerinizi yapıyordum ama bu ara hiç enerjim yok. Yine inatla 7'de kalkıyorum sonra bir bakıyorum gitmişimMumu deneyeyim belki enerji verir bana. Çok teşekkürler
İş hayatım olsa benim de öyle olurdu kesinBen oğlumu uyuturken bir posta kestiriyorum sonra akşama devam ediyorum
allahım şu uykudan kızıma da nasip et hayırlısıyladün uzun zamandır ilk kez uyanmadan uyudu da bitirdim kitabımı
Birkaç iş yapıyorum az dizi vs izliyorum yatmadan kitap okuyayım diyorum falan bir bakıyorum saat 22 olmuş zaten. Azıcık kitap okuyayım az foruma bakayım derken 23’ü geçiyor. Yine geç kaldım deyip az uyuyorum diye üzülüyorum .
Eki Görüntüle 3193502
Eki Görüntüle 3193504
Eki Görüntüle 3193506
M MrsDelfino sana bahsettiğim kitap buydu. İçindekileri de attım fikir olsun diye. Yunan mitolojisiyle başlıyor
Tek tek mitoloji 500₺ tutuyor. Mısır Yunan derken ayrı ayrı almak yerine bu mantıklı
Yanlış hatırlamışım sanırım önceki mesajımı sildim
Bu mesajı ne zaman yazdım diye düşünürken ismi okudumGünaydınBugünlerde hiç okuma havamda değilim. Zorluyorum ama gitmiyor. Bütün gün yatasım var
O kadar haklı bir sitem ki, ama hedef de bu galiba. Kitaptan alınan vergi, pırlantadan alınmıyor. Aklıma geldikçe kahroluyorum.Okumak lüks olmamali. Ülke olarak okuma oranı zaten çok düşük ve teşvik edici hicbir şey yok.Dogan Cüceloğlu nun insan ve davranışları hakkında adlı kitabının 3 yıldır peşindeyim en son kiydim paraya aldım.ben eski nesilim sesli kitap ya da PDF ten hiç zevk almıyorum.
Bende mitolojiyi çok seviyorum bir kac kitabım var onları paylaşmak istedim sizlerle. Bu aralar sümer mitolijisi daha çok ilgimi çekiyor. Zira herşeyin başlangıcı orada.Tek tek mitoloji 500₺ tutuyor. Mısır Yunan derken ayrı ayrı almak yerine bu mantıklı.
Kitaplardan 1 Şubat 2019'dan beri KDV alınmıyor. KDV oranı 0O kadar haklı bir sitem ki, ama hedef de bu galiba. Kitaptan alınan vergi, pırlantadan alınmıyor. Aklıma geldikçe kahroluyorum.
Bu dediğiniz konu, doğrudan yayınevinden alınan kitaplar için geçerli değil miydi?Kitaplardan 1 Şubat 2019'dan beri KDV alınmıyor. KDV oranı 0
Ben şok
Tekrar araştırdım ama net bilgi yok. Bazı yerlerde sıfır diyor, bazılarında sadece yayınevinden alınanlarda sıfır. Dediğiniz gibi bile olsa, bu zorunlu tüketim ürünlerinde yapılan KDV indirimine benziyor.Kitaplardan 1 Şubat 2019'dan beri KDV alınmıyor. KDV oranı 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?