Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün başladığım kitabı paylaşmak istedim sizlerle. 2 hikayeden oluşuyor ilki 55, diğeri 73 sayfa. İlkini bir çırpıda okuyup bitirdim çok sürükleyiciydi. Bu, okuduğum ikinci Japon klasiği. İkisinin de dili çok akıcı ve anlaşılırdı. Beni hiç yormadı. Sanırım Japon klasiklerine ağırlık vermeye başlayacağım .

Ne güzel keşke ben de kafamı toparlayıp okuyabilsem çok özledim valla

Hikayeler kolay oluyor bu dönemde denemediysen öneririm. Aşırı konsantrasyon gerektirmiyor kısa oldukları için.
Evet kesinlikle hikaye kurtarıcı oluyor bu dönemde. Yarın bir yoklayayım kitaplığımı. Keyifli okumalar dilerim sana

Evet kesinlikle hikaye kurtarıcı oluyor bu dönemde. Yarın bir yoklayayım kitaplığımı. Keyifli okumalar dilerim sana
Teşekkür ederim sana da. Ay maşallah bebeğinin doğmasına da az kalmış, kolayca sağlıkla alırsın bebeğini kucağına umarım .

Teşekkür ederim sana da. Ay maşallah bebeğinin doğmasına da az kalmış, kolayca sağlıkla alırsın bebeğini kucağına umarım .
Amin çok teşekkür ederim Bebeğimin kilosu maalesef geride o yüzden stresli zamanlar geçiriyorum. Kafamı toparlayabilsem keşke. Mesajın çok iyi geldi çok teşekkür ederim

Amin Allah razı olsun. Sizin de annenizin mekanı cennet bahçelerinden biri olsun inşallah.

Günaydın herkese Ben artık tv izlemiyorum. Ailemle vakit geçiriyoruz. Annemle el işi bişeyler yapmaya karar verdik. Jüt ip, rattan, kağıt ip, nakış ipleri, boncuklar, ne varsa çıkardık. Anna Karanina'yı sevdim, onu okumaya devam ediyorum. Görmezden gelmek, gerçeklerden kaçmak imkansız ama bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Hayat devam ediyor. Yaşadıklarımızdan çıkardığım derslerden biri anın tadını çıkarmak gerektiği. Bu arada yeni bir kitaba başladım. "Ölüm bir varmış bir yokmuş". İsmi sizi yanıltmasın öyle iç karartıcı bir kitap değil. Aksine ölümün bile kıymetini anlamamızı sağlayacak bir kitap. Bana iyi geldi, 64 sayfa okudum. Ünlü yazar José Saramago'nun. Körlük kitabını çoook sevmiştim. Bu kitabı aynı tarzda. Ama bu kitapta beni aşırı rahatsız eden şey yazım kurallarının dışına çıkılması. Paragraf yok denecek kadar az. Karakterler konuşurken ne tırnak işareti var, ne ayrı bir satırda veriliyor. Düz yazı şeklinde hepsi ve sadece virgülle ayrılıyor. Yayınevi kırmızı kedi.

Amin çok teşekkür ederim Bebeğimin kilosu maalesef geride o yüzden stresli zamanlar geçiriyorum. Kafamı toparlayabilsem keşke. Mesajın çok iyi geldi çok teşekkür ederim
herhangi bir sıkıntıdan dolayı kilo sorunu yoksa bebeğin muz, avokado gibi meyveler kilosunu yükseltiyor diye biliyorum. benimle birlikte hamile olan arkadaşlarım doktorlarına danışıp tüketmişlerdi. mesela muz benim hamilelik kramplarıma da çok iyi gelmişti. geçmiş olsun

Herhangi bir sıkıntısı yok çok şükür. Ama ne yaparsam yapayım kilo konusunda işe yaramadı. Her şeyi denedim. Çok teşekkür ederim

Saramago’nun tarzı öyle sanırım. Kırmızı Kedi’den kitaplarım var başka, onlar öyle değil. Saramago’nun Kopyalanmış Adam kitabını okudum ben de, o da aynı dediğin gibiydi.

Herkese merhaba Bir şey soracağım saç örgüsü kitabını okuyanıniz var mı Aranızda ben PDF olarak okumaya başladım okumakta zorlanıyorum kitabı Şimdilik bırakmayı düşünüyorum Başka bir zaman okumayı düşünüyorum Acaba ben mi böyle zorlandım

Keşke o jüt ipler, nakış ipleri falan ortamda ben de olsaydım. Nasıl imrendim size.
Ara sıra da karnınızı dinlerdim, bebiş de varmış hem.

Son düzenleme:
Merhaba
Nerdeyse bir günde bitirdim o kitabı ben

Aslında çok akıcı, rahat okunan bir kitaptı acaba Pdf olmasını mı sevmediniz

Saramago’nun tarzı öyle sanırım. Kırmızı Kedi’den kitaplarım var başka, onlar öyle değil. Saramago’nun Kopyalanmış Adam kitabını okudum ben de, o da aynı dediğin gibiydi.
Kopyalanmış Adam En zorlanarak okuduğum kitapların başında gelir; konuşmaların düz yazı içinde verilmesi, konunun gereğinden fazla uzatılması, yazarın devrik cümle sevgisi beni aşırı yordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…