Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 şişe antibiyotikten maalesef 3 kaşık zor yemiştir. savaş çıkıyor evde şurup şişesini görünce. bol bol ev yoğurdu yedirdim 1 buçuk günde kurtuldu çok şükür.

dolven bazı bebek ve çocuklarda taşikardi gibi birkaç kalp rahatsızlığına sebep olabiliyormuş. acil doktoru böyle söyledi bana.

İyi öğlenler diliyorum. Umarım gününüzün geri kalanı güzel geçiyordur.

Hastalara çok çok geçmiş olsun. Dört gündür benim kızım da hasta. İyileşeli anca bir hafta olmuştu tekrar hastalandı. Nefes alamadığı için ememiyor, uyuyamıyor. Onunla birlikte gece gündüz ayaktayım. Gerçekten çocukların hastalığı çok zor. Allah bir an önce şifalarını versin. İki aydır sırayla hasta olup duruyoruz, evden gitmiyor bir türlü hastalık.

Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Telefon uygulamasından Böğürtlen Kışı na başladım. Vampir Carmilla da bitmek üzere, son sayfalar.

Hastalara çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Annem için bu hafta ameliyat günüydü doktoru yurtdisina çıkıyormuş hastaneden çıkarttılar annemi çok tuhaf olduk 12 gün yatmış oldu vardır bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Retro mu yaptı anlamadim gitti.

dolven bazı bebek ve çocuklarda taşikardi gibi birkaç kalp rahatsızlığına sebep olabiliyormuş. acil doktoru böyle söyledi bana.
Bebekliginden beri sadece dolven pedifen düşürüyor ateşini. Kızıma da dolven grubu fayda etmiyor calpol düşürüyor. Ama daha dikkatli kullanayim bende.
Evet ya hiç biri hasta olmasın. İkisi birer kanepede yatıyor onlar yatınca küçükte hiç sesi çıkmadı dedim evin neşesi gitti resmen. Şimdi şimdi biraz sesleri çıkıyor

Z zumruduanka_90 yan etkilerinden dolayı cnm.
Anladım canım benim oğlana da yan etkisi en tehlikeli olan ilaçlar fayda ediyor kolay kolay ateslenmez ama az üşüse, yada az baharatlı bişey yese hemen midesine vurur kusar. O zaman da kusma ilacı veriyorum mecbur ya da serum. Onun da yan etkileri çok

Öncelikle geçmişi okuyunca epeyi ailecek hasta olanların olduğunu fark ettim bizimkilerdede benzer ishal kusma ve serumla hastanede yatma durumu yaşandı yoğun bir sepici hastalık süreci.herkese geçmiş olsun.bagirsak enfeksiyonu diye bir durum.Allah çocuklarımızı korusun...

Öte yanda Seçim vs görev derken çok yoğun bir pazar geçti..
Sonuç yorgunluk.... Günlerden Pazartesi ama hala elimde sözde cumartesi bitmesi gereken kitabın son 44 sayfası surunceme yasatmakta....
Hedef yarın (bu grupla olabilmek adına ) koleksiyoncu ya başlayabilmek .acaba postitlerle okuma.planlayanlar günlük kacsayfalik hedef kurdular.o kitabın yorumlanması Mayıs sonumuydu ona yetiseyim bari...
Herkese iyi akşamlar diliyorum

Koleksiyoncunun yorumlaması mayıs sonu evet haziranın ilk çarşambası

Ben kalın kitabıma günde 100 okuyacağım şekilde koydum ama yapamayacağımı biliyordum, yine de zorlayayım dedim bitmedi daha 400 sayfaya yakın var maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…