- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
1 şişe antibiyotikten maalesef 3 kaşık zor yemiştir. savaş çıkıyor evde şurup şişesini görünce. bol bol ev yoğurdu yedirdim 1 buçuk günde kurtuldu çok şükür.İshal çok fena ya hem oğlumdan hem kendimden biliyorum. Vücuttan giden sıvıdan kaynaklı çok çabuk zayıflıyorlar.
Yaklaşık 1,5 ayda 5 şişe antibiyotik kullandı oğlumsık enfeksiyondan dolayı kreşten bile aldım. Şimdi de antibiyotik kullanmamak için kortizon içirecem
Çok geçmiş olsun tekrar size de
Oğluma en etkili olan dolven grubu ama onu da doktoru kullanmayın diyor.
Antibiyotikler hep probiyotik kullandığı için ishal yapmadı çok şükür. Siz kullanmış mıydınız?
dolven bazı bebek ve çocuklarda taşikardi gibi birkaç kalp rahatsızlığına sebep olabiliyormuş. acil doktoru böyle söyledi bana.Evet ya nasıl bı ateş bu düşmüyor hiç bı şekilde. Duş aldirayim diyorum ayaklarimiz ağrıyor duramıyoruz diyorlar sürekli el yüz yıkıyorum ilaç veriyorum ama yok dusmedi ateş.
Bizde ateşle beraber ishalde başladı. Oğlum sabaha kadar karnım diyerek ağladı. Acile götürdüm kaç kere yok fayda etmiyor
Benimki de bı dolven grubu düşürüyor doktor niye kullanmayin diyor
Bebekliginden beri sadece dolven pedifen düşürüyor ateşini. Kızıma da dolven grubu fayda etmiyor calpol düşürüyor. Ama daha dikkatli kullanayim bende.dolven bazı bebek ve çocuklarda taşikardi gibi birkaç kalp rahatsızlığına sebep olabiliyormuş. acil doktoru böyle söyledi bana.
Evet ya hiç biri hasta olmasın. İkisi birer kanepede yatıyor onlar yatınca küçükte hiç sesi çıkmadı dedim evin neşesi gitti resmen. Şimdi şimdi biraz sesleri çıkıyorİyi öğlenler diliyorum.Umarım gününüzün geri kalanı güzel geçiyordur.
Hastalara çok çok geçmiş olsun. Dört gündür benim kızım da hasta. İyileşeli anca bir hafta olmuştu tekrar hastalandı. Nefes alamadığı için ememiyor, uyuyamıyor. Onunla birlikte gece gündüz ayaktayım. Gerçekten çocukların hastalığı çok zor. Allah bir an önce şifalarını versin. İki aydır sırayla hasta olup duruyoruz, evden gitmiyor bir türlü hastalık.
Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Telefon uygulamasından Böğürtlen Kışı na başladım. Vampir Carmilla da bitmek üzere, son sayfalar.
Adımı yazmamış sadeceC Capanin Gururu Teyom sana diyor
Howl’un gururu teyom ,bize bu yakışırAdımı yazmamış sadece
Howl’un gururu teyom ,bize bu yakışır
Tutunamayanlar ın kendi efsunu o ,bizim gözümüzle alakası yokturBana hanginiz nazar ettiniz Tutunamayanlar ım yarım kaldı ilerlemiyorBunlar da yeni bebeklerim. İkinci el aldım tertemiz ve ucuz
Eki Görüntüle 3247975
Anladım canım benim oğlana da yan etkisi en tehlikeli olan ilaçlar fayda ediyorZ zumruduanka_90 yan etkilerinden dolayı cnm.
Koleksiyoncunun yorumlaması mayıs sonu evet haziranın ilk çarşambasıÖncelikle geçmişi okuyunca epeyi ailecek hasta olanların olduğunu fark ettim bizimkilerdede benzer ishal kusma ve serumla hastanede yatma durumu yaşandı yoğun bir sepici hastalık süreci.herkese geçmiş olsun.bagirsak enfeksiyonu diye bir durum.Allah çocuklarımızı korusun...
Öte yanda Seçim vs görev derken çok yoğun bir pazar geçti..
Sonuç yorgunluk.... Günlerden Pazartesi ama hala elimde sözde cumartesi bitmesi gereken kitabın son 44 sayfası surunceme yasatmakta....
Hedef yarın (bu grupla olabilmek adına ) koleksiyoncu ya başlayabilmek .acaba postitlerle okuma.planlayanlar günlük kacsayfalik hedef kurdular.o kitabın yorumlanması Mayıs sonumuydu ona yetiseyim bari...
Herkese iyi akşamlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?