- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
Çok teşekkür ederim. 50 ve her gün bir incekinden 5 sayfa fazla olacak şekilde ilkokul matematik problemi tarzında bir hesap yapayım acaba kaç günde biterKoleksiyoncunun yorumlaması mayıs sonu evet haziranın ilk çarşambası
Ben kalın kitabıma günde 100 okuyacağım şekilde koydum ama yapamayacağımı biliyordum, yine de zorlayayım dedimbitmedi daha 400 sayfaya yakın var maalesef.
Ben kalın kitabımı günde 32 sayfa okuyorum ay sonuna bitecek şekilde ayarladım. Yanında ekstra kitap okumaya devam ediyorum tabiÖncelikle geçmişi okuyunca epeyi ailecek hasta olanların olduğunu fark ettim bizimkilerdede benzer ishal kusma ve serumla hastanede yatma durumu yaşandı yoğun bir sepici hastalık süreci.herkese geçmiş olsun.bagirsak enfeksiyonu diye bir durum.Allah çocuklarımızı korusun...
Öte yanda Seçim vs görev derken çok yoğun bir pazar geçti..
Sonuç yorgunluk.... Günlerden Pazartesi ama hala elimde sözde cumartesi bitmesi gereken kitabın son 44 sayfası surunceme yasatmakta....
Hedef yarın (bu grupla olabilmek adına ) koleksiyoncu ya başlayabilmek .acaba postitlerle okuma.planlayanlar günlük kacsayfalik hedef kurdular.o kitabın yorumlanması Mayıs sonumuydu ona yetiseyim bari...
Herkese iyi akşamlar diliyorum
Bende oğlanın kitapligini ele geçirdimKitapligimi kizcem aldi
Yeni kitapligimpencere önü
Bende bunu merak ediyordum. 50 sayfa en az okuma hedefi koydum bende kalın kitaptaÖncelikle geçmişi okuyunca epeyi ailecek hasta olanların olduğunu fark ettim bizimkilerdede benzer ishal kusma ve serumla hastanede yatma durumu yaşandı yoğun bir sepici hastalık süreci.herkese geçmiş olsun.bagirsak enfeksiyonu diye bir durum.Allah çocuklarımızı korusun...
Öte yanda Seçim vs görev derken çok yoğun bir pazar geçti..
Sonuç yorgunluk.... Günlerden Pazartesi ama hala elimde sözde cumartesi bitmesi gereken kitabın son 44 sayfası surunceme yasatmakta....
Hedef yarın (bu grupla olabilmek adına ) koleksiyoncu ya başlayabilmek .acaba postitlerle okuma.planlayanlar günlük kacsayfalik hedef kurdular.o kitabın yorumlanması Mayıs sonumuydu ona yetiseyim bari...
Herkese iyi akşamlar diliyorum
ben de çıkamam diye hiç bakmıyorum orayaGünlerdir bir sey okuduğum yok. Biri beni siyaset topiğinden alsın
Ilk gençlik yıllarımdan bu yana bende en cok yer edinen aklıma ilk gelenleri yazayimAklınıza gelen kısa şiirler var mı?benim sevdiğim bildiğim şairlerde kalmadı
Oğlanın dönem ödevi varda 20 tane lazım dahaen az dört kıta
Çok çok teşekkür ederim canım arkadaşımIlk gençlik yıllarımdan bu yana bende en cok yer edinen aklıma ilk gelenleri yazayim
Yaşamak Güzel Sey - Melih Cevdet Anday
Herşey Sende Gizli- Can Yücel
Anlatamıyorum - Orhan Veli
Beklenen - N.F.Kisakürek
Monna Rosa - Sezai Karakoç
Yasadiklarimdan ögrendigim birşey var-AtaolBehramoğlu
Öyle yıkma kendini - Ahmet Arif
Neredesin - Ahmet Kutsi Tacer
Sessiz gemi- Yahya Kemal Beyatlı
Sevgilerde - Behcet Necatigil
Kaldırımlar- N.F.Kısakürek
Seni Düşünmek- Nazım Hikmet Ran
Ben sana mecburum - Atilla Ilhan
Bu hayatta en cok babami sevdim- Can Yücel
Memleket Isterim- Cahit Sıtkı Tarancı
Benim de bı sorum var.
Mo yan in kitabi ne zaman yorumlanacak?
Günaydın
Kayme Sarayı - Hakkari
Şemdinli Bağlar Köyü eski yerleşim alanlarının kuzey tarafında bulunan Kayme Sarayı kitabelerinden öğrenildiğine göre 1909 - 1911 yıllarında yaptırılmıştır. Kitabelerde isim geçmemekle beraber Seyit Ubeydullah’ın oğlu Seyit Muhammed Sıddık tarafından yaptırıldığı düşünülmektedir. Kayme sarayı iki katlı bir yapı olup, 18,8 x 24 metre ölçülerinde kuzey güney doğrultusunda dikdörtgen planlıdır. Günümüze sarayın yalnızca kuzey ve batı duvarları iyi bir durumda iken doğu ve güney duvarları ise kısmen ayakta kalabilmiştir. Sarayın üst örtüsü tamamen yıkılmıştır.
Günaydınlar Canım Kadınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?