Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim. 50 ve her gün bir incekinden 5 sayfa fazla olacak şekilde ilkokul matematik problemi tarzında bir hesap yapayım acaba kaç günde biter

Ben kalın kitabımı günde 32 sayfa okuyorum ay sonuna bitecek şekilde ayarladım. Yanında ekstra kitap okumaya devam ediyorum tabi

Bende bunu merak ediyordum. 50 sayfa en az okuma hedefi koydum bende kalın kitapta

Mo yan in kitabı edebi olarak nasıl? Nasıl bir tarzda vereceği katkı nedir inceleme yapanlar neler bulmuş okuma adına nasıl vs vs... Oturdum henu elimde olmayan güya BKM den siparişini verdiğim kitabın yorumlarını okur oldum... Sanırım o gelemeyecek BKM den almaz olaydım iptal edeceğim perşembeye dek kargolanmazsa .kitabı ne bileyim ki basarayim. Ancak sizler paylaştıkça okuma isteğim meragim arttı. Yorumlarınız nasıl olacak! Bakalim

Aklınıza gelen kısa şiirler var mı?benim sevdiğim bildiğim şairlerde kalmadı
Oğlanın dönem ödevi varda 20 tane lazım daha en az dört kıta
Ilk gençlik yıllarımdan bu yana bende en cok yer edinen aklıma ilk gelenleri yazayim

Yaşamak Güzel Sey - Melih Cevdet Anday
Herşey Sende Gizli- Can Yücel
Anlatamıyorum - Orhan Veli
Beklenen - N.F.Kisakürek
Monna Rosa - Sezai Karakoç
Yasadiklarimdan ögrendigim birşey var-AtaolBehramoğlu
Öyle yıkma kendini - Ahmet Arif
Neredesin - Ahmet Kutsi Tacer
Sessiz gemi- Yahya Kemal Beyatlı
Sevgilerde - Behcet Necatigil
Kaldırımlar- N.F.Kısakürek
Seni Düşünmek- Nazım Hikmet Ran
Ben sana mecburum - Atilla Ilhan
Bu hayatta en cok babami sevdim- Can Yücel
Memleket Isterim- Cahit Sıtkı Tarancı

Son düzenleme:
Çok çok teşekkür ederim canım arkadaşım
Yazmadıkları var bu listeden onları da ekler ,sağolasın

Kayme Sarayı - Hakkari​

Şemdinli Bağlar Köyü eski yerleşim alanlarının kuzey tarafında bulunan Kayme Sarayı kitabelerinden öğrenildiğine göre 1909 - 1911 yıllarında yaptırılmıştır. Kitabelerde isim geçmemekle beraber Seyit Ubeydullah’ın oğlu Seyit Muhammed Sıddık tarafından yaptırıldığı düşünülmektedir. Kayme sarayı iki katlı bir yapı olup, 18,8 x 24 metre ölçülerinde kuzey güney doğrultusunda dikdörtgen planlıdır. Günümüze sarayın yalnızca kuzey ve batı duvarları iyi bir durumda iken doğu ve güney duvarları ise kısmen ayakta kalabilmiştir. Sarayın üst örtüsü tamamen yıkılmıştır.

Günaydınlar Canım Kadınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…