Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncel Liste

Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45
Sudem34 _____12
Minerva1988------ 36
Ordinary ------- 17
Tofy92 ------ 100
Sasifelek Çıkmazı-----30
Sevayd—— 30
Tutunamayanlar —— 15
Tu me manques—30

Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis ------------45
Sudem34 _____—-12
Minerva1988------ 36
Ordinary -----——-17
Tofy92 --—-———100
Sasifelek Çıkmazı--30
Sevayd————— 30
Tutunamayanlar —15
Tu me manques—-30
Atalanteda———-15

Ortak kitap okuma etkinliğine katılmak zorunlu mudur? Her ay kaç tane kitap okuduğumuzu mu yoksa 2024 hedeflerimizi mi söyleyeceğiz?
Zorunlu değil ama bir kulüp olduğu için ortak okumalara katılmak herkesi mutlu ediyor. Katılabildiğinize katılmanız iyi olur tabii. 2024 hedefinizi toplu bi şekilde alttaki yazının tamamını kopyalayarak sonuna yazabilirsiniz

2024 yılı ortak okuması

Ben bu topiği çok seviyorum. Çalışırken yetişemiyordum şimdi evdeyim ama yine yetişemem diye bir miktar tırsıyorum. Birde bildirmek kısmını da unutuyorum. En iyisi ben yine uzaktan takip edeyim
Ben hatırlatıcı kurdum her ayın son gününe genelde gerek kalmıyor ama yine de duruyor. 1000kitap, Goodreads, Storygraph gibi uygulamalardan da okumalarımı takip ediyorum. Buraya girerken beni de fazla okuyanlar korkutmuştu . Ama zamanla alıştım, bu sene aylık en çok okuyanlarda 2 kez listeye bile girdim hiç korkmayın.

2024 yılı ortak okuması
Ortak okuma hakkında bilgi verir misiniz? Bu iki kitap okunup sonra ay sonunda hakkında konuşuluyor mu? Bir de önceden okuduysak yine toplantıya katılabiliyor muyuz? Ben ocak ayındaki 2 kitabı da önceden okumuştum ama nasıl konuşmalarım olduğunu görmek için katılmak istiyorum da. Önceden yüzyüze bir kitap klubumüz vardı ki istanbulda olanlara tavsiye ederim çok keyifli geçiyordu, o yüzden ortak okumaları çok keyifli ve değerli buluyorum

Merhaba. Bildirim geldi ben de katılmak istiyorum. Bebegim var, uzun zamandır okuyamıyordum. Tekrar okumaya başladım.

Merhabalar ben de katılabilir miyim

Merhaba. Bende katılmak isterim yalnız bi kaç sorum olacak
Hoş geldiniz

Evet ortak okumaları okuduğumuz zaman ertesi ay ortak bir gün belirleyip kitap hakkında konuşuyoruz. Daha önce okuduğunuz kitapların da yorumuna katılabilirsiniz. Çok keyifli bir sohbet oluyor.

Ben de ilk dizisiyle başlamıştım dizi hoşuma gidince kitaplarını aldım. Tüm seri bitince keşke biraz daha devamı olsa dedirtti.
Ben de tv, dizi, film pek izleyemiyorum bir yandan iyi oluyor okuma performansıma olumlu yansıyor ama bi film bi dizi hakkında konuşulduğunda Fransız kalıyorum hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…