- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
seni yarın yeni gelen arkadaşlardan sınav yapacağım
İkinci kitabını okudum bu ay “Avonlea”Ah yeşilin kızı anne ne kadar güzel bir seriydi. Tekrar okuyasım geldi
Hoş geldin zümrem nasılsın?Bildirim geldiçok özlendiniz keşke eskisi gibi okuyabilsem. Ben okuyamıyorum ama oğlan benim canıma okuyor
HoşgeldinizMerhabalar ben de katılabilir miyim
BuyrunMerhaba. Bende katılmak isterim yalnız bi kaç sorum olacak
Ben de ilk dizisiyle başlamıştım dizi hoşuma gidince kitaplarını aldım. Tüm seri bitince keşke biraz daha devamı olsa dedirtti.İkinci kitabını okudum bu ay “Avonlea”
Anne gibi ah dedinAh Marilla Ah Diana
Hoş geldin zümrem nasılsın?
Ortak kitap okuma etkinliğine katılmak zorunlu mudur? Her ay kaç tane kitap okuduğumuzu mu yoksa 2024 hedeflerimizi mi söyleyeceğiz?Buyrun
Okudukça düzene girerBöyle de azıcık karışık sanki
Zorunlu değil ama bir kulüp olduğu için ortak okumalara katılmak herkesi mutlu ediyor. Katılabildiğinize katılmanız iyi olur tabii. 2024 hedefinizi toplu bi şekilde alttaki yazının tamamını kopyalayarak sonuna yazabilirsinizOrtak kitap okuma etkinliğine katılmak zorunlu mudur? Her ay kaç tane kitap okuduğumuzu mu yoksa 2024 hedeflerimizi mi söyleyeceğiz?
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis ------------45
Sudem34 _____—-12
Minerva1988------ 36
Ordinary -----——-17
Tofy92 --—-———100
Sasifelek Çıkmazı--30
Sevayd————— 30
Tutunamayanlar —15
Tu me manques—-30
Atalanteda———-15
2024 yılı ortak okuması
2024 YILI ORTAK OKUMASI OCAK Suç Ve Ceza Lanetli Tavşan ŞUBAT Dorian Gray'ın Portresi Cam Çocuk MART Kamelyalı Kadın Sarı Odanın Esrarı NİSAN Kaplan Kaplan Dolaptan Temaşa MAYIS Ağrı Dağı Efsanesi Yıldız Gezgini HAZİRAN Tess Vatan Yahut Silistire TEMMUZ Kumarbaz Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat AĞUSTOS Babalar Ve Oğulları Leyla'nın Evi EYLÜL Hayvanlaşan İnsan Çocuk Yasası EKİM Güzel Dost Kanını Satan Adam KASIM Canan(Peyami Safa) Gönül (Natsume) ARALIK Büyük Umutlar Gulyabani
Ben hatırlatıcı kurdum her ayın son gününeBen bu topiği çok seviyorum. Çalışırken yetişemiyordum şimdi evdeyim ama yine yetişemem diye bir miktar tırsıyorum. Birde bildirmek kısmını da unutuyorum. En iyisi ben yine uzaktan takip edeyim
Ortak okuma hakkında bilgi verir misiniz? Bu iki kitap okunup sonra ay sonunda hakkında konuşuluyor mu? Bir de önceden okuduysak yine toplantıya katılabiliyor muyuz? Ben ocak ayındaki 2 kitabı da önceden okumuştum ama nasıl konuşmalarım olduğunu görmek için katılmak istiyorum da. Önceden yüzyüze bir kitap klubumüz vardı ki istanbulda olanlara tavsiye ederim çok keyifli geçiyordu, o yüzden ortak okumaları çok keyifli ve değerli buluyorum2024 yılı ortak okuması
Merhaba. Bildirim geldi ben de katılmak istiyorum. Bebegim var, uzun zamandır okuyamıyordum. Tekrar okumaya başladım.
Bildirimi gördüm, bir merhaba diyeyim dedim.
Hem profesyonel yaşam gereği hem de çok küçük yaşlarımdan beri özel yaşamımda okuyan biriyim.
Okumak benim için sabahları bir kahve alıp okumak ya da boş zaman buldukça telefondaki e-book uygulamasındaki kitapları okumak gibi tamamen ruh halime göre gerçekleştirdiğim bir aktivite.
Fantastik romantik, tarihi, bilim kurgu romanları severim.
Ancak son dönemlerde roman okumayı neredeyse tamamen bırakıp psikoloji ve sosyolojiye kaydım diyebilirim.
Takip ettiğim bir kaç seri dışında çok fazla roman okumadığımı fark ediyorum.
Hepsi ayrı bir dünya benim için.
Ancak belli bir sayıya ulaşmaya çalışmak vs geriyor beni.
Tamamen kendi ritmime göre okumayı tercih ediyorum.
Bu nedenle sizlere keyifli okumalar dileyip bir adım geri çekiliyorum. :)
İyi eğlenceler hepinize.
Merhabalar ben de katılabilir miyim
Hoş geldinizMerhaba. Bende katılmak isterim yalnız bi kaç sorum olacak
Bana bunu yapmazsın , kıyamazsın benceseni yarın yeni gelen arkadaşlardan sınav yapacağım
Evet ortak okumaları okuduğumuz zaman ertesi ay ortak bir gün belirleyip kitap hakkında konuşuyoruz. Daha önce okuduğunuz kitapların da yorumuna katılabilirsiniz. Çok keyifli bir sohbet oluyor.Ortak okuma hakkında bilgi verir misiniz? Bu iki kitap okunup sonra ay sonunda hakkında konuşuluyor mu? Bir de önceden okuduysak yine toplantıya katılabiliyor muyuz? Ben ocak ayındaki 2 kitabı da önceden okumuştum ama nasıl konuşmalarım olduğunu görmek için katılmak istiyorum da. Önceden yüzyüze bir kitap klubumüz vardı ki istanbulda olanlara tavsiye ederim çok keyifli geçiyordu, o yüzden ortak okumaları çok keyifli ve değerli buluyorum
Ben de tv, dizi, film pek izleyemiyorum bir yandan iyi oluyor okuma performansıma olumlu yansıyor ama bi film bi dizi hakkında konuşulduğunda Fransız kalıyorum hepBen de ilk dizisiyle başlamıştım dizi hoşuma gidince kitaplarını aldım. Tüm seri bitince keşke biraz daha devamı olsa dedirtti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?