- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
benimki artık tepki vermiyor. napsın garibim sussa olmuyor susmasa olmuyor. çareyi tepki göstermemekte buldu artıkEşimle aramda geçen ufak bir diyalog
Eşimle aramda geçen ufak bir diyalog
Kulüpte bitirdiğimiz kitapları istersek yorumlayabiliyoruz. Kısaca içerikten bahsedip bizde bıraktığı etkilerden bahsediyoruz. Tavsiye edebiliriz veya etmeyiz de diyebiliyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta diğer okurları olumsuz etkilememek. Sizin burada "saçma" dediğiniz etki sizin kişisel yorumunuz ve bir başkasını kitaptan soğutabilir. Kaldıki bu ayın ortak okuması. Birçok kişi halen okuyor veya başlayacak benim gibi.bu saçma kitabı bitirmiş bulunuyorum
Ben absürt ve tuhaf buldum kitabı, çok hoşuma gitti. İki hikaye, özellikle favorim. 8 puan verdim kitaba da genel olarak.Kulüpte bitirdiğimiz kitapları istersek yorumlayabiliyoruz. Kısaca içerikten bahsedip bizde bıraktığı etkilerden bahsediyoruz. Tavsiye edebiliriz veya etmeyiz de diyebiliyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta diğer okurları olumsuz etkilememek. Sizin burada "saçma" dediğiniz etki sizin kişisel yorumunuz ve bir başkasını kitaptan soğutabilir. Kaldıki bu ayın ortak okuması. Birçok kişi halen okuyor veya başlayacak benim gibi.
Gercekden oyle oluyor. 20sayfa okudum bugun. Onda bile surekli " Anne, Anne" demeleri eksilmediSelam herkese mutlu pazarlar❤
Elime kitap alamadan biten bir gün oldu,yok ben maaile herkes evdeyken mümkün değil okuyamıyorum.
Buna karar verdim.
Neyse yarın devam ederim artık.
Ben de başladım
Çok iyi ilerlemişsin canım.Suç ve Ceza son 90 sayfa
Ya harikasin.bende kendime sadece okudugum kitaplardan alintilar ,notlar vs icin ajanda ayarladim.Günde maksimum 120 sayfa okurum, o kadarını da okumam herhalde diye defter hazırlayan Delfi’ye 150 sayfa okuması şoku
Eki Görüntüle 3365176
Biraz arastirdim okumsuz yorum cok gibi.sevmedinizmibu saçma kitabı bitirmiş bulunuyorum
Dirilişi çok sevmiştim ben, baya akıcıydıTolstoy ah Tolstoy bir Anna’da bir de şimdi beni çok yordun ama bitecek Savaş ve Barış“İtiraflarım” ı da okuduktan sonra Tolstoy’dan merak ettiğim eser kalmayacak diye zannediyorum dedi ve Diriliş’i es geçtiğini unuttu züpürge
Ayy ne güzel 4 kişi okuyoruz
Ayy 4. KimAyy ne güzel 4 kişi okuyoruzkeşke ortak okuma olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?