Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu saçma kitabı bitirmiş bulunuyorum
Kulüpte bitirdiğimiz kitapları istersek yorumlayabiliyoruz. Kısaca içerikten bahsedip bizde bıraktığı etkilerden bahsediyoruz. Tavsiye edebiliriz veya etmeyiz de diyebiliyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta diğer okurları olumsuz etkilememek. Sizin burada "saçma" dediğiniz etki sizin kişisel yorumunuz ve bir başkasını kitaptan soğutabilir. Kaldıki bu ayın ortak okuması. Birçok kişi halen okuyor veya başlayacak benim gibi.

Ben absürt ve tuhaf buldum kitabı, çok hoşuma gitti. İki hikaye, özellikle favorim. 8 puan verdim kitaba da genel olarak.

Selam herkese mutlu pazarlar❤
Elime kitap alamadan biten bir gün oldu,yok ben maaile herkes evdeyken mümkün değil okuyamıyorum.
Buna karar verdim.
Neyse yarın devam ederim artık.
Gercekden oyle oluyor. 20sayfa okudum bugun. Onda bile surekli " Anne, Anne" demeleri eksilmedi

Ateşten Gömlek biter...
Ahh benim.aziz milletim.suan filisitinde yasananlar bir zamanlar bize yapildi.kopan kollar bacaklar..babasiz kalan evlatlar...birbirlerine kavusamayan aşiklar.ogun kimler yanimizdaydi kimler karsimizda..peki icimizdeki vatan aşki ve iman kuvveti...o gunlerde de saniyorum biz vermisizdir insanliga iman ve islam dersi

Dirilişi çok sevmiştim ben, baya akıcıydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…