Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekden oyle oluyor. 20sayfa okudum bugun. Onda bile surekli " Anne, Anne" demeleri eksilmedi
Canları içinde olsun,sağlıklı olsunlar,büyüyecekler illaki,o zaman kendi hayatları olunca, kendi arkadaşları,kendi programları,bizde bol bol okuruz ne yapalım.

bu saçma kitabı bitirmiş bulunuyorum
Sizin saçma bulduğunuzu bir başkası çok sevmiş olabilir. Kaldı ki bu kitabı topikteki arkadaşlar ile beraber seçtik ve ortak okuma kitabı. kendi görüşletinizi belirtirken lütfen okuyan arkadaşları negatif yönde etkilemeyin

Seyir kitabını beğendim. Yarısına geldim. Okuyan arkadaşlar var mıydı topikte hatırlayamadım. Usul usul ilerliyor.
Piraye'nin seyiri dimi? Ben okumuştum. İlk bölümden sonra daha hızlı ilerliyor. Çok iyi ya da kötü diyemem ben kitaba bence ortalama bir kitap, özellikle çok fazla kişisel gelişim kitabı okuduysanız biraz tekrar gibi geliyor,yine de roman kurgusu içinde anlatıldığı için sürükleyici. Bİraz psikolojik olarak yorgun dönemimde okuduğum için bana yine de iyi gelmişti kitap.

Evet Piraye'nin. Ben de geçmişle alakalı iz bırakan bazı olayları anımsıyorum okurken. Başka bir gözle bakıyorum. İyi oluyor.

Seyir kitabını beğendim. Yarısına geldim. Okuyan arkadaşlar var mıydı topikte hatırlayamadım. Usul usul ilerliyor.
Kitabin başından farklı bir son bekliyordum bambaska yere devrildi. Kitabın konusunu hic incelemeden okudum belki ondan

Kapıkaya Kanyonu - Adana​

Karaisalı İlçesi sınırları içerisinde Kapıkaya Köyü’nde yer alan Kapıkaya Kanyonu, Adana’ya 72 kilometre, Karaisalı İlçe Merkezi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Yaklaşık 200 metre yüksekliğinde olan kanyonun ortasından Niğde-Ulukışla’dan doğan Çakıt Çayı geçmektedir. Kapıkaya Kanyonu doğa yürüyüşü, yamaç tırmanışı ve fotoğraf meraklılarının mutlaka görmeleri gereken doğal bir güzelliktir. 7 bin 250 metre yürüyüş güzergahı bulunan kanyonun 400 metresinde güvenlik amaçlı korkuluk bulunmaktadır.

Yeni Bir Haftadan Herkese Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
Limonsuzzcay
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
Koylubiber
Mor Vampirella

Günaydınnn

Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydın ❤
Mutlu haftalar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…