Soğuk Parmaklar ve Elveda Sevgilim favorilerim oldu. Bir tanesinin daha sonunu çok sevdim ama tam hatırlamıyorum adını bina satın alan kadın ve kocasıyla ilgiliydi Evim Güzel Evim miydi, yanlış olmasınGünaydıın
Ben Lanetli Tavşan’ı çoook sevdim ve bir günde okumuştum. Eğer fantastik bilim kurgu tarzı sevmiyorsanız hoşunuza gitmeyebilir ama onun dışında bence vermek istediği mesajları çok güzel veriyor , sıradan bir anlatımı yok ve okurken sıkmıyor.
Kitabın adı sevimli tavşan değil zaten adı üstünde lanetli tavşanminnoş bir kitap bekliyorsanız okumayın. Tekrar söylüyorum ben çok beğendim bence öykülerin kurgusu harikaydı
Kozalak şurubuGünaydın herkese. Haftalardır geçmeyen bir öksürükle boğuşuyoruz. Tavsiyeleriniz varsa alırım.
Geceyarısı Çocukları çok güzel gidiyor. İsimler bazen birbirine karışsa da sürükleyici ve merak uyandırıcı bir anlatımı var. Ne okusam diye düşünen varsa tavsiye ederim.
Nereden bulabilirim?Kozalak şurubu
Suc ve cezayı bitirip hemen baslamak istedm yorumundan sonraGünaydıın
Ben Lanetli Tavşan’ı çoook sevdim ve bir günde okumuştum. Eğer fantastik bilim kurgu tarzı sevmiyorsanız hoşunuza gitmeyebilir ama onun dışında bence vermek istediği mesajları çok güzel veriyor , sıradan bir anlatımı yok ve okurken sıkmıyor.
Kitabın adı sevimli tavşan değil zaten adı üstünde lanetli tavşanminnoş bir kitap bekliyorsanız okumayın. Tekrar söylüyorum ben çok beğendim bence öykülerin kurgusu harikaydı
Ben soğuk parmakların ne anlatmak istediğini anlayamadımSoğuk Parmaklar ve Elveda Sevgilim favorilerim oldu. Bir tanesinin daha sonunu çok sevdim ama tam hatırlamıyorum adını bina satın alan kadın ve kocasıyla ilgiliydi Evim Güzel Evim miydi, yanlış olmasın. Ortak bazı temalar biraz garipti, bu yazarı biraz araştıracağım neden bu konularda yazdığını.
Kuru dutun icine ayva doğrayarak kaynatıp suyunu içince fayda ediyor canım.Cok geçmiş olsunGünaydın herkese. Haftalardır geçmeyen bir öksürükle boğuşuyoruz. Tavsiyeleriniz varsa alırım.
Geceyarısı Çocukları çok güzel gidiyor. İsimler bazen birbirine karışsa da sürükleyici ve merak uyandırıcı bir anlatımı var. Ne okusam diye düşünen varsa tavsiye ederim.
İlk hikayeyi okudum şimdilik. Hikaye şeklinde olduğu için uyku öncesi birer hikaye okuyayım diye planladım. Rüyama girecek şeyler yok değil miSoğuk Parmaklar ve Elveda Sevgilim favorilerim oldu. Bir tanesinin daha sonunu çok sevdim ama tam hatırlamıyorum adını bina satın alan kadın ve kocasıyla ilgiliydi Evim Güzel Evim miydi, yanlış olmasın. Ortak bazı temalar biraz garipti, bu yazarı biraz araştıracağım neden bu konularda yazdığını.
Okuduğum yere kadar söyleyecek olursam dediğin gibi değilİlk hikayeyi okudum şimdilik. Hikaye şeklinde olduğu için uyku öncesi birer hikaye okuyayım diye planladım. Rüyama girecek şeyler yok değil mi
Artık birçok yerde var, aktarlarda trendyolda vs. Marka önermeyeceğim malesef, bize bir tanıdığımız kendisi yapıyor.Nereden bulabilirim?
Ahaha bazıları rüyana girebilirİlk hikayeyi okudum şimdilik. Hikaye şeklinde olduğu için uyku öncesi birer hikaye okuyayım diye planladım. Rüyama girecek şeyler yok değil mi
Ay spoiler olmasın şimdiBen soğuk parmakların ne anlatmak istediğini anlayamadım
Geçmis olsun ek olarak kekik demleyip içebilirsiniz. Kozalak macunu öneririm bende epey yoğun kıvamı ama etkili oluyor epey.Günaydın herkese. Haftalardır geçmeyen bir öksürükle boğuşuyoruz. Tavsiyeleriniz varsa alırım.
Keyifle okuyunYeni kitaplarım❤
Eki Görüntüle 3365728
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?