Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soğuk Parmaklar ve Elveda Sevgilim favorilerim oldu. Bir tanesinin daha sonunu çok sevdim ama tam hatırlamıyorum adını bina satın alan kadın ve kocasıyla ilgiliydi Evim Güzel Evim miydi, yanlış olmasın . Ortak bazı temalar biraz garipti, bu yazarı biraz araştıracağım neden bu konularda yazdığını.

Kozalak şurubu

Tol kitabını yarım bıraktım. Kltap bana çok hitap etmedi açıkçası. Okunması gereken en iyi Türk kitapları arasında görüp almıştım.Belki okumak için doğru zaman değildi bilmiyorum. Olaylar arasında bağlantı bile kuramadım. Kurduğum bağlantıları da maalesef sevmedim. Bu arada kitabın üçte birini anca okudum. Okuyan , ilerleyen sayfalarda anlam kazanacak diyen varsa önerilere açığım.

Suc ve cezayı bitirip hemen baslamak istedm yorumundan sonra arada okuyayım diyeceğim ama inşaAllah bir kitap olsn bitirebilirm

Ben soğuk parmakların ne anlatmak istediğini anlayamadım

Kuru dutun icine ayva doğrayarak kaynatıp suyunu içince fayda ediyor canım.Cok geçmiş olsun

İlk hikayeyi okudum şimdilik. Hikaye şeklinde olduğu için uyku öncesi birer hikaye okuyayım diye planladım. Rüyama girecek şeyler yok değil mi

İlk hikayeyi okudum şimdilik. Hikaye şeklinde olduğu için uyku öncesi birer hikaye okuyayım diye planladım. Rüyama girecek şeyler yok değil mi
Okuduğum yere kadar söyleyecek olursam dediğin gibi değil korku öğesi yok bence

Geçmis olsun ek olarak kekik demleyip içebilirsiniz. Kozalak macunu öneririm bende epey yoğun kıvamı ama etkili oluyor epey.

Arada bunlardan da okuma yapıyorum,aranızda okuyan var mı bilmiyorum ama kısa kısa öyküler elestiriler falan var içerisinde. Boş vakitlerde okunabilir. Evdekilerle beraber epey kitabım oldu,bir süre almayacağım galiba kitap,bunları bitirebilirsem son aldıklarımla birlikte bir süre beni götürür diyorum ama bakalım ne kadar dayanabileceğim almadan bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…