- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.098
- 798
TeşekkürlerKeyifle okuyun
Yayınevini çıkaramadım. Doğan Kitabevi var diğerini bilemedim,hangisi?
Sabah tırnaklarımı kesip çöpe atarken aklıma Kafa öyküsü geldi bi tırsmadım değilİlk hikayeyi okudum şimdilik. Hikaye şeklinde olduğu için uyku öncesi birer hikaye okuyayım diye planladım. Rüyama girecek şeyler yok değil mi
Heh biz de okuyalım diye mi böyle ballandırıyorsunuz?Ecinniler 224 deyim.Disipline Girmis BirKadin tam dediğin gibi çekirdeğini çitle olayları seyret tadındayım meraktan da çatlıyorum noluyor diyee
Okuyun tabikiHeh biz de okuyalım diye mi böyle ballandırıyorsunuz?
Benim oralara gelmeme ne kadar var dahaEcinniler 224 deyim.Disipline Girmis BirKadin tam dediğin gibi çekirdeğini çitle olayları seyret tadındayım meraktan da çatlıyorum noluyor diyee
Başı biraz yordu beni, umarım sonra açılıyordurBenim oralara gelmeme ne kadar var daha
Benim oralara gelmeme ne kadar var daha
90 dan sonra açıldı kitap benim içinBaşı biraz yordu beni, umarım sonra açılıyordur
C Capanin Gururu Teyom ‘un en sevdiği WertherHizmetçi bittiiii. Okuyup öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, ben de kesinlikle öneriyorum herkese.
Hizmetçi o kadar sürükleyiciydi ki, biraz daha ağır ilerleyen, az daha yavaş bir kitaba ihtiyacım var. Biraz beynimin dinlenmesi lazım. Genç Werther'in Acıları'nı aldım kitaplıktan ama hangi gün başlarım, bilmiyorum. Şimdi Suç ve Ceza'ya odaklanıyorum biraz daha. Günlük birkaç sayfa okuduğum "Kadınlarda DEHB için Radikal Bir Rehber"e de devam ediyorum. Aşkın Celladı'nı okuduktan sonra bu sene arada bir de olsa psikoloji, kişisel gelişim, psikoterapi üzerine kitaplar da okuma kararı aldım. Bunun yanında yıllardır mağduru olduğum rahatsızlıklarım üzerine de araştırma yapmaya, bunları yönetmeyi öğrenmeye başladım. (Sonunda bir psikiyatra gidip yıllardır girip girip çıktığım depresyonlarımla mücadele etmeye başlamak da buna dahil). Bana bir kişisel gelişim perileri geldi ya hadi bakalım, sonu hayırlı olsun.
açılıyor bence 3. Bölümden itibaren.Başı biraz yordu beni, umarım sonra açılıyordur
245 miş benim de. Bana yaklaşmışsınEcinniler 224 deyim.Disipline Girmis BirKadin tam dediğin gibi çekirdeğini çitle olayları seyret tadındayım meraktan da çatlıyorum noluyor diyee
Açılıyor açılıyorBaşı biraz yordu beni, umarım sonra açılıyordur
Kim kim çözene kadar anam ağladıAçılıyor açılıyor
İlk bölümler Stepan üzerine kurulu genelde. Ondan sıkıcı. Tokatlayasım geliyor kendisini
Guncelleyeyim 261 deyim245 miş benim de. Bana yaklaşmışsın
Ben de şuan herkes oturdu ama karışmaz inşallah ileriki sayfalardaKim kim çözene kadar anam ağladı
Ben liste yaptım vallaKim kim çözene kadar anam ağladı
Sakince o kitabı yerine bırakGuncelleyeyim 261 deyim
Gerçekten çok merak ediyorum ne olacağını, okumam lazimSakince o kitabı yerine bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?