Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hizmetçi bittiiii . Okuyup öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, ben de kesinlikle öneriyorum herkese.

Hizmetçi o kadar sürükleyiciydi ki, biraz daha ağır ilerleyen, az daha yavaş bir kitaba ihtiyacım var. Biraz beynimin dinlenmesi lazım. Genç Werther'in Acıları'nı aldım kitaplıktan ama hangi gün başlarım, bilmiyorum. Şimdi Suç ve Ceza'ya odaklanıyorum biraz daha. Günlük birkaç sayfa okuduğum "Kadınlarda DEHB için Radikal Bir Rehber"e de devam ediyorum. Aşkın Celladı'nı okuduktan sonra bu sene arada bir de olsa psikoloji, kişisel gelişim, psikoterapi üzerine kitaplar da okuma kararı aldım. Bunun yanında yıllardır mağduru olduğum rahatsızlıklarım üzerine de araştırma yapmaya, bunları yönetmeyi öğrenmeye başladım. (Sonunda bir psikiyatra gidip yıllardır girip girip çıktığım depresyonlarımla mücadele etmeye başlamak da buna dahil). Bana bir kişisel gelişim perileri geldi ya hadi bakalım, sonu hayırlı olsun .

C Capanin Gururu Teyom ‘un en sevdiği Werther

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…