Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben liste yaptım valla bazen kitabı elime alınca bile unutuyorum kim kimdi diye. alıştım ama çoğunlukla
Ayy ben de Suç ve Ceza’ya başlarken bölüm bölüm özetini ve karakter listesini çıktı aldım Karıştırdığım/unuttuğum kişi veya olay olursa diye küçük bir okuma rehberi oluşturdum kendime. Çok bakmama gerek kalmadı şimdilik, yarısına gelmek üzereyim kitabın .

Iyi akşamlar kızlar. Sürekli yazmasam da her gün okuyorum mesajlarınızı. Ben de düzenli okumaya başladım. Bu kitabı yarıladım. Sonra Suç ve Ceza'ya geçmeyi düşünüyorum. Sizlerle çok güzel motive oluyorum. Yeniden, düzenli okumak çok iyi geldi bana.

Eklentiler

• 17047402964246830807837986445625.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 37
Suc ve ceza akip gider.belli noktalarda isimleri karistirmakla beraber takilmadan devam edip konusmalardan haa bu arkadasi,bu bacisi bu anasi kivamina geldim.bitek sonyada karistirmiyor insan.he tamam fakir ama gururlu bir o kadarda kotu yola dusmus zavalli kizdi diye ic gecirip devam ediyorum.bitecek gibi az daha zorlasam.ha gayret.

İyi geceler herkese. Bir sorum vardı.

Suç ve cezayı bölüm bölüm okuyorum. Ertesi gün bu kimdi diye geri dönüyorum. Bir kağıda not mu alsam mantıklı yoksa ileride karşıma çıkmayacak karakterler mi acaba? Baştaki minnak karakterler sonra çıkar mı? Detay kaçırmak istemiyorum da. Ya iyice moronlaştım ya da kitap karakterleri karışık Ablasına niye başka isimle hitap ediyor mesela. İnternetten aratmak da istemiyorum.

Rusların soyadından cinsiyeti anlıyorum da gerisi yok İlk Rus romanım da değil.

Maalesef Rus isimlerinde birden fazla telaffuz hatta resmiyete dökülmemiş birden fazla isimleri var. Suç ve cezada öyle çok gelir geçer karakter yok o yüzden unutuyorsanız not alabilirsiniz. Ama alışıyor insan okudukça.

Bu kitapta Dosto tüm tuşlara basmış gibi. Bu kimdi ya diye geçmişe bakıyorum. Bulamıyorum da. Okuduğumu hatırlıyorum ama. Akmama izin vermiyor herif. Pdf uzantılı olsa taratacağım ne güzel. Zaten birkaç defa bir şeye bakmak için sayfayı parmakla sürükledim de. Telefon diyeti de yapmam lazım

Ben kendimce sifre olusturdum ilk uc harflerine gore.karakterler her bolumde hep devam ediyor gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…