- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Ayy ben de Suç ve Ceza’ya başlarken bölüm bölüm özetini ve karakter listesini çıktı aldımBen liste yaptım vallabazen kitabı elime alınca bile unutuyorum kim kimdi diye. alıştım ama çoğunlukla
Karamazovda bende yapmıştım. Bunda da yapıyım mantıklıBen liste yaptım vallabazen kitabı elime alınca bile unutuyorum kim kimdi diye. alıştım ama çoğunlukla
Okurken ben de bu kadarını beklememiştim
değersiz bir hayat mı?
Ben suc ve ceza dan bahsediyor sandımdeğersiz bir hayat mı?
Suç ve ceza o kadar dramatik olmayabilirBen suc ve ceza dan bahsediyor sandım
Dramatik değil ama bence ürkütücüSuç ve ceza o kadar dramatik olmayabilir
Ben gerçek hayatta bir şey oldu sandım
Evetdeğersiz bir hayat mı?
Yok canım değil,değersiz bir hayatta okuduğum bölüm çok kötüydüBen gerçek hayatta bir şey oldu sandım
Maalesef Rus isimlerinde birden fazla telaffuz hatta resmiyete dökülmemiş birden fazla isimleri var.İyi geceler herkese. Bir sorum vardı.
Suç ve cezayı bölüm bölüm okuyorum. Ertesi gün bu kimdi diye geri dönüyorum. Bir kağıda not mu alsam mantıklı yoksa ileride karşıma çıkmayacak karakterler mi acaba? Baştaki minnak karakterler sonra çıkar mı? Detay kaçırmak istemiyorum da. Ya iyice moronlaştım ya da kitap karakterleri karışıkAblasına niye başka isimle hitap ediyor mesela. İnternetten aratmak da istemiyorum.
Rusların soyadından cinsiyeti anlıyorum da gerisi yokİlk Rus romanım da değil.
Bu kitapta Dosto tüm tuşlara basmış gibi. Bu kimdi ya diye geçmişe bakıyorum. Bulamıyorum da. Okuduğumu hatırlıyorum ama. Akmama izin vermiyor herif. Pdf uzantılı olsa taratacağım ne güzel. Zaten birkaç defa bir şeye bakmak için sayfayı parmakla sürükledim de. Telefon diyeti de yapmam lazımMaalesef Rus isimlerinde birden fazla telaffuz hatta resmiyete dökülmemiş birden fazla isimleri var.Suç ve cezada öyle çok gelir geçer karakter yok o yüzden unutuyorsanız not alabilirsiniz. Ama alışıyor insan okudukça.
Ben kendimce sifre olusturdum ilk uc harflerine gore.karakterler her bolumde hep devam ediyor gibiİyi geceler herkese. Bir sorum vardı.
Suç ve cezayı bölüm bölüm okuyorum. Ertesi gün bu kimdi diye geri dönüyorum. Bir kağıda not mu alsam mantıklı yoksa ileride karşıma çıkmayacak karakterler mi acaba? Baştaki minnak karakterler sonra çıkar mı? Detay kaçırmak istemiyorum da. Ya iyice moronlaştım ya da kitap karakterleri karışıkAblasına niye başka isimle hitap ediyor mesela. İnternetten aratmak da istemiyorum.
Rusların soyadından cinsiyeti anlıyorum da gerisi yokİlk Rus romanım da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?