Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle günaydın. Harika bir tercih okurken aşırı keyif aldığım bir kitaptı açıkcası. Umarım Ömer e olan sempatin devamında yok olmaz

Günaydın sevgili okursever arkadaşlarım bende kumarbaz a başladım 6.bölüme kadar geldim dün yazamadım. Yaramaz bir karakterle karşı karşıya gibi hissediyorum kendimi bakalım neler olacak. Bitirince özetlerim diye düşünüyorum. Aylık kitaplara katılmayı çok istiyorum ama önce elimdekilerini bitirmek daha sağlıklı geliyor şuan. O yüzden hızlıca bitirip size katılmayı hevesle bekliyorum

İçimdeki Müzik

11 yaşında Engeli bulunan Melody konuşamıyor, hareket edemiyor. Tekerlekli sandalyesinde birinin yardımı olmadan hiç bir işini yapamıyor. Bu küçük kızın içinde kimsenin tahmin edemeyeceği kadar bu dünyası var. Yaşı geldiğinde okula başlıyor. Okulda yaşadığı zorlukları ve ailesi ile yaşadıkları zorlukları kendi penceresinden bize aktarıyor. Çok fazla spolier verme istemiyorum ama bence okunması gereken bir kitap

Sol ayağım gibi sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…