İyiyim canım yavru kuşlar da aç aç geziyorÇok şükür canım iyim sen nasılsınyavru kuşlar nasıl
Daha küçük büyüdükçe düzene girecektir
hızlı okuma kursunun faydasını gördün mü?
Ben de düşünüyorum bakalım senden haber bekliyorum o zamanİnşallah
Daha yeni başlayacam cnm. Faydasını görürsem tavsiye ederim.
Bende bugun sayfa açmadım. Gece yatmadan okurum artıkİyi akşamlar kızlartüm günü punch işleyerek geçirdim, hiç kitap okumadım
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de oğlumla yalnız kaldım ve diş çıkarıyo . benim sorunum da oğlumun sizamamasi. Gece gündüz ağlaya ağlaya peşimde uykular haram oldu bana da. Marttan umutlu yudumama bu diş çıkmadan bana rahat yokDün hiç kitap okuyamadım Şubat üç kitapla kapandı Mart iki kitapla başlayacak. Kızımla kucak kucağa koltukta sızmışız dün gece. Yatağa geçerken kitapları yanıma aldım ama okuyamadım uyku ağır bastı
Bütün hafta haftasonunu dört gözle bekliyorum haftasonu gelince de üstüme bir miskinlik çöküyorBende bugun sayfa açmadım. Gece yatmadan okurum artık
Azı dişler galiba , onlarda çıkmak bilmez. Kızımın dün karnı ağrıyordu. Üzerime yatırdım karın karına yattık. Üşüttü galiba dedim öyle uyumuşuz. Uykuya geçememesi çok kötü bunu çok iyi bilirim. Benimki 2 buçuk yaşında hala bir düzenim yok. Olmuyor olamıyor uyku konusunda. Uykuya geçmemek için direnen bir yavruşum var.Seni çok iyi anlıyorum. Ben de oğlumla yalnız kaldım ve diş çıkarıyo . benim sorunum da oğlumun sizamamasi. Gece gündüz ağlaya ağlaya peşimde uykular haram oldu bana da. Marttan umutlu yudumama bu diş çıkmadan bana rahat yok
Biz de dün yaptık bunu eşimle, yazdan kalma bir gün vardıBiz bugün doğada baya yürüdük. Mis gibi baharın gelişini karşıladık. Çaylı kekli bir gündü. Yarın bahçeye dokunacağım. Bu gece film gecem. Ne izleyeceğim karar vermedim. Ama biraz kitap okumam gerek dün geceye okuma borcum var
Benimde haftasonları kesin bişey çıkıyor canım fırsatı bulunca değerlendirmem lazımBütün hafta haftasonunu dört gözle bekliyorum haftasonu gelince de üstüme bir miskinlik çöküyor
Evet canım açıkçası insan ne kadar yoğun olursa o tempoya aşılıyor ve araya esktralar sıkıştırıyor yani en azından ben haftaiçi çalışırken bile daha verimli geçiriyorum.Benimde haftasonları kesin bişey çıkıyor canım fırsatı bulunca değerlendirmem lazım
Tamam canım. Ben udemyden aldım. Diğerleri çok pahalıBen de düşünüyorum bakalım senden haber bekliyorum o zaman
Çok teşekkür ederimAzı dişler galiba , onlarda çıkmak bilmez. Kızımın dün karnı ağrıyordu. Üzerime yatırdım karın karına yattık. Üşüttü galiba dedim öyle uyumuşuz. Uykuya geçememesi çok kötü bunu çok iyi bilirim. Benimki 2 buçuk yaşında hala bir düzenim yok. Olmuyor olamıyor uyku konusunda. Uykuya geçmemek için direnen bir yavruşum var.
Dişler için karanfil havanda dövüp zeytinyağında buzdolabında bekletiyordum. Yatma vakti sürüyordum. Biraz rahatlatıyordu. Belki yapıyorsun sende ama paylaşayım dedim. Çabuk çıksın minnoşun dişleri artık acıtmasın canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?