- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Pertin çıkmış gibi dostum ben de yoruldum ya daha yemek varSelam kızlarkocamaaan bir sele ütü yaptıktan sonra anca buradayım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pertin çıkmış gibi dostum ben de yoruldum ya daha yemek varSelam kızlarkocamaaan bir sele ütü yaptıktan sonra anca buradayım
![]()
Aa benim de serideki en sevdiğim film ve kitaptır. Hatta resimli özel baskısı var bendeharry Potter ve sırlar odası bitti çok şükür:) ne kitaptı Allahını okuyamadım bi türlü
son aday diye bi kitap daha bitirdim
yorumlarımı ay sonunda toplu yapcam inşallah:)
harry Potter serisinde en haz etmediğim film de sırlar odasıydi zaten.
elimde yarım kalan bi kitap daha var ama iş yerinde unutuyorum onu hep. yarın alayım eve getireyim o da bitsin artık
Canım sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah olur umarımStabil canım durum ama hamdolsun bu günümüzesen nasılsın? Özledim topiğimizi dayanamadım
![]()
Aa benim de serideki en sevdiğim film ve kitaptır. Hatta resimli özel baskısı var bende![]()
O zaman bugün asamı sizin için kaldırıyorumhadi ya:) ben bi türlü sevemedim
harry Potter severleri görmek mutlu ediyo tabii her şekilde:)
O zaman bugün asamı sizin için kaldırıyorum![]()
Teşekkür ederiiimben de elimdeki kitap bitsin azkaban tutsağına senin şerefine gecicem![]()
Merhaba hanımlar. Keyifler nasıl?
Teşekkür ederiiim![]()
Sormaaa hem de nasılPertin çıkmış gibi dostum ben de yoruldum ya daha yemek var![]()
Makale ile uğraşıyorum şamdanım. Yazlıktaydık; geri döndük. Çok okuyamıyorum ya.selam:)
çok uykum var seriiii
sen nasılsın napiyosun
rica ederim![]()
Makale ile uğraşıyorum şamdanım. Yazlıktaydık; geri döndük. Çok okuyamıyorum ya.![]()
Yarına bitireceğim artık. Kızçem iyi çok şükür. Denizden çıkaramadım.ne zamana teslim olması lazım makalenin. Allah kolaylık versin canım.
yazlık nasip geçti peki:) bicirik nasil:)
ben de bu ay 15 i gibi başladım. dikkatimi toplayacağım bi türlü
Yarına bitireceğim artık. Kızçem iyi çok şükür. Denizden çıkaramadım.
E keser döner sap döner; gün gelir hesap döner.ben olsam ben de çıkmam seri ya. ne güzel yazlık, deniz imkanı var
ooo bisey kalmamış yarına bitecekse:)
E keser döner sap döner; gün gelir hesap döner.