• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
harry Potter ve sırlar odası bitti çok şükür:) ne kitaptı Allahını okuyamadım bi türlü 😖
son aday diye bi kitap daha bitirdim

yorumlarımı ay sonunda toplu yapcam inşallah:)
harry Potter serisinde en haz etmediğim film de sırlar odasıydi zaten.

elimde yarım kalan bi kitap daha var ama iş yerinde unutuyorum onu hep. yarın alayım eve getireyim o da bitsin artık

harry Potter ve sırlar odası bitti çok şükür:) ne kitaptı Allahını okuyamadım bi türlü 😖
son aday diye bi kitap daha bitirdim

yorumlarımı ay sonunda toplu yapcam inşallah:)
harry Potter serisinde en haz etmediğim film de sırlar odasıydi zaten.

elimde yarım kalan bi kitap daha var ama iş yerinde unutuyorum onu hep. yarın alayım eve getireyim o da bitsin artık
Aa benim de serideki en sevdiğim film ve kitaptır. Hatta resimli özel baskısı var bende 🤗

Şuan salya sümük burnumu sile sile ağlıyorum . Tolstoy'un çocukluğum kitabı beni bu hale soktu. Henüz bitirmedim ama annesinin gönderdiği mektuptan itibaren gözyaşlarıma hakim olamadım. O kadar samimi yazılmış bir kitap ki beni çok etkiledi. Son zamanlarda zaten fazla hassas hissesiyordum kendimi kitap bam telime dokundu. Kitap bitince genel fikrimi de paylaşırım ama şimdi o kadar sarstı ki beni yazmak istedim.

Makale ile uğraşıyorum şamdanım. Yazlıktaydık; geri döndük. Çok okuyamıyorum ya. 😔

ne zamana teslim olması lazım makalenin. Allah kolaylık versin canım.
yazlık nasip geçti peki:) bicirik nasil:)

ben de bu ay 15 i gibi başladım. dikkatimi toplayacağım bi türlü

ne zamana teslim olması lazım makalenin. Allah kolaylık versin canım.
yazlık nasip geçti peki:) bicirik nasil:)

ben de bu ay 15 i gibi başladım. dikkatimi toplayacağım bi türlü
Yarına bitireceğim artık. Kızçem iyi çok şükür. Denizden çıkaramadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X