Hsg cektirenler yardımmmm

Öyle Can'ım.. Çok Yüksek kısmın bir yıldan sonra oluyormuş zaten...
Ben çevreye korunuyorum diyorum sadece eşim ve ben biliyoruz yani .. O yüzden rahatım biraz.. İnşaallah Rabbim sağlık sıhhat afiyetle en yakın Zaman'da bebeklerimizi ikram eder

ilk başlar bende korunuyoruz dedim ama eşimin ağzında bakla ıslanmadı o yüzden duyurduk bizde.
şimdilerde ben üzülmeyim diye yanımda bebek muhabbeti yapmamaya çalışıyorlar ama ben bakışlardan anlıyorum... bacım bide herkes mi hamile olur ya arkadaşlar, tanıdık, konu komsu herkes haberleşmiş gibi hamile kalıyor. Allahdan çalışıyorum da gün içinde pek aklıma gelmiyor yada hemen düşüncemi değiştiriyorum ama evde yada akrabaların yanında olmuyor öyle iyice stres basıyor.

Valla öyle insanlar mısır patlagı gibi hamile kalıyorlar Biz 5yıllık evliyiz gecen yıla kadar hiç aklımınızın ucundan gecmiyordu gecen yıl da artık eşimin ısrarlarıyla karar verdik ama biz de hemen artık düşünüyoruz istiyoruz demeye baslamıstık neyazıkki hala düşünüyoruz modunda kaldık hata ettik yani ilk basta söylemekle.gerci nerdeyse 1yıla yaklastıgı için sormuyorlar yada normal normal anca 1yıl diyorlarr ama yüz ifadeleri beni de rahatsız ediyor acıkcası.

Sizde epey zaman korunmuşsunuz canım hapla korunduysan biraz zaman alabilir normal bu zaten.
aslında kimseye bakmamak lazımda söz de oluyorda uygulamada başarabilsek bunu

Çok sukur sonucum güzel çıktı doktor önümüzdeki 3 ay çalışmalara dikkat et dedi. Ovulasyon testine de başlıyorum bu ay hadi bakalim
Canım benim çok sevindim senin adına Dr dediği gibi önümüzde 3 ay hamile kalma olasılıgın cok yüksek hatta 5 ay diyenler bile var. İlk ay falan olmazsa sakın moralini bozma sabrın sonu selamettir bir probleminin olmaması şu aşamada hepsinden daha önemli

Merhaba, az once echomar şişli de hsg çektirdim ve hemen buraya yazmak istedim. Gitmeden önce de buradaki yorumlar bana çok yardımcı olmuştu. İlgi alaka harika, hiçbir acıma yaşamadım 5 dk lık bir işlem. Hsg için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer. Doktor cevat beyin internet videolarina da bakabilirsiniz aynen o sekilde oluyor.

Sizde epey zaman korunmuşsunuz canım hapla korunduysan biraz zaman alabilir normal bu zaten.
aslında kimseye bakmamak lazımda söz de oluyorda uygulamada başarabilsek bunu

Ben Hap kullanmadım,doktor da rahmin suan spermleri yabancı bi madde olarak algılıyor ve geri tepiyordur diyor.belki de öyledir ben pipirikleniyorum.bi tarafımda bir dünya kadar hamile ve dogum yapan varken diger tarafta da yıllardır deneyip olmayanlar var.bunları gördükçe de korktum sanırım.akşamüstü suan 7aylık ikizlere gebe(tüp bebek)bi arkadasımla konustum.hsg yi anestezisiz yaptırmıstım ama meyle karsılasacagımı bilsem aslaaa böyle yaptırmazdım dedi Tam acaba anestezisiz yaptırabilirmiyim fikrini sorgguluyordum kendi içimde ama yine fenalardayım.Nasıl bukadar agrısız sızısız atlatıyor insanlar aklım almıyor benşm etrafımdakilerin hep korkunc tecrübeleri olmussss

Gecmiş olsun cok sevindim senin adına ben aksamüstü bi arkadasımla konusutum ikizlere hamşle suan ve sanırım anestezisiz yaptıramayacagım yaaaa offf cok gerdi bu iş beni

Gecmiş olsun cok sevindim senin adına ben aksamüstü bi arkadasımla konusutum ikizlere hamşle suan ve sanırım anestezisiz yaptıramayacagım yaaaa offf cok gerdi bu iş beni

Eger istanbuldaysan inan ki hakli oldugumu goreceksin. Hicbir agri yok sohbet ederek hallediyorlar 5 dk da. Ben de cok gergindim bu kadarini tahmin etmemistim.

Malesef istanbulda yasamıyorum

O zaman soyle yapabilirsin ( o kadar cok arastirdim ki bunu nacizane bir tavsiye ) echomar cihaz ozelliklerini ve verilen sivi icerigini bulundugun ilde kullanan yerlere bakabilirsin. Cihazin cok onemli oldugunu biliyorum. Dilerim sorunsuz gecer. Endiselenme

Cok cok tesekkür ederim cok fazla tavsiyeye ihtiyacım var gercekten.peki detaylandırcak olursak cihaz echomar cihaz olacak,sıvı içeriğini ne olaak sorup araştırmalıyım,tekrar tşk ederim arkadasım

Cok cok tesekkür ederim cok fazla tavsiyeye ihtiyacım var gercekten.peki detaylandırcak olursak cihaz echomar cihaz olacak,sıvı içeriğini ne olaak sorup araştırmalıyım,tekrar tşk ederim arkadasım

Echomar in kendi sitesinde ayrintilar var onlari karsilastirabilirsin arkadasim biliyorum endiseni hicbir sey gecirmeyecek ama dogru yeri bulursan hic endiselenecek birsey olmadigini anlayacaksin

Kızlar hsg nin hemen ardından hamile kalmış biri olarak size naçizane tavsiyem hsg cekildiginiz ertesi günü başlayarak adet gününe kadar 2 günde bir ilişkiye girin. İlişkiden snra yarım saat kalkmayın. Yatın öyle. Dus alırken de vajinanizi asla yıkamayin sadece üstten su tutun. Ve kafanızı rahat tuttun bu aylar. Hsg den snra 6y içinde hamile kalan çok kişi var Allahın İzniyle

Mavikara@ Senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah...Tavsiyen için teşekkürler bende pazartesi çektirdim su anda hala kanamam var o yüzden ilişki olmadı henüz. Ovulasyon testine de başlıyorum. Dua et bizler için

Çok sukur canım. Acayip rahatladim zaten

İnşallah Rabbım izniyle kalacaksınız sizde. Kanamn biter bitmez başlayın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…