saol canım yakınlarda olaydı gelirdim :)çankırı karatekin hastenesi canım
Öyle Can'ım.. Çok Yüksek kısmın bir yıldan sonra oluyormuş zaten...bizimde bir sene bu ay itibari ile dolacak. üzme o kadar kendini hayırlısını dileyelim hem çok ciddi bir rahatsizliğimiz da yok doktorlar sizin çocuğunuz olmaz da demedi hem öyle dese bile çıkmadık candan ümit kesilmez insanların 15 yıl sonra oluyor imtihan dünyası. dua edip elimizden geleni yapalım. gerisi taktir ilahi
ilk başlar bende korunuyoruz dedim ama eşimin ağzında bakla ıslanmadı o yüzden duyurduk bizde.Öyle Can'ım.. Çok Yüksek kısmın bir yıldan sonra oluyormuş zaten...
Ben çevreye korunuyorum diyorum sadece eşim ve ben biliyoruz yani .. O yüzden rahatım biraz.. İnşaallah Rabbim sağlık sıhhat afiyetle en yakın Zaman'da bebeklerimizi ikram eder
ilk başlar bende korunuyoruz dedim ama eşimin ağzında bakla ıslanmadı o yüzden duyurduk bizde.
şimdilerde ben üzülmeyim diye yanımda bebek muhabbeti yapmamaya çalışıyorlar ama ben bakışlardan anlıyorum... bacım bide herkes mi hamile olur ya arkadaşlar, tanıdık, konu komsu herkes haberleşmiş gibi hamile kalıyor. Allahdan çalışıyorum da gün içinde pek aklıma gelmiyor yada hemen düşüncemi değiştiriyorum ama evde yada akrabaların yanında olmuyor öyle iyice stres basıyor.
Sizde epey zaman korunmuşsunuz canım hapla korunduysan biraz zaman alabilir normal bu zaten.Valla öyle insanlar mısır patlagı gibi hamile kalıyorlar Biz 5yıllık evliyiz gecen yıla kadar hiç aklımınızın ucundan gecmiyordu gecen yıl da artık eşimin ısrarlarıyla karar verdik ama biz de hemen artık düşünüyoruz istiyoruz demeye baslamıstık neyazıkki hala düşünüyoruz modunda kaldık hata ettik yani ilk basta söylemekle.gerci nerdeyse 1yıla yaklastıgı için sormuyorlar yada normal normal anca 1yıl diyorlarr ama yüz ifadeleri beni de rahatsız ediyor acıkcası.
Canım benim çok sevindim senin adınaÇok sukur sonucum güzel çıktı doktor önümüzdeki 3 ay çalışmalara dikkat et dedi. Ovulasyon testine de başlıyorum bu ay hadi bakalim
Valla öyle insanlar mısır patlagı gibi hamile kalıyorlar Biz 5yıllık evliyiz gecen yıla kadar hiç aklımınızın ucundan gecmiyordu gecen yıl da artık eşimin ısrarlarıyla karar verdik ama biz de hemen artık düşünüyoruz istiyoruz demeye baslamıstık neyazıkki hala düşünüyoruz modunda kaldık hata ettik yani ilk basta söylemekle.gerci nerdeyse 1yıla yaklastıgı için sormuyorlar yada normal normal anca 1yıl diyorlarr ama yüz ifadeleri beni de rahatsız ediyor acıkcası.
Sizde epey zaman korunmuşsunuz canım hapla korunduysan biraz zaman alabilir normal bu zaten.
aslında kimseye bakmamak lazımda söz de oluyorda uygulamada başarabilsek bunu
Merhaba, az once echomar şişli de hsg çektirdim ve hemen buraya yazmak istedim. Gitmeden önce de buradaki yorumlar bana çok yardımcı olmuştu. İlgi alaka harika, hiçbir acıma yaşamadım 5 dk lık bir işlem. Hsg için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer. Doktor cevat beyin internet videolarina da bakabilirsiniz aynen o sekilde oluyor.
Gecmiş olsun cok sevindim senin adına ben aksamüstü bi arkadasımla konusutum ikizlere hamşle suan ve sanırım anestezisiz yaptıramayacagım yaaaa offf cok gerdi bu iş beni
Eger istanbuldaysan inan ki hakli oldugumu goreceksin. Hicbir agri yok sohbet ederek hallediyorlar 5 dk da. Ben de cok gergindim bu kadarini tahmin etmemistim.
Malesef istanbulda yasamıyorum
O zaman soyle yapabilirsin ( o kadar cok arastirdim ki bunu nacizane bir tavsiye ) echomar cihaz ozelliklerini ve verilen sivi icerigini bulundugun ilde kullanan yerlere bakabilirsin. Cihazin cok onemli oldugunu biliyorum. Dilerim sorunsuz gecer. Endiselenme
Cok cok tesekkür ederim cok fazla tavsiyeye ihtiyacım var gercekten.peki detaylandırcak olursak cihaz echomar cihaz olacak,sıvı içeriğini ne olaak sorup araştırmalıyım,tekrar tşk ederim arkadasım
Çok sukur canım. Acayip rahatladim zatenCanım benim çok sevindim senin adınaDr dediği gibi önümüzde 3 ay hamile kalma olasılıgın cok yüksek hatta 5 ay diyenler bile var. İlk ay falan olmazsa sakın moralini bozma sabrın sonu selamettir bir probleminin olmaması şu aşamada hepsinden daha önemli
İnşallah Rabbım izniyle kalacaksınız sizde. Kanamn biter bitmez başlayın canmMavikara@ Senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah...Tavsiyen için teşekkürler bende pazartesi çektirdim su anda hala kanamam var o yüzden ilişki olmadı henüz. Ovulasyon testine de başlıyorum. Dua et bizler için
canım birşey sormak istiyorum pazaretsi hsg çekildim ama kanamam hala devam ediyor hemde yoğun şekilde. senin ki nasıl olmuştu acaba?İnşallah Rabbım izniyle kalacaksınız sizde. Kanamn biter bitmez başlayın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?