Hsg cektirenler yardımmmm

Kızlar Günaydın ;/ Bugün saat 3'de çektiriyorum hsg yi dua edin bana nolurrr acımasın ;(

siz ne zaman çekilmiştiniz? benim doktorum çok az bi kanaman olur demişti ama 2 gündür epey çok oluyor. kasıklarımda da ince bi sızı var

Dun sabah cektirdim ben. Normal regl oluyormusum gibi bir kanamam var dunden beri bugun doktorumla gorusecektim ona soracagim.

Dun sabah cektirdim ben. Normal regl oluyormusum gibi bir kanamam var dunden beri bugun doktorumla gorusecektim ona soracagim.
sorunca bana da haber et olur mu? çok sinir oldum bu duruma
ben de aynı şekilde devama ederse yarın sormayı düşünüyorum.

korkma canım rabbim yardımcın olsun.
ben ayetel kürsüyi okuya okuya girmiştim. çok şükür temiz çıktı
Amin canım Allah razı olsun Bende okurum korkudan bayılmazsam tabi insanlar çok korkuttu valla pişman oldum forumları okuduğuma Çıkınca hiç korkulacak bişi olmadığını buraya yazmak istiyorum hiç korkmayın demek istiyorum

Canm aslında kişiden kişiye değişiyor. .kimisinin çok canı yanıyor. Kimisi hocam hissetmiyor bile. Mesela benim de biraz canım yandı. Yani insanlarn acı eşiğine bağlı o biraz kişiden kişiye değişiyor

Benim sadece hsg çekildiğim gün çok az bi kanamam oldu ve o gün bitti bidaha gelmedi. Sen iyisi bi doktora görün normal değil bu
hala devam ediyor zaten benim reglim de yogun olur canım ondan mı bilemedim. bu gün gidemesem de yarın gideceğim doktora bakalım geçmezse

sorunca bana da haber et olur mu? çok sinir oldum bu duruma
ben de aynı şekilde devama ederse yarın sormayı düşünüyorum.

Az once doktorumun yanindan ciktim arkadasim. Birkac gun hsg sonrasi kanama olabilir endiselenecek bir durum yok dedi haberin olsun. Sen yine de takibini yap eger yogunlugu siddeti artarsa mutlaka doktoruna danisirsin.

Kızlar ilk bir kaç gün kanama olması gayet normal.Benim hsg çektirdiğim yerde , aynı hastanede hsg çekilenleri whatsapp grubunda toplayan çılgın bi hemşire var gruptaki kızlardan biliyorum hemen hemen hepsinde kanama oldu bi bende olmadı herhalde. Bir kaç gün kesinlikle cinsel ilişki yaşamayın derim,enfeksiyon riskine karşı iç çamaşırımı bile ütüleyip giyiyordum ben. Bu arada bahsettiğim whatsapp grubunda ki 1 kişi hariç herkes hamile kaldı hsg den sonra. Darısı sizlerin başına inşallah

hala devam ediyor zaten benim reglim de yogun olur canım ondan mı bilemedim. bu gün gidemesem de yarın gideceğim doktora bakalım geçmezse

Dün konustugum arkadasımın da cok uzun süre devam etmiş kanaması neredeyse 1hafta kadar ve epey de siddetliymiş.ama diyorki adetim de cok kanamalı olur benim bünyesel biraz!yani seninki de öyle olabilir bence cok endişe etme

Amin inşallah.da birsey danışacagım kızlar size az evvel bi arkadasım geldi neden bukadar acele ediyorsun sonucta bir sıkıntı yok,bebegin olacak ve ömrünün sonuna kadar anne olacaksın bugünlerinin tadını cıkar şimdilik belki de son birkac ayın anne olmadan gecirecegin falan dedi.bukadar stres yapma diyor.bu ay cektirme birkac ay aha bekle bu hsg için dedi.ay aglıcam simdi.siz ne dersiniz

Canım senin anestezilimi ? Çıktıktan sonra yazarmısın? Başıma neler gelecek bilmek istiyorum ;( Kimi adet sancısı diyo kimi çoookk abartıyo umarım adet sancısı gibidir :/
Ben anestezisiz çektirdin. Çok ağrım olması. Ama bünyeden bünyeye değişebilir canm

Bence cektir canm. En azından için rahat eder emin olursun bi sıkıntı olmadığı konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…