HSG Çektirip Arkasından Hemen Hamile Kalanlar Önemliii

Çoğuna sorarsan ağrılı cok zor filannn derler ama bence değil beş dk sürmüyo bile birazda bence senşn ağrı eşiğine bağlı abartılacak kadar ağrılı değil ben hissetmedim bile biraz adet ağrısi gibi hissettim kendini sıkma heyecan da yapma gercekten basit bişi devlet hastanelerinde ücretsiz ama özelde 350 den başlıyo anestezili istersen biraz fiyat artıyo tabi ama bence para vermeye değmez devlette çektir sonuçta annelik için bence biraz acıya dayanılır

Vajinal ultrason gibi mi yoksa daha derinemi girip ilaç veriyorlar bende onu merak ediyorum
Canım benziyo ama biraz farklı vajina girişine bi katater takıyo ince bişi boru gibi onun içinden sıvı veriyo enjektör le sıvı verirken biraz ağrın olur azıcık dediğim gbi acı hissetmen de biraz sana bağlı

Mrb arkadaşlar bende hgs çekildiğinde hemen hamile kalmistim ama maalesef 3 aylıkken karnında oldu simdi tekrar ugrasiyom bu ay klomen tedavisi goruyom hgs filmi gözünüze büyüttüğünü gibi zor değil hic bise anlamiyorsunuz yani korkacak bir durum yok

Senin sorunun neymiş cankm
canim benim yumurtlama sorunum vardi klomen kullandim bir ay olmadi
dr. hsg rahim filmi çekti o ay korunduk ertesi ay klomen kullandim ve oldu çok şükür.
film eger başka bir sorun yoksa hamile kalmayi kolaylaştiriyor dr. demişti banada

Esin harnup pek
Ben hasta oldum off erken oldum hsg den sonra
Bende olmadim hala siyah lekelenmem oldu gecti hemen cok surmedi de hsg den sonra duzenim bozuldu adet gunumu 14 gun gecti deiger adet gunum geldi neredeyse off

Cnm sen cektrdgn ay mi hamile kaldn birde ila klomen almsmuydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…