- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
korkuyorum ama cok agrıyormus. anestezılı cektırırım heraldeDoktorun hsg derse hiç korkma zaten tedavi aşamasında olması gereken bi. İşlem nereye gitsen ister
biliyorum bu doktoru.. bı tanıdıgım da bu bayana gıdıyor cok memnun ama çok uzak yerı.Ayrancilar da Medifema Hastanesi var Ayşe İnmez doktor.
Canım benziyo ama biraz farklı vajina girişine bi katater takıyo ince bişi boru gibi onun içinden sıvı veriyo enjektör le sıvı verirken biraz ağrın olur azıcık dediğim gbi acı hissetmen de biraz sana bağlıVajinal ultrason gibi mi yoksa daha derinemi girip ilaç veriyorlar bende onu merak ediyorum
Vajinal ultrason gibi mi yoksa daha derinemi girip ilaç veriyorlar bende onu merak ediyorum
biliyorum bu doktoru.. bı tanıdıgım da bu bayana gıdıyor cok memnun ama çok uzak yerı.
Ben anestezili yaptırdım hicbirsey hissetmedim sonrasında sadece kanamam olmuş işlem sırasında o kadar gram ağrı yoktu yürüdüm gittim. 4 5 saat kadar yattım hastanede
canim benim yumurtlama sorunum vardi klomen kullandim bir ay olmadiSenin sorunun neymiş cankm
Esin harnup pekDayanamadım bi hastaneyi arayıp sonuç göstermek içinde muayene parası ödemem gerekiyor mu diye sorayım dedim şansa sekreteri hastanedeymiş görüştüm hormon progesteron hepsinin sonuç kâğıtlarıyla kasımda gitcekmişim randevu alıp off ne diyeyim mecbur uycaz yeterki sonuç alayım da artık hem doktor sonuca gidicek dedi biraz mutlu oldum en son Hsg dedi kasımdan sonra muhtemelen hakkımızda hayırlısı beklemekten başka yapcak bişey yok , bu arada prolaktin i kendi başıma ilaç kullanmıycam da evde bitkisel olarak nasıl düşürebilirim acaba şimdi bana bu ayı da es geçmiş gibi olcak gerçi eşimin Sperm sayısına düşük çıktı oyy Allaha sığınmaktan başka yapcak bişey yok galiba
Bende olmadim hala siyah lekelenmem oldu gecti hemen cok surmedi de hsg den sonra duzenim bozuldu adet gunumu 14 gun gecti deiger adet gunum geldi neredeyse offBen hasta oldum off erken oldum hsg den sonra
Cnm sen cektrdgn ay mi hamile kaldn birde ila klomen almsmuydinMrb arkadaşlar bende hgs çekildiğinde hemen hamile kalmistim ama maalesef 3 aylıkken karnında oldu simdi tekrar ugrasiyom bu ay klomen tedavisi goruyom hgs filmi gözünüze büyüttüğünü gibi zor değil hic bise anlamiyorsunuz yani korkacak bir durum yok
Hemen test yaptırsanaEsin harnup pek
Bende olmadim hala siyah lekelenmem oldu gecti hemen cok surmedi de hsg den sonra duzenim bozuldu adet gunumu 14 gun gecti deiger adet gunum geldi neredeyse off
Test evde yaptm negatifti iki defa yaptm ikiside ayni olunca hastaneyede gtmesm hicHemen test yaptırsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?