- 3 Temmuz 2015
- 147
- 40
- 13
- 36
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
sizin ne gıbı problemınız vardı acaba. ben de pko ya yatkınlık varmıs klomen kullandım fayda etmedı. hsg cektırmem lazım sanırım.
ne kadar ucret ödemıstın. anestezılı de.
Mrb arkadaşlar bende hgs çekildiğinde hemen hamile kalmistim ama maalesef 3 aylıkken karnında oldu simdi tekrar ugrasiyom bu ay klomen tedavisi goruyom hgs filmi gözünüze büyüttüğünü gibi zor değil hic bise anlamiyorsunuz yani korkacak bir durum yok
bayağı çokmuş ya ben ya devlette yada egepolde çektircem bakalım anestezisiz istiyorum500 lira verdim. Gerçi doktor bana secenek sunmadi anestezili anestesisiz diye . Benimde istediğim anesteziliydi.
bayağı çokmuş ya ben ya devlette yada egepolde çektircem bakalım anestezisiz istiyorum
inşallah hemen arkasından bebişin gelir ne zamandır bekliyorsun? hsg yi yeni mi çektirdin?Hayirlisi olsun hakkında inşallah. Evet bende şaşırdım o kadar parayi duyunca 15 dakikalık işlem için ama itiraz edecek durumum yoktu mecburen yapılacaktı.
Ewt adet görmeden o ay kaldım ilaç kullanmadanCnm sen cektrdgn ay mi hamile kaldn birde ila klomen almsmuydin
Tansiyon sorunu oldu sanırım ondan tam olarak bende bilmiyomBüyük sınav olmuş senin için( gerçekten çok üzüldüm ( neden öldü?
Anladm cnm bende ilac almadm ama olmadi bu ay bakalm nolack of off kan testi yaptrdm sonuc negatif kesinlesti ArtkEwt adet görmeden o ay kaldım ilaç kullanmadan
inşallah hemen arkasından bebişin gelir ne zamandır bekliyorsun? hsg yi yeni mi çektirdin?
inşallah hemen arkasından bebişin gelir ne zamandır bekliyorsun? hsg yi yeni mi çektirdin?
Stres yapma akışına bırak eşinden sorun varmıAnladm cnm bende ilac almadm ama olmadi bu ay bakalm nolack of off kan testi yaptrdm sonuc negatif kesinlesti Artk
Yok canim esimde bir sorun hersy normal cikti. Pko ne illet bir hastalikms ya. Sokturucu iceym olmadi doktorm demsti aslnda kahverengi lekelenmem oluor ara ara ama kanamam olmadi daha.Stres yapma akışına bırak eşinden sorun varmı
Ne guzel canim darisi bizlere ins. Hakkimzda hayrlisi.21 Ağustos da yaptırdım şükür Rabbim e Kurban bayramında hamile kaldım.
Çok güzel pco vardı demi sizde de bize umut oluyor sağlıkla al kucağına , prolaktin yüksekliğide çıktı şimdi bende pco vardı prolaktin de geldi tam oldu bakalım progesteron nasıl çıkcak21 Ağustos da yaptırdım şükür Rabbim e Kurban bayramında hamile kaldım.
Aynen arkadaşım duygularımı paylaşıyosun inşallah birgün bizde muradımıza erelim hayırlısı ile...Kizlarr pes etmiorzz hamile kalanlar bizlere umut olsn hsg den sonra neler yaptnz hangi ilaclari ictinz bizleride bilgilendirin lutfen inanjn o kadar cagresiziz ki yani her ay negatf sonuc almaktn yoruldm. Bilemiorm artk daha ne yapmam gerek...
Hsg den sonra hamile kalanlar bayağı çok , eşinizde sorun varmıydı benim eşimin Sperm sayısı 10 milyon hareketsiz % 60 içim daralıyor ya bari eşimin sonuçları iyi olsaydı diyorum yinede daha büyük dert verme Rabbim diyorum14 aydır bekliyordum
Ne guzel canim darisi bizlere ins. Hakkimzda hayrlisi.
Hsg den sonra hamile kalanlar bayağı çok , eşinizde sorun varmıydı benim eşimin Sperm sayısı 10 milyon hareketsiz % 60 içim daralıyor ya bari eşimin sonuçları iyi olsaydı diyorum yinede daha büyük dert verme Rabbim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?