HSG Çektirip Arkasından Hemen Hamile Kalanlar Önemliii

Büyük sınav olmuş senin için ( gerçekten çok üzüldüm ( neden öldü?

Kizlarr pes etmiorzz hamile kalanlar bizlere umut olsn hsg den sonra neler yaptnz hangi ilaclari ictinz bizleride bilgilendirin lutfen inanjn o kadar cagresiziz ki yani her ay negatf sonuc almaktn yoruldm. Bilemiorm artk daha ne yapmam gerek...

Kizlarr pes etmiorzz hamile kalanlar bizlere umut olsn hsg den sonra neler yaptnz hangi ilaclari ictinz bizleride bilgilendirin lutfen inanjn o kadar cagresiziz ki yani her ay negatf sonuc almaktn yoruldm. Bilemiorm artk daha ne yapmam gerek...
Aynen arkadaşım duygularımı paylaşıyosun inşallah birgün bizde muradımıza erelim hayırlısı ile...

Canim ilk Sperm testinde benimde eşimin sonuçları çok kötüydü çocuk olmaz bununla dediler. 2. Testınde hiçbir sorun yoktu. Ama doktor bana dedi ki o an ki stres yorgunluk açlık tokluk kisacasi aldığı nefes bile etkiler dedi. Benim eşim kalp ilaçları kullanıyor üstelik. Ama keçiboynuzu pekmezi yedi sürekli. Rabbim hayırlı olanı hayırlı zamanda versin. Ne büyük umutlarla bekliyoruz istiyoruz . Ama isterken hayirlisini sagliklisini istemek lazım. Mesela ben geçen sene ocak ayında kullanmam gereken ilacı almayi unuttum ve aynı ilaç geçen ay yine karşıma geldi. İyi ki de kullanmamisim geçen sene . Evliligim çok sallantiliydi çünkü. Hayırlı zaman bu zamanmis diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…