selam canim kilolularin derdi ince fikirli olmamiz
kimin dedigi deyil senin ne hissetigin önemli olan
kilondan sikayaetciysen diyet yap
bizim kilolarimiz milleti baya geriyor heralll
kendimi anlatam sana yilarca kilosuz yasadim durdum
3 cocuk anesiyim fistik gibiydimmm
cocuklar büyüdü ben hamileyim ana doktora gittim karnimda 3 aylik olmus seneler sonra cocuk
kizim dogdu ben 37 kilo aldim sora babam öldü eve kapandim sadece buzdolabi ben vardim
disari cikacak kiyafetim yoktuuuuu oldummu 130 kilo
sonra sonra icilden dönülmez kisir döngü
6ögün beslendim 3litre su 3 yesil cay günlük iki saat yürüyüs
tam 50 kilo verdim dahada veriyorum bunu senin icin yaziyorum bu kadar kiloyu kendime bile itiraf edemiyorum sagligin icin kendine dikkat et
kilo ver özgüvenin gelir eskiden esim diyor kem desemde sana degiyordu kör desemde diyor zayifladim rahat konusuyorum kendine güvenin gelince begenmedigin fikrimi acikca söylüyorsun eskiden hemen agliyordun diyor kendine iyi bakkk kilona dikat et canim esinle bir ömür boyu mutluluklarrrrr
valla siz üç beş ergen diye avutmayın kendinizi.. azimle çalışın, zayıflamaya bakın..önemli olan o lafları destekler şekilde eşinizin gülümsemesi..belki de eşiniz o kimyayı birde benim gözümden görseniz deyip size sarılsaydı 3 saat ağlamazdınız... :13:
dememiş ya zaten konu sahıbının kırıldıgı ağladıgıda bu ..
bende ergen lafına değil : eşimin tutumuna kırılırdım ..
yoksa sımdıkı beynı olmayan ergen lafına bakıp ağlanırmı hepsı kendılerını bırer kontez zannedıyor
Hepinize çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için.
Beni ağlatan ne o densiz kızın lafı,ne balık etli olmaktı.
Eşimin yanında böyle denmesi benim çok ağrıma gitti.
Onun yanına yakışmıyorum sanki , çirkinim hissiyatı yarattı bende
Diyetime devam edicem hemde
daha büyük bir hırsla 5 kg verdim 2,5 haftada inşallah tamamen kurtulurum tüm kilolarımdan bu olay sonrası daha bir hırslandım
hayır canım aksine, çok yakışıyor olmalısın ki kızlar çatlamış. Bak benim kocamla aramda 25cm boy farkı var. Kocam da çok çekicidir. Esmer bomba icabında. Bizimki ilk görüşte aşk oldu. O yakışıklıdır, ben de oyuncak bebek gibiyim. Yalanım varsa şurdan şuraya gidemeyeyim benim kısmetim çok açıktı. Taksi de bile annemden istemişti taksici. Şimdi kocamla oğluşumla gezerkene insanlar bir kocama bakıyorlar, bir bana. Sonra bir daha kocama. Yalnız kötü olanla ne biliyor musun; çift olanlarda kızlar önce kocama ve bana bakıp "ıyy bu buna gitmiş mi" diyolar benim için (suratlarından belli); adamlar da affedersin mal gibi önce bana sonra kocama bakıp, "bu çam yarmasını çok aradın mı" dermiş gibi bi ifadeyle bakıyorlar.
Aman işte hiç üzülme. Bir kadın bir kadına laf atıyorsa içinden fay hattı geçmiş gibi çatlamıştır. Ohh çatlasın da patlasın...
Çok hoşuma gitti yazdıklarınız,allah mutluluğunuzu daim etsin
hayır canım aksine, çok yakışıyor olmalısın ki kızlar çatlamış. Bak benim kocamla aramda 25cm boy farkı var. Kocam da çok çekicidir. Esmer bomba icabında. Bizimki ilk görüşte aşk oldu. O yakışıklıdır, ben de oyuncak bebek gibiyim. Yalanım varsa şurdan şuraya gidemeyeyim benim kısmetim çok açıktı. Taksi de bile annemden istemişti taksici. Şimdi kocamla oğluşumla gezerkene insanlar bir kocama bakıyorlar, bir bana. Sonra bir daha kocama. Yalnız kötü olanla ne biliyor musun; çift olanlarda kızlar önce kocama ve bana bakıp "ıyy bu buna gitmiş mi" diyolar benim için (suratlarından belli); adamlar da affedersin mal gibi önce bana sonra kocama bakıp, "bu çam yarmasını çok aradın mı" dermiş gibi bi ifadeyle bakıyorlar.
Aman işte hiç üzülme. Bir kadın bir kadına laf atıyorsa içinden fay hattı geçmiş gibi çatlamıştır. Ohh çatlasın da patlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?