Of üzülmeyin yaa herkes zayıf olacak diye birşey mi var.
Böyle zaten iki kişinin konuşmasına atlayan insancıklardan nefret ediyorum.
Aklıma geldi bizde erkek arkadaşımla yürüyorduk spor salonunun önünden geçerken yol üstüydü sevgilimde kıskanç onunla dalga geçtim şurda sporamı gitsem ne yeride güzelmiş diye durduk gülüyorduk 2 tane 17-18 yaşlarında kızlar demezler mi aralarında bence de git . Aynen böyle kaldımSevgilime baktım bozulduğumu anladı arkasına döndü kızlara sizene onu ben böyle seviyorum dedi bende kahkahaya boğuldum. Kızlar dumur oldu ama
Siz kimsenin lafına aldırmayın
valla siz üç beş ergen diye avutmayın kendinizi.. azimle çalışın, zayıflamaya bakın..önemli olan o lafları destekler şekilde eşinizin gülümsemesi..belki de eşiniz o kimyayı birde benim gözümden görseniz deyip size sarılsaydı 3 saat ağlamazdınız... :13:
Aynen öyleee hissettiğimi özetlemişsiniz :13:
ergen şimarık kızların lafına mı bakıyorsun.. geçenler de 3 kız gülerek benim de arkamdan laf attılar.. şunun yürüyüşe bak diye dalga geçtiler, kız gibi zarif yürümem ben pek, ama dalga geçtiler diye de dert etmedim kendime.. ufacık şeylerle özgüvenini kaybetme. sen kendine güvenmezsen, eşin de seni beğenmez olur.. azıcık özgüven!!!
yaaa ne alaka, pardon da eşiniz size sarılsaydı falan diyerek dolduruyorsunuz şu anda eşine karşı. ne alaka? biz olayı birebir gördük mü? o an belki eşi aklından komik bir şey geçiriyordu, o yüzden tebessüm ediyordu?
konu sahibi arkadaşım, ağlamak çözüm değil. kırgınlıklarınızı biriktirmeyin. küçük de olsa sizi üzen her şeyi konuşun, MUHAKKAK ama. küçük şeyler birike birike bir gün KOCAMAN patlamalara sebep olur.. Tatlı dille dertleşmeyi öğrenin..
ya canım takma boşver,eşinin gülmesi,kızlara hakverdiğinden değil tabiki.başıma gelen bir olayı anlatayım sana hemencik
benim eşim 1,92 boyunda,bense 1,52noktayla virgül hesabı.eşim biraz boy konusunda herzaman olmasada takıntılı,alınır bazen.helede ben kısa olunca.yanyana geldiğimiz zaman o çok uzun bense minnacık kalıyorum birgün lefkoşanın en işlek caddesinde elele yürüyoruz.ardından bir araba dolusu kız yavaşladılar durup hep bir ağızdan,benimde sevgilim senin kadar uzun diyerek gülüştüler.bu defa bende başladım gülmeye,eşim yabancı olduğundan anlamadı,bana sordu bende doğruyu söyledim.sonra oda beni kucağına alıp öyle yürüdü bir iki dakika .kızlara cevap olarak.yani boşver insan bazen boşbulunup gülebiliyor.
boşver cahil kızlar işte,aslında seni kıskanmışlardır eşinden ondan öyle bir laf söylemişlerdir sana.üzme tatlı canını.hem boşver öyle deme.affet gitsin cahilleri
sen bosversene ya oyle dengesiz insan cok fazla sen balık etliyim ondan diyosun da alakası yok onunla ben zayıfım hani baktıgında cokda cirkin degilim yani:)) kızın biri yanındaki cocuk bana baktı diye bari suna bakma dedihicbirsey demedim gerek yok cunku kendinden emin olmayan kendine guveni olmayan insanlar baskalarının fizigine laf ederler
Ağzı olan konuşuyor boşversen onları
boşveeer takma,sen annen gitti diye çok üzüldün ondan bukadar alındın.
eşine ona kızdığını ve kırıldığını o yüzden ağladığını söyleki senin ne kadar hassas olduğunu anlayabilsin
şişman veya zayıf, neden bu kadar dert ediyosun ki canım.
Şükür elimiz ayağımız tutuyo,kiloluyum diye sırf bu yüzden özgüven yitirilir mi?
Yanlış anlama ama, elin ayagın olmasa ne yapcaktın? çıkmıcak mıydın dışarı?
Bir kaç tane kendini bilmez çoçugun sözüne bakıp ağlanır mı?
Eşinede kilo konusunda biraz alıngan oldugunu ve dün o gülünce sinirlendiğini söle bence.
bana erkek arkadaşımın ablası paçoz demişti. kamera ve ses açıktı tabi sesin açık olduğunu bilmiyor sadece görüntü var zannediyor:) ben direk kamerayı kapattım ağladım falan baya uzun süre kendime gelemedim çünkü severdim de ablasını:) erkek arkadaşımsa ne diyeceğini bilemedi şok oldu. seni çok iyi anlıyorum bu tarz düşünceleri duymayı bırak hissetmek bile onur kırıcı olabiliyor
Vallahi bugüne kadar kimsenin sözünü kaale almadım, umursamadım. Biri bana bir şey diyecek hee, orda atlarım üstüne yere sererim onu. Benim kimyam bozuk hee gel ben de senin fiziğini bozayım der bi yerini kesin kırardım. Şımarık insanlar için bir müsibet bin nasihatten iyidir. Hiç ağlanmamalı bu tip durumlarda. Mesela bir arkadaşa CAMIŞ demişler. Biri bana Camış dese, çok pis bozarım ve hayatta konuşmam bir daha. Ama duygusal anlamda da hiçbir üzüntü falan hissetmem.
Kime ne bizim boyumuzdan, kilomuzdan. Herkes kendi ağzına burnuna gözüne baksın. Bize kilolu diyenlerin gözlerinin biri şama bakıyor diğeri baküde.
Vallahi bugüne kadar kimsenin sözünü kaale almadım, umursamadım. Biri bana bir şey diyecek hee, orda atlarım üstüne yere sererim onu. Benim kimyam bozuk hee gel ben de senin fiziğini bozayım der bi yerini kesin kırardım. Şımarık insanlar için bir müsibet bin nasihatten iyidir. Hiç ağlanmamalı bu tip durumlarda. Mesela bir arkadaşa CAMIŞ demişler. Biri bana Camış dese, çok pis bozarım ve hayatta konuşmam bir daha. Ama duygusal anlamda da hiçbir üzüntü falan hissetmem.
Kime ne bizim boyumuzdan, kilomuzdan. Herkes kendi ağzına burnuna gözüne baksın. Bize kilolu diyenlerin gözlerinin biri şama bakıyor diğeri baküde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?