gEÇEN esse de alışverişteydim bi kadın bişe demiş arkadaşımla bize ben duymamışım bide firmanın yakınlarındanmış galiba . cıkarken baktım bi adama yavşaya yavşaya gidiyor dedim kesin bu kocası değil ..yapay sarışına bak bak bu yaşta kendisini güzel sanıyor gibi bi cümle kurdum o kadında ağlıyormudur acabahahah arkadaşım saçmalama ya bole laflara ağlanırmı.. boşverr mutlumusun huzurlumusun sağlıklımısın gerisini booşşşşverrr kilo verilir ama terbiye alınmaz!
birkaçtane gerizekalıya kızacagına kocan olacak adama kız o aptalların lafına gülmüş birde yaa sinir oldum o kızlara degil senn kocana
diyette olduğuna göre kiloyu sorun ediyorsun + eşinin gülmesine de alınmışsın. bence kendinle barışık ol ya da kendini kilo vermeye şartlandır ve ver o kiloları sonra manken gibi yürüyüşünü yap eşine :) çatlat o ergen kızları :)
ben de önceden kiloyu dert ederdim "amannn boşver kendimle barışık olayım" dedim fakat öyle daha mutlu olamadım sonra kilolarımdan kurtuldum inanılmaz mutlu ve rahat hissettim kendimi. inşallah kendine güvenip mutlu olursun
Kızlardan çok ben eşinizin tavrına takıldım
Gülmesi çok çirkin bir davranış , hem kızılacak davranışı gereksiz insanlardan çok el ele tutuştuğun adam yapmış
Valla ben olsam senin o gülüşüyle beni üzüydüyse bende onu üzer özgüvenini kaybettirirdim
aman canım ya sıkıldığın şeye bak. bi kaç dengesizin lafna. boşversene o ergen gençlerin işleri güçleri bu zaten. onların emelleri senin moralini bozmak. sende bunu yaparak onların yaptıklarını başarılı kılıyosun. eşinin gülmeside refleks olabilir daha sonradan inan bana oda pişman olmuştur güldüğüne. sen sıkma canını bu olay seni daha çok azimlendirmesi gerek. bunu unutma canm. benm ablamda çok kiloluydu ve senin gibi her lafa takılıodu ama sonnda öyle bi zayıfladı ki herkes parmağını ısırdı valla. sende öyle olacaksındır eminim. allah yardımcın olsun cnm allah güç versin sana
Kızlardan çok ben eşinizin tavrına takıldım
Gülmesi çok çirkin bir davranış , hem kızılacak davranışı gereksiz insanlardan çok el ele tutuştuğun adam yapmış
Valla ben olsam senin o gülüşüyle beni üzüydüyse bende onu üzer özgüvenini kaybettirirdim
Benim de dış görünüşümle ilgili olarak güvenim yokAma o kızlar da muhtemelen benim yaşımdadır ve öylelerini çok iyi biliyorum maalesef. Fizikleri güzel olsa da akılları yok. O yüzden hiç üzülme ama istersen eşine anlat derim
Annenizin gitmesiyle hassaslaimışsınız, bir de eşinizin o sözler üzerine gülümsemesiyle dayanamayıp iç boşalımı yaşamışsınız..
Bunu bu iekilde görün ve uzatmayın olur mu, eşinizde bu durumdan sıkılabilir..
''Kendinize güvenin'' demek istiyorum ama bu cpmleyi kurarak olmuyor bu.
Bunu en çok sizin istemeniz gerekiyor, bu konuda gerekirse uzmandan destek alın, ya da imkanlar yoksa bu konuda çokça kitaplar okuyun.
Çünkü ben hayatta herşeyin üstesinden gelinebilece, mutlu olmanın ilk sırrı olarak görüyorum kendine güveni.
....
hiiiç üzme kendini boşver....
çoluk çocuğun lafıyla ağlamaya değermi....
hem ne güzel zayıflamayada başlamışsın....
inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya gelirde güzelliğine güzellik katarsın ve güvenin sağlamlaşır
ideal kadın ya da erkek modeli gibi birşey söz konusu değil.kimse aynı kalıplara girmek zorunda değil.ama maalesef özellikle medyanın da etkisiyle insanlar üzerin de güzel ideal kadının barbi bebek gibi olması gerektiği şeklinde bir algı oluşuyor.
hepimşzin kusurları var hiç birimiz fabrika ürünü barbi bebekler değiliz.ben de bir kusuruma çok taktığımdan biliyorum dışarda sanki beni gören herkes o kusuruma takılıyor da dalga geçiyor gibi geliyor halbuki çoğunlukla yanılıyoruz.kaldı ki öyle bile olsa yolda dengesiz hareketlerde bulunarak laf atan 6-7 genç kızın sözlerine bakarak kendini yıpratmamalısın.herkesin kişiliği oturmuyor 20 yaşına da gelse terbiyesizlik yaptıklarının farkında olamadan yaşayıp giden boş insanlar..kilolarımızdan,kusurlarımızdan çok daha önemli şeyler var hayatta.. eşinin seni olduğun gibi sevdiğinden de hiç şüphem yok. yine de bu konuda çok rahatsızlık hissediyorsan bir diyetisyenle ve psikologla çözülemeyecek bir durum değil.sağlık bozulmasın yeter ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?