Herkese merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi derdim: yemek

Arkadaşlar 1,5 aydır at gibi yiyorum öyle sağlıklı ev yemekleri falan olsa neyse... sırf zevk için, can sıkıntısından ötürü sürekli kendimi dolabın, abur cubur çekmecesinin önünde buluyorum
Aslında 2 yıldır sağlıklı beslenme ve spor adına bir sürü şey öğrendim ve yaptım; Fitness Blender, squat, pilates, ağırlık antremanları, zumba, boks hatta acro yoga.. Denedim, başardım. Başardıkça daha da heveslendim. Çok zevkliydi. Haftada 4 gün spor yapıyordum. Taa ki geçen aya kadar. Ne oldu inanın bilmiyorum o kadar çok abur cubur yiyorum ki şaşırırsınız. Mesela şu saate kadar bi büyük cips, bi paket çubuk kraker, bi paket mini kek (içinde 15 tane falan vardır heralde) , 2 paket nescafe içtim

Daha da yatana kadar kim bilir ne zıkkımlar yerim

Eşime yüz kere söyledim alma eve böyle şeyler diye. Dün iş yerinden yılbaşı kolisi vermişler içi abur cubur dolu !!! Eşim her haftasonu fast food yemek ister. Karşı koyamıyorummm.
Derdim kilo değil, kilo almadım ama bu aşırı sağlıksız beslenme hali beni çok mutsuz ediyor. Mutsuz oldukça da 'hadi zevkli bişey yapayım da keyfim yerine gelsin' diyorum. E evde yapılacak en zevkli şey de abur cubur yemek

Her gece 'yarın sağlıklı beslenme hayatıma başlayacağım' diye yatıyorum, sabah iyi güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saat sonra bi başlıyorum atıştırmaya, gece yatana kadar atıştırıyorum.
Şöyle biri çıksın Dr.Nowzaradan edasıyla beni bi yerden yere vursun kendime getirsin istiyorum.

Varsa deneyimi olan, böyle bi süreç yaşayan, sebebini bilen, çözüm bulan yardımcı olursa çok sevinirim.