• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hunharca yiyorum :(

Benim televizyonum yok tabii :KK70: İnternetten üyelikle izleniyor mu acaba bir bakayım.
Ne güzel valla, çok da bişey kaçırmıyosun sabah saçma sapan cinayet, tecavüz, aldatma konulu sabah programları, akşam içi boş, birbirinin aynı diziler. Haberler desen vahşet ! Biz de genelde Tlc ve Fil tv izliyoruz. Onda da arada güzel sinema filmleri oluyor. Programın adı Ağır Yaşamlar bu arada. Bir de yeni sezon var 'Ağır Yaşamlar: Şimdi Ne Yapıyorlar'

Ne güzel valla, çok da bişey kaçırmıyosun sabah saçma sapan cinayet, tecavüz, aldatma konulu sabah programları, akşam içi boş, birbirinin aynı diziler. Haberler desen vahşet ! Biz de genelde Tlc ve Fil tv izliyoruz. Onda da arada güzel sinema filmleri oluyor. Programın adı Ağır Yaşamlar bu arada. Bir de yeni sezon var 'Ağır Yaşamlar: Şimdi Ne Yapıyorlar'
TLC'nin sitesinden buldum, teşekkürler. Karatay'ın kitabını okudum 5 gündür sağlıklı beslenmeye başladım yine. Önceden nasıl yiyorsam kilo vermeye başladım hemen. Bir hafta önce bir kavanoz sarelle alıp iki günde bitirdim. Arada ben de çok abartıyorum. Tabii ben şişmanım o konu da var.

Herkese merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi derdim: yemek :KK61: Arkadaşlar 1,5 aydır at gibi yiyorum öyle sağlıklı ev yemekleri falan olsa neyse... sırf zevk için, can sıkıntısından ötürü sürekli kendimi dolabın, abur cubur çekmecesinin önünde buluyorum :KK42:

Aslında 2 yıldır sağlıklı beslenme ve spor adına bir sürü şey öğrendim ve yaptım; Fitness Blender, squat, pilates, ağırlık antremanları, zumba, boks hatta acro yoga.. Denedim, başardım. Başardıkça daha da heveslendim. Çok zevkliydi. Haftada 4 gün spor yapıyordum. Taa ki geçen aya kadar. Ne oldu inanın bilmiyorum o kadar çok abur cubur yiyorum ki şaşırırsınız. Mesela şu saate kadar bi büyük cips, bi paket çubuk kraker, bi paket mini kek (içinde 15 tane falan vardır heralde) , 2 paket nescafe içtim :cry: Daha da yatana kadar kim bilir ne zıkkımlar yerim :KK42:Eşime yüz kere söyledim alma eve böyle şeyler diye. Dün iş yerinden yılbaşı kolisi vermişler içi abur cubur dolu !!! Eşim her haftasonu fast food yemek ister. Karşı koyamıyorummm.

Derdim kilo değil, kilo almadım ama bu aşırı sağlıksız beslenme hali beni çok mutsuz ediyor. Mutsuz oldukça da 'hadi zevkli bişey yapayım da keyfim yerine gelsin' diyorum. E evde yapılacak en zevkli şey de abur cubur yemek :olamaz: Her gece 'yarın sağlıklı beslenme hayatıma başlayacağım' diye yatıyorum, sabah iyi güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saat sonra bi başlıyorum atıştırmaya, gece yatana kadar atıştırıyorum.

Şöyle biri çıksın Dr.Nowzaradan edasıyla beni bi yerden yere vursun kendime getirsin istiyorum. :bicak:
Varsa deneyimi olan, böyle bi süreç yaşayan, sebebini bilen, çözüm bulan yardımcı olursa çok sevinirim.
O zaman nescafe yerine süt iç işitip, abur cubur yerine de yoğurtlu meyve ve cipsi yerine de kahvaltılık gevreklerden ye eve de hiç bi şekilde almayın abur cubur almazsanız yemezsiniz .

:KK70::KK70::KK70:
Keske klonlasalar Dr. Now'cugumu. Her eve bi tane lazim.

Az önce Tlc'nin sitesine girdim "Dr.Now'u ne kadar çok seviyoruz?" diye bir post yapmışlar. Beğendikleri twetleri yayınlamışlar. Çok hoş olmuş :)

Böyle giderse alırsın ama
Banada öyle oluyordu yiyor yiyor kilo almıyordum sonra bir baktım almışım
Şimdi vermeye çalışıyorum
Canım çıkıyor

Konuyu açtığım günden beri hiç bi paketli ürünü tüketmedim :)
İşin tuhafı bu sefer düşündüğüm kadar zor da olmadı.. Buradan aldığım yorumlar beni hala motive ediyor :)
Eşimle de iddiaya girdik 1 ay boyunca abur cubur yemeyecek bana bağımlı olmadığını kanıtlayacakmış :KK48:
İlgin için teşekkür ederim :KK19:

Hatta yeri gelmişken hepinize tekrar teşekkür ederim :KK200:

İşin tuhafı bu sefer düşündüğüm kadar zor da olmadı.. Buradan aldığım yorumlar beni hala motive ediyor :)
Eşimle de iddiaya girdik 1 ay boyunca abur cubur yemeyecek bana bağımlı olmadığını kanıtlayacakmış :KK48:

Tebrik ederim :KK5:
İnsanlık için küçük kendin için büyük bir adım atmışsın:-)

Zaten paketli urunlerdeki tatlandiricilar bagimlilik yapiyor.. yedikce daha cok yemek istiyosun yani.. yemedikcede daha az ariyosub.. sorun suki alternatif urunler yemeliyiz.. cikolata yerine kuru kayisi incir vs. Ya da meyve.. hem daha cok doyuruyor hem lifli hemde sekerimize iyi geliyo :)

Zaten paketli urunlerdeki tatlandiricilar bagimlilik yapiyor.. yedikce daha cok yemek istiyosun yani.. yemedikcede daha az ariyosub.. sorun suki alternatif urunler yemeliyiz.. cikolata yerine kuru kayisi incir vs. Ya da meyve.. hem daha cok doyuruyor hem lifli hemde sekerimize iyi geliyo :)
Benim kurtarıcım da kuru incir oldu. Kahve yanında 1 tane yiyorum daha aramıyorum tatlı bişeyler :)

Back
X