• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hunharca yiyorum :(

Bu ara hunharca yeme,doymama bende de var.Nedir caresi ?
Hava değişmişmiş :(
Bahane arayana bahane çok.
Çare Dr.Now !! Asıyosun posteri dolaba tutuyosun boğazını. :KK48:
Çok güzel tavsiyeler var beri sayfalar da bi göz at derim :)

Al benden de o kadar..:sinirli: yaw sabah sabah insan kahvaltı yerine tavuklu pilav yer mi..?ben yedim. :halay:
Çok yoğun yeme isteği bende de var.. böyle bol malzemeli bir tost istiyor şu an canım halao_O
Ya şu an bana dünyayı ver yerim.. 2 yıldır düzenli spor yapıyordum. Emeğim zayi olacak
Nedense özellikle bu ay dibe vurdum...her gün kendime tamam yarın başlıyorum diyorum..
ama sabah kalkınca bildiğin açım ama hep zararlı şeylere açım.:hamarat::sinirli:

Son düzenleme:
Yabu arada harıkasınız bence. Herseyin de farkındasınız. Neden yıyorsunuz soyleyım çunku gozunuzun onunde duruyor! Sigarayı bırakalı 2 sene oldu, onumde olsa içerim. Siz de bır sıkıntı yok, o yıyecekler asırı seker yukleyen ( insulun) seretonını arttıran ve gecici mutluluk saglayanseyler. Bagımlılıkyapıyor.

Benim eşim de oyleydi; getirdiğini gozunun onunde çope attım artık almıyor:halay:

Benimgozumde bu paketli şeyler zaten çöp. Normalde hiçbişeyleyi atamam kolay kolay. Ama bunlar zaten çöp.atın gitsin
Ya öyle doğru yere parmak basmışsınız ki. Ben markette asla bu ürünleri almam. Eşim alınca da söylenirim. Ama onu getirip o çekmeceye koyuyor ya, hayır bi de alır ama kimisi o çekmecede günlerce durur. Şunu yesene diyorum gülüyor. Bigün cips aldı yiyor, yemicem diyorum 'hadi ya nolur ye' diyor. Sanki ben kendimi zorla mahrum ediyormuşum da o da bana kıyamıyormuş gibi. 'ye ya canın çekmiştir ben yiyemiyorum böyle' diyor. Kendimi kötü hissettiriyor. Ortamda arkadaşlarına eşlik etmeyen ergen gibi dışlanmış hissettiriyor:KK48: Boşanmalıyım bence :KK70:

Al benden de o kadar..:sinirli: yaw sabah sabah insan kahvaltı yerine tavuklu pilav yer mi..?ben yedim. :halay:
Çok yoğun yeme isteği bende de var.. böyle bol malzemeli bir tost istiyor şu an canım halao_O
Ya şu an bana dünyayı ver yerim.. 2 yıldır düzenli spor yapıyordum. Emeğime zayi olacak
Nedense özellikle bu ay dibe vurdum...her gün kendime tamam yarın başlıyorum diyorum..
ama sabah kalkınca bildiğin açım ama hep zararlı şeylere açım.:hamarat::sinirli:
İşte aynı ben ! Bu ay hep gel-gitlerle boğuştum. 1 gün iyi 1 hafta kötü beslendim.. Hayır 2 sene bu iradeye hakimken ne oldu da çöktüm anlamıyorum. Sanki bişeylere inat eder gibi yerken 'yicem lan hepsini de yicem işte' duygusuyla yiyorum. Resmen aptallık ! Kimden hınç alıyorum sanki, kendimden başka..

Bu paketli gıdalar bağımlılık yapıyor bence. Bende yemeğin üzerinde en büyük parti boy cipsi koca bir kolayla gömerdim valla hiç affetmem :D ama baktım bağımlılık yapıyor, markette cips reyonundan geçmeye korkardım hatta bakkalında önünde cipsleri görmeyeyim diye yolumu değiştirdiğimi bilirim yavaş yavaş bıraktım. Şimdi hamileyim diye dikkat ediyorum ama bir doğurıyım gene yiyeceğim,çok özledim. :KK53:

Hava değişmişmiş :KK43:
Bahane arayana bahane çok.
Çare Dr.Now !! Asıyosun posteri dolaba tutuyosun boğazını. :KK48:
Çok güzel tavsiyeler var beri sayfalar da bi göz at derim :)

Yigidim sakin sakin kapidan iceri girse.Merhaba ben dr.nowzaradan.Eger biraz daha yemek yersen seni hastaneye yatirmak zorunda kalicam dese istahim gidicek te olmuyor :D

Bu paketli gıdalar bağımlılık yapıyor bence. Bende yemeğin üzerinde en büyük parti boy cipsi koca bir kolayla gömerdim valla hiç affetmem :KK70: ama baktım bağımlılık yapıyor, markette cips reyonundan geçmeye korkardım hatta bakkalında önünde cipsleri görmeyeyim diye yolumu değiştirdiğimi bilirim yavaş yavaş bıraktım. Şimdi hamileyim diye dikkat ediyorum ama bir doğurıyım gene yiyeceğim,çok özledim. :KK53:
Kesinlikle yapıyor. Bi arkadaş da yazmış; monosodyum glutamat. Çin tuzu diye de bilinir, beyine 'lezzetli' komutunu verir. Yediğimiz hemen hemen bütün hazır ürünlerde, hatta fast foodlarda bile var. Ve tabi bağımlılık yapıyor. Hamilelikler de bebeğe de geçtiğini biliyorum. Yememekle çok doğru karar almışsınız. Ben de yemeyeceğim :super:

İşte aynı ben ! Bu ay hep gel-gitlerle boğuştum. 1 gün iyi 1 hafta kötü beslendim.. Hayır 2 sene bu iradeye hakimken ne oldu da çöktüm anlamıyorum. Sanki bişeylere inat eder gibi yerken 'yicem lan hepsini de yicem işte' duygusuyla yiyorum. Resmen aptallık ! Kimden hınç alıyorum sanki, kendimden başka..

Hayır işin kötüsü zamanım var spora tekrar başlayabilir sağlıklı da beslenebilirim...
Ama hepte bir bahanem var.. :110:
bugün işte yoruldum, şuraya gidiyim de ondan sonra, yok şuram ağrıyor, yok en iyisi yarın başlayım vsss. vs.. uzar gider.
Yapacağım 1 saat spor sanki dağa tepeye tırmanacakmış gibi davranıyorumm.. devamlı öteliyorum...
Halbuki her gün 1 saat (bir gün 24 saat sonuçta) neyin tribi neden neden..
Gün içinde ağzım hiç boş durmasın istiyorum :işsiz: devamlı aranıyorum..
Ofis arkadaşımın çekmeçesine bile sardırdım düşün ( kendi al diyor yoksa habersiz almam:olamaz:)
Bilmiyorum ya mutsuz da değilim bunu belirtmek isterim. Gayet iyiyim hatta...
Ama gerçekten artık kendimi dövesim var:KK11:

Yigidim sakin sakin kapidan iceri girse.Merhaba ben dr.nowzaradan.Eger biraz daha yemek yersen seni hastaneye yatirmak zorunda kalicam dese istahim gidicek te olmuyor :KK70:
ahahahahaha:KK70:
Bana da şey demeli 'eğer böyle yemeğe devam edersen seneye aramızda olamayacaksın'

Ya öyle doğru yere parmak basmışsınız ki. Ben markette asla bu ürünleri almam. Eşim alınca da söylenirim. Ama onu getirip o çekmeceye koyuyor ya, hayır bi de alır ama kimisi o çekmecede günlerce durur. Şunu yesene diyorum gülüyor. Bigün cips aldı yiyor, yemicem diyorum 'hadi ya nolur ye' diyor. Sanki ben kendimi zorla mahrum ediyormuşum da o da bana kıyamıyormuş gibi. 'ye ya canın çekmiştir ben yiyemiyorum böyle' diyor. Kendimi kötü hissettiriyor. Ortamda arkadaşlarına eşlik etmeyen ergen gibi dışlanmış hissettiriyor:KK48: Boşanmalıyım bence :KK70:
Ben sizi anlıyorum, ben dısarda tek yıyeyım hayatta tatlı soylemem; saglıklı yerim; ama edimle çıkınca tatlı soyluyor, arada tırtıklıyorsun Yani zaten ben artık kalorisinde olmadıgım için ; bedenime yapay seker girsin ıstemiyorum. Acayip fast foodcuydu avm lerde alıstı kofte yemeye benle. Ama gozunun onunde yeyince bişey yapamıyor insan.

Bi de ustune sizle ugrasıyorsa bence siz de ustune gidin. onu da kendisiyle yuzlestirin. Gobek felan vardır o beslenmeyle kesin; kilo mu aldın sen ya felan deyin:KK54: sizden once bırakabilir:p karsı saldırıya gecin yani. Ama neticede bu savasın tek kazananı saglıklı yasam.surekli uyamazsak da boyle bir yiyecek duzeninde seçim yapmak ve savasmak gerekiyor. Onu kesin anladım.

Ben sizi anlıyorum, ben dısarda tek yıyeyım hayatta tatlı soylemem; saglıklı yerim; ama edimle çıkınca tatlı soyluyor, arada tırtıklıyorsun Yani zaten ben artık kalorisinde olmadıgım için ; bedenime yapay seker girsin ıstemiyorum. Acayip fast foodcuydu avm lerde alıstı kofte yemeye benle. Ama gozunun onunde yeyince bişey yapamıyor insan.

Bi de ustune sizle ugrasıyorsa bence siz de ustune gidin. onu da kendisiyle yuzlestirin. Gobek felan vardır o beslenmeyle kesin; kilo mu aldın sen ya felan deyin:KK54: sizden once bırakabilir:p karsı saldırıya gecin yani. Ama neticede bu savasın tek kazananı saglıklı yasam.surekli uyamazsak da boyle bir yiyecek duzeninde seçim yapmak ve savasmak gerekiyor. Onu kesin anladım.
Aslında dedesi de sağlıksız, yağlı beslenmekten dolayı vefat etmiş. Babası şeker hastası. Onun daha çok dikkat etmesi lazım. Ama evde sebze yemeği yapınca sırf ben söylenmiyim diye azıcık yer, peşinden abur cuburla doyurur kendini. Şuan farkettim de onun durumu benden de vahim. Yok yok ipleri ele alacağım ben. Akşam gelsin, hem dediğiniz gibi onu göbekten vuracağım hem de kızımız üzerinden duygu sömürüsü yapacağım; kötü örnek oluyorsun, erken yaşta hastalık sahibi olacaksın vs. gibi.. Yalan da değil.

Yalnız sürekli kek falan nasıl yiyorsunuz? Ben bi dönem çok tükettiğim icin midem bulandi valla hepsinden.. Bir süre sonra bu noktaya gelirsiniz bence

:) ya belki sağlıklı beslenmiş olsam iyi bişey ama inanın benim yaptığım hiç imrenilesi değil. Bazen öyle günler oluyor ki abur cubur yemekten normal öğün yeme ihtiyacı bile hissetmiyorum. Lezzetini düşününce kulağa güzel geliyor ama iç organlarıma verdiği hasarı bi düşünsenize :KK42:
Hayır düşünmicemmmmm :KK48::KK48::KK48:
şaka bir yana bari haftada bir gün yapabileydim ah ahhh
kör olası vicdanım

Kendini çok kısıtladığın için patlamışsın artık.. bu kadar kısıtlama, haftada 1 gün ödül günün olsun mesela.. ben genelde sağlıklı beslenirim ama neredeyse hergün çikolata da yerim, onu yemesem iyice abartıyorum çünkü, cips pek almıyoruz ama aldığımızda yerim.. en iyisi hiç cips almamak.. ama çok canın çekince onu da yemelisin bence..

Evet aslında vücudumuzun hiç şekere ihtiyacı yokmuş. Meyve de olan şeker bize yeterli. Ben kilodan çok sağlıksız olmasını dert ettim fakat böyle devam edersem kilo alacağımı çok iyi biliyorum. Her yorum biraz daha gözümü acıyor. Geceden salatlık, limon, tarçınlı su hazırladım arınacağım bu pis şeylerden :)

Benimde derdim kilo olmadi, ne yedigim oldu hep.
Mesela su disinda bisey icmem ben, o da hint usulu sicak su, soguk su agzima suremem.
Karatay diyeti demisler ama ben hayvansal gida da cok tuketemiyorum, baska bi canliyi yemek bana nahos geliyor, yumurta buna dahil.. Zorlayarak bikac lokma atarim agzima o da vitamin olsun diye o kadar..
hatta bana kalsa herseyi cig tuketirim ama gunumuz sartlarinda mumkun degil.
Bana gore ha paketli seker yuku gidalari yemisim ha camur yemisim, bunyeye ayni etki, hepsi pis.
Evde yapin yiyin.

Ya alakasız olacak ama bir şey soracağım Dr. Nowzaradan'lı programı nereden izliyorsunuz? Ben youtube'dan izliyordum ama güncel değil ne yazık ki. Bir kanalda yayınlanıyor mu?

Ya alakasız olacak ama bir şey soracağım Dr. Nowzaradan'lı programı nereden izliyorsunuz? Ben youtube'dan izliyordum ama güncel değil ne yazık ki. Bir kanalda yayınlanıyor mu?
Tlc'de sürekli eski bölümler ve yeni bölümler dönüp duruyor. Daha başka bir sürü güzel belgesel de var izleyin derim.

Bence böyle olmanızın sebebi kış mevsimi. Hava kasvetli ve soğuk olduğunda dışarıda gezmek zevk vermiyor, avm’lerde uğultu makinesi, ee geriye abur cubur yiyerek mutlu olmak kalıyor.
Kim ne derse desin çikolata, cips,kurabiye, kek vs insanı gerçekten mutlu eder, bitirdiğimiz anda da genelde pişmanlık başlar
Tavsiyem spor yaptıktan sonra ya da uzun bir tempolu yürüyüşten sonra kendinizi bir çikolata ya da cips neyi seviyorsanız onunla ödüllendirin.
Ya da buzdolabına obez bir kadın fotosu koyun belki caydırıcı olur ☺️

Back
X