Huysuz koca

Evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere huysuz aksi bi eşim var ama genellikle yemek konusunda yaklaşık 1,5 senelik evliyim yemek yapmayı evlenince öğrendim.
İlk zamanlar bu yemek sulu, çok koyu, tuzlu tuzsuz, bu böyle yapılır gibisinden her sofrada bişey bulmadan kalkmazdı ama Allah için kalbimi kırarak söylemedi
İyice bana da alıştığından olsa gerek rahaat rahat şikayetleniyor 2 gündür mantar sote yiyorduk dün erişte yaptım mantardan da azcık kalınca kaşıklarsın dedim sanki adama silah doğrulttum kendini bi ittirdii yooook ben yemem kaç gündür mantar yiyom dedi napım çöpe mi atım dedim ozaman az yapcaksın dedi cinlerim attı
Sabah da kaşarlı tost yaptım sucuğu pek yemediğinden koymuyorum arada sucuk salam bişey koysan baydı bu dedi ee sende ne emmeye ne gömmeye dedim bağırdım bana bağırıyon da zaten bana hiç alışamadın da şuan içinden küfretmiyosan ben en adi bilmem neyim de konuşmaya başladı
Sandalye duvara iz yapmış ikinci diyişi yeteerr dedim ya bi de şikayetlenme iz yapsın arkadaş
Kızlar sabahın köründe işe gönderip bi de uyuzluğunu çekiyorum
Dün de komşum şekerpare yapmış getirmiş tadına baktı öff çok kötü baharat gibi kokuyo ben yemem diyip çatalı attı edayı bi görün sanki bana ardanın mutfağı, sanki ümit usta.. Ben gurmeyim diyo bi de yapılan yemeklere not verme huyu var.
Gıcık olmaya başladım
Bu hareketleri yüzünden adam bana itici gelmeye başladı
Normal mi bu tavırlar napsam düzeltsem
Ya da ben de mi böyle oluyum?

Zıkkımın pekini ye de. Sözlüm az yiyince ben ısrar etmek yerine öyle diyorum :P :D

3 gün üst üste mantari bende yemem benim esim olsa oda yemez.madem ev hanimisiniz esinizide mutlu etmek istiyorsunuz gücünüzede gitmiyor yemek yapmak.nette hersey var birer tabaklik yapin her gün ayri yapin elbet begenecektir birini.yine begenmezse ben beremiyorum demekki pes ettim deyin her gun disardan soyleyemez sonucta.esiniz memnuniyetsiz biri olabilir ama sizin soylediginiz sozde bence hic olmamis.ben bir bayana hic yakistirmiyorum bu tur konusmalari sonra kocaniz karsilik verse hakaret etti olur.kendiniz bilirsiniz sizin evliliginiz bence kurtarilamayacak bir durum degil

Aynı benim koca :oops: Adam yazın uçan sineğe bile kızıyor , sinek bu be adam gelip rahatsız edecek Nedir yani , yemek konusunda Allahtan becerikliyim de pek söyleyecek Bi laf bulamaz genelde çok beğenir yaptıklarımı ama fevridir televizyondaki karaktere bile kızar atarlanır ben alıştım galiba artık komik bile geliyor pek takmıyorum yemek konusunda da sınırlarına gitmemeye çalışıyorum bazı şeyleri sevmiyorsa önüne koymam ben rahat o rahat :ukala:

Canim evlenmeden önce farketmedin mi bu adamin huyunu.
Yemek için yaşıyor sanki adam.
Birde her konuda huysuzmuş.
Ne var yani bir yemeği 3 gun yesen.
Şükretmesi lazım. Yiyecek bir lokma ekmek bulamayip ölen çocuklar var bu dünyada.
Az biraz insani duygularıni geliştirsin eşin.
Benim eşim yemek yemez. Sabah kahvaltı yapmıyor. Oglen zaten gormuyorum işte. Aksam da yemek yemiyor. Kahvesini felan kendi yapıyor. Ben onun hizmetçisi değilim. Alıştırma şimdiden ilerde cook zorlanirsin. Konuş güzelce anlamazsa birak sende yemek yapmayi felan.
Sevgiliyken nişanlıyken bize gelirdi akşamları tabi ben ozmanlar yemek yapmasını bilmiyorum mercimek çorbası yapmıştım köfteyle ikisini de kendim yemem o derece kötü olmuştu ama sesini bile çıkarmamıştı eline sağlık demişti evlendik aradan 8 ay geçti o çorba çok kötüydü ama söylememiştim dedi :KK53:keşke söyleseydi bilsem böyle olduğunu belki evlenmezdim.

3 gün üst üste mantari bende yemem benim esim olsa oda yemez.madem ev hanimisiniz esinizide mutlu etmek istiyorsunuz gücünüzede gitmiyor yemek yapmak.nette hersey var birer tabaklik yapin her gün ayri yapin elbet begenecektir birini.yine begenmezse ben beremiyorum demekki pes ettim deyin her gun disardan soyleyemez sonucta.esiniz memnuniyetsiz biri olabilir ama sizin soylediginiz sozde bence hic olmamis.ben bir bayana hic yakistirmiyorum bu tur konusmalari sonra kocaniz karsilik verse hakaret etti olur.kendiniz bilirsiniz sizin evliliginiz bence kurtarilamayacak bir durum degil
Canım ben 3.gün tek başına mantarı koymadım önüne peynirli erişte yaptım mantarı ortaya koydum
Ayrıca bin çeşit yemek yaparım en güzellerini tantunisinden tut ratatuyuna kadar yaparım seviyo değişik yesin diye tadını vs beğenir ilk zamanlar beğenmezdi çok sulu tuzu az gibisinden bahaneler üretirdi şimdi küçük bi tost mevzuuna ben atarlanır oldum

Yemek zorunda değil burdaki tavrı yanlış ben koyyom ortaya en fazla kaşığını daldırmasın ben niye yemedin demem birden kendini ittirmesi saçma geliyo bana malesef saf ayağına yatamıyorum kötü yemek yapmıyorum sorun onun aşırı seçici olması yani bi yemeğe tuzsuz demek yerine tuzluğu alıp atmak lazım sulu ise ekmekle yersin susuz ise çatalla bukadar basit. Dırdırı sevmiyorum hele ki erkeğe hiç yakışmıyo.
Huyu boyleyse yaranamaazsiin mumkun deyil kardesim ayni cinsten bende de var herseye bisey bulur bi gun manti yaptim kucuk kucuk buktum kayseri mantisi gibi benle kavga etyi bu mantilar kucucuk diye zaten manti kucuk yapilir bi ton kavga ettik o kadar emegimemi yanayim onla kavga etmeme mi ?tavuk haslarim bu tavuk da koku var e tavuk tavuk kokuyo arkadas demi ?resmen bi omur torpusu daha bu gun 9.10 gece kalkmisim kahvalti hazirlamaya diye kavga ettik seni o kadar iyi anliyorum belki cok daha fazlasi benim basimda

3 gün aynı yemeği yesem bende öf derim yani. Ukalalığı can sıkıcı evet. Verin eline kağıt kalemi yazsın ne sever ne sevmez imzalasın. Sen de buzdolabına as. Birşey derse gösterirsin.

Evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere huysuz aksi bi eşim var ama genellikle yemek konusunda yaklaşık 1,5 senelik evliyim yemek yapmayı evlenince öğrendim.
İlk zamanlar bu yemek sulu, çok koyu, tuzlu tuzsuz, bu böyle yapılır gibisinden her sofrada bişey bulmadan kalkmazdı ama Allah için kalbimi kırarak söylemedi
İyice bana da alıştığından olsa gerek rahaat rahat şikayetleniyor 2 gündür mantar sote yiyorduk dün erişte yaptım mantardan da azcık kalınca kaşıklarsın dedim sanki adama silah doğrulttum kendini bi ittirdii yooook ben yemem kaç gündür mantar yiyom dedi napım çöpe mi atım dedim ozaman az yapcaksın dedi cinlerim attı
Sabah da kaşarlı tost yaptım sucuğu pek yemediğinden koymuyorum arada sucuk salam bişey koysan baydı bu dedi ee sende ne emmeye ne gömmeye dedim bağırdım bana bağırıyon da zaten bana hiç alışamadın da şuan içinden küfretmiyosan ben en adi bilmem neyim de konuşmaya başladı
Sandalye duvara iz yapmış ikinci diyişi yeteerr dedim ya bi de şikayetlenme iz yapsın arkadaş
Kızlar sabahın köründe işe gönderip bi de uyuzluğunu çekiyorum
Dün de komşum şekerpare yapmış getirmiş tadına baktı öff çok kötü baharat gibi kokuyo ben yemem diyip çatalı attı edayı bi görün sanki bana ardanın mutfağı, sanki ümit usta.. Ben gurmeyim diyo bi de yapılan yemeklere not verme huyu var.
Gıcık olmaya başladım
Bu hareketleri yüzünden adam bana itici gelmeye başladı
Normal mi bu tavırlar napsam düzeltsem
Ya da ben de mi böyle oluyum?
Terlik yok mu terlik :sinirli: al bi ağzının ölçüsünü :) ben de yemek yapmayı bilmiyordum .evlendikten sonra internetten öğrendim. Uğraştım ,özenle hazırladım yemeklerimi. Öyle öyle geliştirdim . Eşim biliyordu yemek yapmayı bilmediğimi .kötü bişey söyleseydi bugün yemekleri o pişiriyor olurdu :KK49: çok yüz vermeye gelmez tavrını netleştir. 2 gün yemek yapma .görsün nasıl oluyormuş . Ay böyle ayilikta level atlayanlari inine geri yollayacaksin. Herkes doğal ortamında mutlu olsun.

Terlik yok mu terlik :sinirli: al bi ağzının ölçüsünü :) ben de yemek yapmayı bilmiyordum .evlendikten sonra internetten öğrendim. Uğraştım ,özenle hazırladım yemeklerimi. Öyle öyle geliştirdim . Eşim biliyordu yemek yapmayı bilmediğimi .kötü bişey söyleseydi bugün yemekleri o pişiriyor olurdu :KK49: çok yüz vermeye gelmez tavrını netleştir. 2 gün yemek yapma .görsün nasıl oluyormuş . Ay böyle ayilikta level atlayanlari inine geri yollayacaksin. Herkes doğal ortamında mutlu olsun.
Konudan farklı olacak ama ben nick e takıldım Hanginiz Trabzonlu hanginiz Ankaralı :)
Ne ankaralıyız ne de trabzonlu öylesine alınmış bi kullanıcı adı işte :KK53:

Bu salonda otururken çatır çatır osuran koca değil mi?

Kendisi bu iğrençliği yaparken birde yaptığın yemeği mi beğenmiyo?

Hiçte uğraşmazdım böyle koca için. 1 gün lahmacun 1 gün hamburger yer kusura bakmasın.

Anasinin yemekleri nasilmis acaba,erkekleri analari boyle yapiyor bizimkinede olsen ertesi gun ayni yemegi yediremezsin cunku oyle alistirilmis

Back
X