Huysuz koca

Aynı benimki :KK11: genelde şikayetçidir her şeyden. Ama adamın bakış açısı bu, hayat enerjisi düşük negatif. ve ben negatiflikten nefret ederim.

Evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere huysuz aksi bi eşim var ama genellikle yemek konusunda yaklaşık 1,5 senelik evliyim yemek yapmayı evlenince öğrendim.
İlk zamanlar bu yemek sulu, çok koyu, tuzlu tuzsuz, bu böyle yapılır gibisinden her sofrada bişey bulmadan kalkmazdı ama Allah için kalbimi kırarak söylemedi
İyice bana da alıştığından olsa gerek rahaat rahat şikayetleniyor 2 gündür mantar sote yiyorduk dün erişte yaptım mantardan da azcık kalınca kaşıklarsın dedim sanki adama silah doğrulttum kendini bi ittirdii yooook ben yemem kaç gündür mantar yiyom dedi napım çöpe mi atım dedim ozaman az yapcaksın dedi cinlerim attı
Sabah da kaşarlı tost yaptım sucuğu pek yemediğinden koymuyorum arada sucuk salam bişey koysan baydı bu dedi ee sende ne emmeye ne gömmeye dedim bağırdım bana bağırıyon da zaten bana hiç alışamadın da şuan içinden küfretmiyosan ben en adi bilmem neyim de konuşmaya başladı
Sandalye duvara iz yapmış ikinci diyişi yeteerr dedim ya bi de şikayetlenme iz yapsın arkadaş
Kızlar sabahın köründe işe gönderip bi de uyuzluğunu çekiyorum
Dün de komşum şekerpare yapmış getirmiş tadına baktı öff çok kötü baharat gibi kokuyo ben yemem diyip çatalı attı edayı bi görün sanki bana ardanın mutfağı, sanki ümit usta.. Ben gurmeyim diyo bi de yapılan yemeklere not verme huyu var.
Gıcık olmaya başladım
Bu hareketleri yüzünden adam bana itici gelmeye başladı
Normal mi bu tavırlar napsam düzeltsem
Ya da ben de mi böyle oluyum?
"Hadi canım o güzel ellerinle bugün de sen yap yemeği" diyin. Bakalım sonuç ne olacak :D

Evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere huysuz aksi bi eşim var ama genellikle yemek konusunda yaklaşık 1,5 senelik evliyim yemek yapmayı evlenince öğrendim.
İlk zamanlar bu yemek sulu, çok koyu, tuzlu tuzsuz, bu böyle yapılır gibisinden her sofrada bişey bulmadan kalkmazdı ama Allah için kalbimi kırarak söylemedi
İyice bana da alıştığından olsa gerek rahaat rahat şikayetleniyor 2 gündür mantar sote yiyorduk dün erişte yaptım mantardan da azcık kalınca kaşıklarsın dedim sanki adama silah doğrulttum kendini bi ittirdii yooook ben yemem kaç gündür mantar yiyom dedi napım çöpe mi atım dedim ozaman az yapcaksın dedi cinlerim attı
Sabah da kaşarlı tost yaptım sucuğu pek yemediğinden koymuyorum arada sucuk salam bişey koysan baydı bu dedi ee sende ne emmeye ne gömmeye dedim bağırdım bana bağırıyon da zaten bana hiç alışamadın da şuan içinden küfretmiyosan ben en adi bilmem neyim de konuşmaya başladı
Sandalye duvara iz yapmış ikinci diyişi yeteerr dedim ya bi de şikayetlenme iz yapsın arkadaş
Kızlar sabahın köründe işe gönderip bi de uyuzluğunu çekiyorum
Dün de komşum şekerpare yapmış getirmiş tadına baktı öff çok kötü baharat gibi kokuyo ben yemem diyip çatalı attı edayı bi görün sanki bana ardanın mutfağı, sanki ümit usta.. Ben gurmeyim diyo bi de yapılan yemeklere not verme huyu var.
Gıcık olmaya başladım
Bu hareketleri yüzünden adam bana itici gelmeye başladı
Normal mi bu tavırlar napsam düzeltsem
Ya da ben de mi böyle oluyum?
Pekini yap en zıkkımlısından :)

dertsiz başına dert arıyor anlaşılan. yemek yapmak zorunda değilsin bi kere.

hadi gönülden yapıyorsun ve o durumda tamam istekleri olabilir yarın da sucuklu yap der.

ya da iki gün arka arkaya aynısını yemeyelim artmayacak kadar yap der. sen de dikkat edersin de...

bu ne yani. klişe olacak ama dışarıda insanlar ölüyor sizin koca yok sandalye iz yapmış, yok sucuksuz olmuş. bu ne şımarıklık böyle?

Yaptigi davranislar hic hos degil. Ama evlilik bu. Kolayca kestirip atilmiyor. Bence biraz sen sakin davran. Buyukluk yap. Bakalim kendini duzelticek mi. guzellikle yola gelir diye dusunuyorum. Cokca da ornegi var bunun. Cok haklisin ama huyuna gitmeyi bi dene derim

Yemek zorunda değil burdaki tavrı yanlış ben koyyom ortaya en fazla kaşığını daldırmasın ben niye yemedin demem birden kendini ittirmesi saçma geliyo bana malesef saf ayağına yatamıyorum kötü yemek yapmıyorum sorun onun aşırı seçici olması yani bi yemeğe tuzsuz demek yerine tuzluğu alıp atmak lazım sulu ise ekmekle yersin susuz ise çatalla bukadar basit. Dırdırı sevmiyorum hele ki erkeğe hiç yakışmıyo.

Bu biraz da sizin yapinizdan kaynaklanıyor.
Kendi önünüze koyun kalan yemeği o zaman, canım sen yemek istemezsin diye önüme alıyorum diye açıklamasını yapın bi iki seferinde.

Eminim çok güzel yemekler yapiyorsunuzdur hatta bir çok alanda iyisiniz belki de. Eşinizden daha iyi. .

O da sadece konu yemek olunca dil uzatabiliyordur size çünkü başka alanlarda kusur bırakmıyor olabilirsiniz :)

Ornegin, Evinizin temizliğini çok iyi bir şekilde yaparsınız, buna söylenecek bir şey yoktur. Ev ya temizdir ya da değildir.
Ama yemek konusu böyle değil yemeği yaparsınız kimine göre çok lezzetlidir kiminin de hiç damak zevkine hitap etmez. Göreceli bir kavram.

Tek sorun buysa, eşiniz yersiz eleştirilerini sadece yaptığınız yemek konusunda sergiliyorsa bence buna artık gülüp geçin.

Back
X