- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi Huzurumesimm
-
saçma değil isteyebilirsin.Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
ha ha ben bunu yapıcam...
yazdım buraya ahanda.
bende 3 yıllık evliyim gelinliğim kendimin düğünüde eşim ile kendimiz yaptık stüdyo çekimi oldu ama ben hiç beğenmiyorum ve hep dış çekim içimde kaldıMerhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Peki aklımdaki sıkıntıyı nasıl giderebilirim.
Takıntılı biri olarak seni çooookkkk iyi anlıyorum.
O yüzden aklındakini faliyete dök, artık evliliğinin kaçıncı yıl dönümünde olur veya yıldönümünde olmasına da gerek yok, hem maddi hem manevi nasıl müsaitlik durumu oluşursa, bu fikrini gerçekleştir...
İnsanın mutsuzluğuna bu tür takıntılar malesef sebep oluyor.
Bende çok farklı mevzulardan çok takıntılar yaşadım, hep içimde yara gibi kalan şeyler oldu ve bu sene hepsini bir bir gerçekleştiriyorum ve inanılmaz huzurluyum...
Başka şeylerden de huzuru kaçıyor insanın ama hayat işte. Bir yerden mutlu olurken diğer yandan üzüntü yaşayabiliyorsun. Nitekim, düşüncelerin saçma değil. Eşini de bu anlamda ikna ederseniz, tekrardan bir gelin-damat olur çok güzel anılar oluşturabilirsin, fotoğraflara bakınca sevgi dolacağın anılar...
Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Eşim buna razı ben istiyorumTakıntılı biri olarak seni çooookkkk iyi anlıyorum.
O yüzden aklındakini faliyete dök, artık evliliğinin kaçıncı yıl dönümünde olur veya yıldönümünde olmasına da gerek yok, hem maddi hem manevi nasıl müsaitlik durumu oluşursa, bu fikrini gerçekleştir...
İnsanın mutsuzluğuna bu tür takıntılar malesef sebep oluyor.
Bende çok farklı mevzulardan çok takıntılar yaşadım, hep içimde yara gibi kalan şeyler oldu ve bu sene hepsini bir bir gerçekleştiriyorum ve inanılmaz huzurluyum...
Başka şeylerden de huzuru kaçıyor insanın ama hayat işte. Bir yerden mutlu olurken diğer yandan üzüntü yaşayabiliyorsun. Nitekim, düşüncelerin saçma değil. Eşini de bu anlamda ikna ederseniz, tekrardan bir gelin-damat olur çok güzel anılar oluşturabilirsin, fotoğraflara bakınca sevgi dolacağın anılar...
Gerçek mi..harikasınız..olmayacak şey değil
her yere yazıyorum biz 4 senelik evliyken giyindik davetiye bastırdık fotoğraf çektirdik eğlenmeye gittik
Gerçek mi..harikasınız..
:))))))) zaten yamuluyor bakın gelinlere.keske bu kadar takmasaydınızGöğüs kısmı yamuk yumuk
Keşke elimde olsa bunlara takılmamak:))))))) zaten yamuluyor bakın gelinlere.keske bu kadar takmasaydınız
İnşallah gönlünüzce olur her şeybenim de düğünümden düzgün fotoğrafım yok. kendi çektiklerimiz var ama profosyonel bi eyler olsun isterdim. aksilikler oldu . Neyse benim hayalim şu. 10. yılımzda oğlum 9 kızım 7 küçk oğlum 4 yaşında olacak. hep beraber dış çekim fotoğrafları çektirek istiyorum. Çocukları da giydireyim süsleyeyim beyaz ve pempe çiçekler balonlar deniz yeşillikler vs vs.
Evet geç değil...ama aradan 3.5 yıl geçmiş bir çocuk doğurdum...haliyle zaman insanı değiştirdi...bunları düşününce geç kaldım gibi geliyor..sanırım ben o günkü heyacan ı arıyorum....Bızım dugunde yagmur yagdı dıs cekım yapamadık.Ama ılk fırsatta dıs cekım yapacagız.
Hatta durumumuzu duyan evli ciftlerin cogu ıyıkı olmamıs Stresten ve zaman kıstından hıcbısey anlamıyorsunuz.. Benmde aklım olsaydı aynı gun yaptırmazdım sonraya alırdım dıyen cok ınsan oldu..Haydı hıcbırsey ıcın gec degıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?