Hüzünlü gelin

Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
saçma değil isteyebilirsin.
yazmadan edemicem : bana göre gereksiz :) benimde albümüm yok. kendi tercihimizdi.

İçinde kalmasın bencebi daha ne zaman giyiceksin gelinlik... canın ne istiyosa onu yap bence.

Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
bende 3 yıllık evliyim gelinliğim kendimin düğünüde eşim ile kendimiz yaptık stüdyo çekimi oldu ama ben hiç beğenmiyorum ve hep dış çekim içimde kaldı
bende yaptırmayı düşünüyorum ama eşim pek oralı olmuyor ne gerek var şimdi diyor
eğer eşiniz kabul ediyorsa yaptırın bence

Takıntılı biri olarak seni çooookkkk iyi anlıyorum.
O yüzden aklındakini faliyete dök, artık evliliğinin kaçıncı yıl dönümünde olur veya yıldönümünde olmasına da gerek yok, hem maddi hem manevi nasıl müsaitlik durumu oluşursa, bu fikrini gerçekleştir...

İnsanın mutsuzluğuna bu tür takıntılar malesef sebep oluyor.
Bende çok farklı mevzulardan çok takıntılar yaşadım, hep içimde yara gibi kalan şeyler oldu ve bu sene hepsini bir bir gerçekleştiriyorum ve inanılmaz huzurluyum...

Başka şeylerden de huzuru kaçıyor insanın ama hayat işte. Bir yerden mutlu olurken diğer yandan üzüntü yaşayabiliyorsun. Nitekim, düşüncelerin saçma değil. Eşini de bu anlamda ikna ederseniz, tekrardan bir gelin-damat olur çok güzel anılar oluşturabilirsin, fotoğraflara bakınca sevgi dolacağın anılar...

Hiiic de degil, benim de dugunum berbat oldu. Ne albume bakmak istyorum ne videoyu 1kere izlemisligim var..
Esimin basinin etini ben de yiyorum 2.dugun diye.
Istediginiz bisey icinizde kalmasin,yapin kurtulun. :)

O yüzden aklındakini faliyete dök, artık evliliğinin kaçıncı yıl dönümünde olur veya yıldönümünde olmasına da gerek yok, hem maddi hem manevi nasıl müsaitlik durumu oluşursa, bu fikrini gerçekleştir...

Bende çok farklı mevzulardan çok takıntılar yaşadım, hep içimde yara gibi kalan şeyler oldu ve bu sene hepsini bir bir gerçekleştiriyorum ve inanılmaz huzurluyum...

Başka şeylerden de huzuru kaçıyor insanın ama hayat işte. Bir yerden mutlu olurken diğer yandan üzüntü yaşayabiliyorsun. Nitekim, düşüncelerin saçma değil. Eşini de bu anlamda ikna ederseniz, tekrardan bir gelin-damat olur çok güzel anılar oluşturabilirsin, fotoğraflara bakınca sevgi dolacağın anılar...

Evet ben de sizin gibiyim,takintiliyim. . Istedigim gibi olmamissa birsey hep hatirlayip huzur bozuyorm kendi kendime. Ama faaliyete gecince elimden geleni yaparsam,oldugu kadariyla mutlu olabiliyorumz sonra...

olmayacak şey değil
her yere yazıyorum biz 4 senelik evliyken giyindik davetiye bastırdık fotoğraf çektirdik eğlenmeye gittik :D

Eşim buna razı ben istiyorum
olmayacak şey değil
her yere yazıyorum biz 4 senelik evliyken giyindik davetiye bastırdık fotoğraf çektirdik eğlenmeye gittik :KK70:
Gerçek mi..harikasınız..

Bence çok güzel olur kocanda tamam diyorsa size yeni bi macera anıda kalır hatta imkanın varsa değişik bölgelere gidip resim çektirin dur senden çok ben heveslendim milyarder gibi hayal kurucam :KK53:

Gerçek mi..harikasınız..

arkadaşlarımın yüreklendirmesi ve ön ayak olmalarıyla oldu
pek de güzel oldu
siz de yapabilirsiniz :KK66:
hemen kıyafet fotoğrafçı araştırmaya başlayın

ben kabarık allı pullu gelinlik sevmediğimden beyaz uzun kendime yakıştığını düşündüğüm bir tuvalet giydim.
başımda çiçekli taç, elimde gelin buketim :)
eşim de siyah takım elbise giydi.
davetiyemizi de arkadaşlarımla beraber kendimiz bastık
dağıttığım lavanta keselerini de ben diktim :)

benim de düğünümden düzgün fotoğrafım yok. kendi çektiklerimiz var ama profosyonel bi eyler olsun isterdim. aksilikler oldu . Neyse benim hayalim şu. 10. yılımzda oğlum 9 kızım 7 küçk oğlum 4 yaşında olacak. hep beraber dış çekim fotoğrafları çektirek istiyorum. Çocukları da giydireyim süsleyeyim beyaz ve pempe çiçekler balonlar deniz yeşillikler vs vs.

benim de düğünümden düzgün fotoğrafım yok. kendi çektiklerimiz var ama profosyonel bi eyler olsun isterdim. aksilikler oldu . Neyse benim hayalim şu. 10. yılımzda oğlum 9 kızım 7 küçk oğlum 4 yaşında olacak. hep beraber dış çekim fotoğrafları çektirek istiyorum. Çocukları da giydireyim süsleyeyim beyaz ve pempe çiçekler balonlar deniz yeşillikler vs vs.
İnşallah gönlünüzce olur her şey

Bızım dugunde yagmur yagdı dıs cekım yapamadık.Ama ılk fırsatta dıs cekım yapacagız.

Hatta durumumuzu duyan evli ciftlerin cogu ıyıkı olmamıs Stresten ve zaman kıstından hıcbısey anlamıyorsunuz.. Benmde aklım olsaydı aynı gun yaptırmazdım sonraya alırdım dıyen cok ınsan oldu..Haydı hıcbırsey ıcın gec degıl..

Bızım dugunde yagmur yagdı dıs cekım yapamadık.Ama ılk fırsatta dıs cekım yapacagız.

Hatta durumumuzu duyan evli ciftlerin cogu ıyıkı olmamıs Stresten ve zaman kıstından hıcbısey anlamıyorsunuz.. Benmde aklım olsaydı aynı gun yaptırmazdım sonraya alırdım dıyen cok ınsan oldu..Haydı hıcbırsey ıcın gec degıl..
Evet geç değil...ama aradan 3.5 yıl geçmiş bir çocuk doğurdum...haliyle zaman insanı değiştirdi...bunları düşününce geç kaldım gibi geliyor..sanırım ben o günkü heyacan ı arıyorum....

konuyu okuyunca 5 yıldır düğün albümüme hiç bakmadığımı farkettim. belkide bazen takıntı yapıyoruzdur bazı konuları ha.

Back
X