- 3 Mayıs 2016
- 31
- 8
- 1
- Konu Sahibi Huzurumesimm
Düğünüm istanbulda oldu..fotoğtafları yine istanbulda çektirmeyi düşünüyorum..önerdiğiniz fotoğrafçı ve çekilebilecek mekan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Kaç yıl sonra tekrar çekip yaptınız..yine heyecanı mutluluğu oluyor muBen düğünden sonra tekrar dıs çekim yaptıdım yoksa içimde ukte kalacaktı, giydik gelinlik damatlık, yaptırdım sacımı basımı cok da güzel oldu:)
Bi de hamileydim çekimlerde:)))
Çok şükür mutluyum...Çok isterim bunlara takılnamayı..kocani ikna edebilirsen yildonumunde yapabilirsin ama bence cok kafaya takilacak seyler degil, evlilignde mutluysan bunlar ufak detaylar bence
Bu çok kişisel bir şey bence, çok yoruma açık bir konu da değil. İçinizde kalmışsa, istiyorsanız bitmiştir. Burada saçma diyen olsa bile önemli değil, sizin ne istediğiniz önemli, istiyorsanız yapın tabi.Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Sizi mutlu edicekse içinizde neden kalsınki hiçte saçma değil istediğinizi yapın.. Hatta isterseniz gelin arabası yapın siz mutlu olucaksaniz kimseyi ilgilendirmez elalemi düşünmeyin ne der diye... Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim eşiniz le mutluysaniz bu gelinlik Vs muhabbetleri fasa-fiso. İnsana yapamadığı şeyler hep cazip gelir aslında çok büyük kayıp değil belirtmek isterim![]()
İnanın kahvaltı yapıyordum Boğazımda kaldı gözlerim doldu ne kadar içtensiniz. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur her şeyFotoğraf çekmiş kadar mutlu ettiniz beni
Amin hepimiz içinİnanın kahvaltı yapıyordum Boğazımda kaldı gözlerim doldu ne kadar içtensiniz. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur her şey
Kaç yıl sonra tekrar çekip yaptınız..yine heyecanı mutluluğu oluyor mu