Hüzünlü gelin

Düğünüm istanbulda oldu..fotoğtafları yine istanbulda çektirmeyi düşünüyorum..önerdiğiniz fotoğrafçı ve çekilebilecek mekan var mı

Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...

Ben düğünden sonra tekrar dıs çekim yaptıdım yoksa içimde ukte kalacaktı, giydik gelinlik damatlık, yaptırdım sacımı basımı cok da güzel oldu:)

Bi de hamileydim çekimlerde:)))

Bunu hayal eden tek kisi ben degilmisim. Sizin gibi ne dugun resimlerime bakiyorum nede o gunu hatirlamak istiyorum benimki kayinvalide magduriyetiydi. Simdi bir kizim var ve bende 5. Yilimda gelinlik giyip nikah tazelemek ve tekrar fotograf cektirmek istiyorum. Icimde kalacagina yaparim kimin ne dedigi ne dusundugu hic onemli degil

kocani ikna edebilirsen yildonumunde yapabilirsin ama bence cok kafaya takilacak seyler degil, evlilignde mutluysan bunlar ufak detaylar bence

Düşündüm, eğer etrafımdan biri böyle bişey yapmış olsa garipser miydim acaba diye. Yoo normal gelirdi,iyi yapmış diceğimde kanaat kıldım.O sebepten bence saçma değil.

Sizi mutlu edicekse içinizde neden kalsınki hiçte saçma değil istediğinizi yapın.. Hatta isterseniz gelin arabası yapın siz mutlu olucaksaniz kimseyi ilgilendirmez elalemi düşünmeyin ne der diye... Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim eşiniz le mutluysaniz bu gelinlik Vs muhabbetleri fasa-fiso. İnsana yapamadığı şeyler hep cazip gelir aslında çok büyük kayıp değil belirtmek isterim:KK51:

Ayyyy kesinlikle yapın çocuğunuzla beraberde bir poz verirsiniz çok güzel olur:KK68:

Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Bu çok kişisel bir şey bence, çok yoruma açık bir konu da değil. İçinizde kalmışsa, istiyorsanız bitmiştir. Burada saçma diyen olsa bile önemli değil, sizin ne istediğiniz önemli, istiyorsanız yapın tabi.

Benim albümüm var güzelde gelinliğim falan ama birgün zayıflarsam bende düşünüyorum tekrardan bütçeme göre :70: neden olmasın ;)

Oysa bana çok şey kaybetmişim gibi geliyor..Bir şeyler eksik kalmış gibi...
Sizi mutlu edicekse içinizde neden kalsınki hiçte saçma değil istediğinizi yapın.. Hatta isterseniz gelin arabası yapın siz mutlu olucaksaniz kimseyi ilgilendirmez elalemi düşünmeyin ne der diye... Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim eşiniz le mutluysaniz bu gelinlik Vs muhabbetleri fasa-fiso. İnsana yapamadığı şeyler hep cazip gelir aslında çok büyük kayıp değil belirtmek isterim:KK51:

Benim kardeşim dış mekan fotoğrafçısı. Evlilik yıl dönümü için çiftler yeniden çekim istiyorlar. Çok revaçta...

Ben gelinlik de giydim dış Çekim de yapıldı iki yıllık evliyim Bi kızım var Bi yıldönümünde kızıma da gelinlik giydirip böyle bişey yapmak isterim ama kocam o kadar utanmıştı ki damatlıkla sokaklarda gezmekten:skandal: bidaha asla yapmaz :-)
Sözün özü: kesinlikle yaptırın içinizde kalmasın :KK200:

Kaç yıl sonra tekrar çekip yaptınız..yine heyecanı mutluluğu oluyor mu

Yani aslında aradan bir kac yıl gecmemisti ne yalan söyleyim 5 ay sonra yaptırdık

Ama ben evlenir evlenmez hamile kalmistim o gebeligim devam etseydi bebegim dogduktan sonra yapacaktim, dusuk yaptim tekrar hamile kaldim 2. Hamileligin basindayken daha 1.5 aylikken fln cekimi de aradan cikardim

O mutluluk olmaz mi ya oluyo tabi 5 ay sonra da olsa gelinligimi tekrar giymek superdi esimi damatlik icinde gormek superdi cok guzel gecti cekim yeniden evlenmis gibi hissettim :))

Back
X