- 8 Nisan 2009
- 306
- 69
- 298
- Konu Sahibi MELIS PINAR
-
AMİN ALLAH RAZI OLSUN batmandayım biliyorum geçecek ama cok kötü oluyorum sürekli huzursuzum eşimi göremediğim içinBol dua et,zor biliyorum ama bugünlerde geçecek inşallah. Allah asker ve polisimizin yardımcısı olsun. Hangi şehirdesin
Hoşgeldin canım aynen bende artık ruhsal durumuma yansıdı bu durum üzülüyorum bir yandan sabır ediyorum düzenimiz kalmadı ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun nerde oturuyorsun Çalışıyor musun ben çalışmıyorumBen de subay esiyim, Allah hepsinin herkesin yardimcisi olsun haber izlemiyorum artik psikolojimi bozuyor cunku sehit yarali haberlerini duymak istemiyorum. Dua etmekten baska ne gelir ki elimizden aciziz muhtaciz.
Ben de subay esiyim, Allah hepsinin herkesin yardimcisi olsun haber izlemiyorum artik psikolojimi bozuyor cunku sehit yarali haberlerini duymak istemiyorum. Dua etmekten baska ne gelir ki elimizden aciziz muhtaciz.
AMİN çok zor evet sürekli haber duyunca daha kötü oluyorum gerçekten polis yada asker eşi olmak cok zor cok sabır gerektiriyor ve biz eşlere cok büyük görev Düşüyor ALLAHIM bizleri kötü şeylerle imtihan etmeBiz suanda ankaradayiz dogudakileri sizleri dusundukce icim kotu oluyor ne geregi var bu kadar kinin ofkenin ne yapiyor devlet onlara da oc almak istiyorlar hic anlayamiyorum. ezanlar okunuyor insallah tez zamanda durur su teror olaylari.
Rabbim senin gonlune de insirah salsin zor beklemek ama esinin yaninda oldugunu hissettirmelisin her durumda. daha bugun duydum baba olmaya 2 ay kala sehit dusmus bir uzman cavus... esinin yerine koydum kendimi .. annesinin ... zor cok zor
Yapmayın deliriyorum zaten. Az önce özel tim diye bir belgesel izliyordum. Ben bu insanların hakkını nasıl öderim bilmiyorum. Benimki de hava harpde. Korkudan ölüyorum ben
AMİN çok zor evet sürekli haber duyunca daha kötü oluyorum gerçekten polis yada asker eşi olmak cok zor cok sabır gerektiriyor ve biz eşlere cok büyük görev Düşüyor ALLAHIM bizleri kötü şeylerle imtihan etme
Siz ne kadar zamandır batmandasınız? Nereden gittiniz?selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
Yalan söylemeyeceğim zorunludan sonra bırakalım diyorum. Özelde pilotluk olur diyorum. Asla asla kabul etmiyor. Sizleri ülkeyimi korumam gerekiyor diyor. Ben mi abartıyorum diyordum. Korkular gerçekmiş işteBenim esim de kara harpte, sehit subaylar oluyor bazen diyor su su siniftan ogrencimdi taniyor cocugu bir sene once anli sanli mezun olmus bir yil sonra cennet mekan sehit
bu yaz tayin isteyecek eşim ALLAH nasip ederse tabi eşim pöh benim üç Yıldır eşim ordaydı ben oraya gelin gittim siz polis eşi misinizSiz ne kadar zamandır batmandasınız? Nereden gittiniz?
ALLAH yardımcınız olsun canımarkadasim uzme kendini, benim en yakinlarim emniyetten, ve ben ailemle birlikte olaylarin ortasindaki sehirdeyim. surekli dua ediyorum. sende dua et. catisma seslerinde pskolojimiz alt ust oldu. her an dualar ediyoruz.icini ferah tut. bitecek insallah cok yakinda. bol bol dua et icinde ferahlar biraz.
Hayır subay benim erkek arkadaşım. İnşallah tayin çıkarbu yaz tayin isteyecek eşim ALLAH nasip ederse tabi eşim pöh benim üç Yıldır eşim ordaydı ben oraya gelin gittim siz polis eşi misiniz
InşallahHayır subay benim erkek arkadaşım. İnşallah tayin çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?