- 8 Nisan 2009
- 306
- 69
- 298
- Konu Sahibi MELIS PINAR
-
SABIR cok güç bişi dimi bugun benim eşimde aradı azda olsa sesini duydum zor işte bende cok üzülüyorum öle içime batıyor ben burda o orda üzülsemde bazen içime atıyorum cok zor bişiÖyle güçlü görünmeye çalışıyor insan ama dokunsalar ağlayacağım bugün görüştüm üşütmüş bide sesi nasıl kötü geliyor garibimin sabır evettt sabır da geçmiyor ki zamanda
Aynen bizi en iyi bizler anlarız gerçekten kolay değil uzak kalmak bi yana dursun heran acaba bişi olurmu düşüncesi rabbim yardımcıları olsunSABIR cok güç bişi dimi bugun benim eşimde aradı azda olsa sesini duydum zor işte bende cok üzülüyorum öle içime batıyor ben burda o orda üzülsemde bazen içime atıyorum cok zor bişi
benimde eşim polisselamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
Allah hepsinin yardımcısı olsun benim eşimde yoğun yorgun ortam sorunlu bende evde tekim hayırlısıselamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
Rabbim sabır versin inşallahSelamın aleyküm hayırlı akşamlar ben şehit esiyim ve gurur duyuyorum esimle çok özlüyorum onu
Allah sabır versin ne denir,nasıl teselli edilir bilmem. Cennette koskunuz olur,ayrılmamak üzere kavuşursunuz inşallah.Selamın aleyküm hayırlı akşamlar ben şehit esiyim ve gurur duyuyorum esimle çok özlüyorum onu
Canim benim eşimde asker evlendim yuksekovaya gittim esim gelmedi dogru duzgun gorevden bmde kotu hissediodum zor oluodu ama tek yapabildigimiz dua etmek allah canlarina saglik versinde smdi iki oglum var esim 10 gunde bir geliyor yoldaşlar onlar bana Allah korusun askerimizi polisimizi onlarin sayesinde varızselamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
İnşallahAllah sabır versin ne denir,nasıl teselli edilir bilmem. Cennette koskunuz olur,ayrılmamak üzere kavuşursunuz inşallah.
Allah mekanini cennet etsin,sizlere de bol sabır versin insallahSelamın aleyküm hayırlı akşamlar ben şehit esiyim ve gurur duyuyorum esimle çok özlüyorum onu
EcmainAllah mekanini cennet etsin,sizlere de bol sabır versin insallah
selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
Bu hesabı kullaniyormu sun bilmiyorum ama ben şehit eren Öztürkün esiyim. Hem bir asker eşi hemde şehit esiyim onu çok özledim ve cok seviyorumselamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
Allah sabirlar versin. Esinin nurlar icinde yatsin.Bu hesabı kullaniyormu sun bilmiyorum ama ben şehit eren Öztürkün esiyim. Hem bir asker eşi hemde şehit esiyim onu çok özledim ve cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?