Hüzünlü yüreğim eşi polis yada asker olanlar

Benim eşim de pöh. Doğum için ailemin yanına geldim eşim tuncelide tek başına ben doğuma tek gideceğim geçen gün kardeşimle kontrole gittim hemşire eşim sandı eşiniz kapıda dedi eşim değil kardeşim dedim içim cız etti. Dün şehit olan polis eşimin hakkariden arkadaşı birlikte nöbet tuttuğu, yemek yediği. Evlenirken bilerek evlendik yalnız kalmaya alışmak zorundayız. Zaten stresli bir işleri var bir de bizi nazlamak akıllarına gelmez. Canları sağ olsun da başka bir şey istemiyorum ben

Aynen canım bizlere Yük cok Düşüyor yeri geldi agladım yeri geldi sinirlendim bu meslekten ama bilerek evlendik evet sabır ediyoruz ALLAHIM korusun eşini de inşallah

Allah bütün polislerimizi,askerlerimizi korusun esirgesin...gerçekten çok zor görevleri,eşlerinin de öyle..bu arada polis eşi değilim ama hergün babaları şehit olan çocukları görünce içim acıyor,üzülmemek mümkün değil..şehit polislerimizin askerlerimizin Allah ailelerine sabır versin..

Bende subay esiyim.2yil yuksekovada gorev yaptik.bende ogretmenim.esim sürekli goreve giderdi.lojmana bile saldirdilar.hamileydim.neler cektik bir rabbim bilir.tek yapman gereken dua etmek.kadere inan.ne yaparsan yap kaderde ne varsa o olur.pozitif düşün. Gececek bu günler Rabbim korusun

Aynen canım bizlere Yük cok Düşüyor yeri geldi agladım yeri geldi sinirlendim bu meslekten ama bilerek evlendik evet sabır ediyoruz ALLAHIM korusun eşini de inşallah
Sabır yapacak bişi yok benimde eşim pöh 40 günü geçti ayrıyız gerçekten zor birde hamileymişim eşim gittikten bi gün sonra öğrendim süpriz oldu diyorum telde doğuma kadar gelirsin inşallah :))

Polisle askerle evlenecek olan 5 kere düşünsün. Asla dışardan göründüğü gibi kolay değil. Ömür boyu stres sebebi. Ne bayram ne tatil yok aile hayatı desen yok, ömür boyu gurbette geçiyor çoğunlukla, ona bir şey olmasın da eve dönüp gelsin bununla yetiniyor insan.

Allah tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun. Her akşam tvde şehit çocuklarını görmekten içimiz kahroluyor.. Biz bile uzaktan bu kadar etkilenebiliyorsak onların acısını düşünmek bile istemiyorum. Bitsin artık bu terör ya ülkemiz nereden nereye geldi. Allah sonumuzu hayır etsin:/

Rabbim her birini birer meleğiyle teker teker korusun.
Onları size ana babalrına evlatlarına bağışlasın.
Dua edin bol bol.

Allahim siz gibilere binlerce yuz binlerce sabir versin. O kadar zor biseyki.
O kadar cok isterimki su terorun kokunun kurumasini. Keske elimizden bisey gelse. Sizlerin hakkini nasil oderizki, hakkinizi helal edin ablam. Sende esinde hakkini helal etsin. Yuzumuz yokki aslinda buna. Bizim oturdgumuz yerde yazar konsuruz, 2 dk sonra havadan sudan konsruz. Biz laikmiyiz sizlere, sizin bizi korumanizi hakediyomuyuz bilmiyorumki.
Su an laf olsun diye demiyorum, ama keske, keske mumkun olsada Allahim benim canimi alip su teror orgutunden kurtarsa turkiyemizi. Artik asker abilerim, polis kardeslerim tehlikeye girmese.
Herkese laf gibi geliyo biliyorum, ama su an bunu goz yaslariyla yaziyorum. Keske gercek olsa bu dua"m, keske..
Her sabah sabah namazindan sonra 50 kere tebbet suresini okuyorum, dua ediyorum. Elimden gelen bu, keske daha fazla gelse.

Allah bütün güvenlik kuvvetlerimizi korusun,hiçbirinin kılına dahi zarar gelmesin inşallah.

Hepsi sana emanet Allahım.....

Sıcak evimizde oturuyoruz, onlara borçluyuz, vatan elbette sadece onların değil, günü gelirse, yeri gelirse taşın altına elimizi sokarız evvelallah. Yeterki bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin..

Bnde polis eşiyim Tunceli'nin ilçesinde görev yapıyoruz çok zor 1ay ailemle 2ay eşimle kalıyorum suan alışamadım bi türlü gidip geliyorum hep.allahım herkesi korusun inş biran önce biter

Eşim değil ama babam asker
Ne hissettiğini bir nebzede olsa anlıyorum
Asker polis eşi olmak biraz daha fazla fedakar olmayı gerektiriyor malesef
Rabbim hepsini korusun dua et bu konuda yapacak başka birşey yok
Doğu'da fazla dışarı çıkamıyor insan biliyorum
Evde kendini meşgul etmek iiçin hobiler edin seni bir nebze olsun rahatlatır

ALLAH razı olsun canım ne kadar güzel temiz bir düşüncen var senin gibi insanlar var oldukça inşallah olumsuz bişey olmayacak bizler eşlerimiz kadar cok fedakar insanlarız yeri geldi aylarca eşlerimizi görmedik içimize attık ağladık ben cok sıkıntılı dönemler cektim buna şükür dedim kim isterki eşi sürekli evde Olmasın aylarca eşimi görmediğimi bilirim YA SABIR ettim hep cok iyisin ALLAHIM senin gönlüne göre versin CANIM

AMIN ALLAH RAZI OLSUN CANIM

Sabır yapacak bişi yok benimde eşim pöh 40 günü geçti ayrıyız gerçekten zor birde hamileymişim eşim gittikten bi gün sonra öğrendim süpriz oldu diyorum telde doğuma kadar gelirsin inşallah :))
günaydın canım AMIN ya sabır EDECEZ artık

Cok zor olmasi gerek. Anliyorum seni diycem ama bu sadece lafda. Bu durumda olmayan hic kimse sizi anlayamaz, bende anlayamam. Sadece sabir diliyorum size, Allahim sizin su fedakarliginizi elbet goruyordur. En guzel gunler en mutlu gunler sizin olsun esinizle birlikte. Bu fedakarligi yapan her es, anne, baba, evlatlara guc versin Rabbim. Insallah tum bu olumsuzluklara ragmen dunyanin en mutlu insanlari siz ve sizin gbiler olur, cunku herkes sabredemez bunlara. Cunku su sabrinizla mutlulugu en cok hakedenler sizlersiniz. Biz sizin kadar haketmiyorz mutlulugu.
Cok sagol ablacim, Allah hepimizin gonlune gore versin, iyileriyle karsilastirsin.

sagol canım ALLAHIM senide her daim iyilik lerle karşılaştırsın güzel kalbi temiz insanlarla senin yüreğinin temizliği dışına vurmuş ALLAH gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…