- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi MELIS PINAR
-
Aynen canım bizlere Yük cok Düşüyor yeri geldi agladım yeri geldi sinirlendim bu meslekten ama bilerek evlendik evet sabır ediyoruz ALLAHIM korusun eşini de inşallahBenim eşim de pöh. Doğum için ailemin yanına geldim eşim tuncelide tek başına ben doğuma tek gideceğim geçen gün kardeşimle kontrole gittim hemşire eşim sandı eşiniz kapıda dedi eşim değil kardeşim dedim içim cız etti. Dün şehit olan polis eşimin hakkariden arkadaşı birlikte nöbet tuttuğu, yemek yediği. Evlenirken bilerek evlendik yalnız kalmaya alışmak zorundayız. Zaten stresli bir işleri var bir de bizi nazlamak akıllarına gelmez. Canları sağ olsun da başka bir şey istemiyorum ben
Sabır yapacak bişi yok benimde eşim pöh 40 günü geçti ayrıyız gerçekten zor birde hamileymişim eşim gittikten bi gün sonra öğrendim süpriz oldu diyorum telde doğuma kadar gelirsin inşallah :))Aynen canım bizlere Yük cok Düşüyor yeri geldi agladım yeri geldi sinirlendim bu meslekten ama bilerek evlendik evet sabır ediyoruz ALLAHIM korusun eşini de inşallah
selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
Eşim değil ama babam askerselamunaleyküm arkadaşlar hayırlı Nurlu günler inşallah herkese sanki bugun içim cok kötü daralıyor iyi miyim deyilim çünkü kendimi kötü hissediyorum Evliyim henüz Çocuğum yok ve eşim emniyet mensubu evde hiç olmuyor görevlerden dolayı sanki bekar gibiyim sürekli ağlayasım geliyor Evliyim ama cok yalnızım bitmeyen terör olayları içimi cok kötü yapıyor polis yada asker eşi olan beni iyi anlar benim gibi hisseden varmı kendini konuşmaya ihtiyacım var .... Iyi günler selam ve dua ile
ALLAH razı olsun canım ne kadar güzel temiz bir düşüncen var senin gibi insanlar var oldukça inşallah olumsuz bişey olmayacak bizler eşlerimiz kadar cok fedakar insanlarız yeri geldi aylarca eşlerimizi görmedik içimize attık ağladık ben cok sıkıntılı dönemler cektim buna şükür dedim kim isterki eşi sürekli evde Olmasın aylarca eşimi görmediğimi bilirim YA SABIR ettim hep cok iyisin ALLAHIM senin gönlüne göre versin CANIMAllahim siz gibilere binlerce yuz binlerce sabir versin. O kadar zor biseyki.
O kadar cok isterimki su terorun kokunun kurumasini. Keske elimizden bisey gelse. Sizlerin hakkini nasil oderizki, hakkinizi helal edin ablam. Sende esinde hakkini helal etsin. Yuzumuz yokki aslinda buna. Bizim oturdgumuz yerde yazar konsuruz, 2 dk sonra havadan sudan konsruz. Biz laikmiyiz sizlere, sizin bizi korumanizi hakediyomuyuz bilmiyorumki.
Su an laf olsun diye demiyorum, ama keske, keske mumkun olsada Allahim benim canimi alip su teror orgutunden kurtarsa turkiyemizi. Artik asker abilerim, polis kardeslerim tehlikeye girmese.
Herkese laf gibi geliyo biliyorum, ama su an bunu goz yaslariyla yaziyorum. Keske gercek olsa bu dua"m, keske..
Her sabah sabah namazindan sonra 50 kere tebbet suresini okuyorum, dua ediyorum. Elimden gelen bu, keske daha fazla gelse.
AMIN ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah bütün güvenlik kuvvetlerimizi korusun,hiçbirinin kılına dahi zarar gelmesin inşallah.
Hepsi sana emanet Allahım.....
Sıcak evimizde oturuyoruz, onlara borçluyuz, vatan elbette sadece onların değil, günü gelirse, yeri gelirse taşın altına elimizi sokarız evvelallah. Yeterki bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin..
AMIN ALLAH RAZI OLSUN CANIM
günaydın canım AMIN ya sabır EDECEZ artıkSabır yapacak bişi yok benimde eşim pöh 40 günü geçti ayrıyız gerçekten zor birde hamileymişim eşim gittikten bi gün sonra öğrendim süpriz oldu diyorum telde doğuma kadar gelirsin inşallah :))
ALLAH razı olsun canım ne kadar güzel temiz bir düşüncen var senin gibi insanlar var oldukça inşallah olumsuz bişey olmayacak bizler eşlerimiz kadar cok fedakar insanlarız yeri geldi aylarca eşlerimizi görmedik içimize attık ağladık ben cok sıkıntılı dönemler cektim buna şükür dedim kim isterki eşi sürekli evde Olmasın aylarca eşimi görmediğimi bilirim YA SABIR ettim hep cok iyisin ALLAHIM senin gönlüne göre versin CANIM
Öyle güçlü görünmeye çalışıyor insan ama dokunsalar ağlayacağım bugün görüştüm üşütmüş bide sesi nasıl kötü geliyor garibimin sabır evettt sabır da geçmiyor ki zamandagünaydın canım AMIN ya sabır EDECEZ artık
sagol canım ALLAHIM senide her daim iyilik lerle karşılaştırsın güzel kalbi temiz insanlarla senin yüreğinin temizliği dışına vurmuş ALLAH gönlüne göre versinCok zor olmasi gerek. Anliyorum seni diycem ama bu sadece lafda. Bu durumda olmayan hic kimse sizi anlayamaz, bende anlayamam. Sadece sabir diliyorum size, Allahim sizin su fedakarliginizi elbet goruyordur. En guzel gunler en mutlu gunler sizin olsun esinizle birlikte. Bu fedakarligi yapan her es, anne, baba, evlatlara guc versin Rabbim. Insallah tum bu olumsuzluklara ragmen dunyanin en mutlu insanlari siz ve sizin gbiler olur, cunku herkes sabredemez bunlara. Cunku su sabrinizla mutlulugu en cok hakedenler sizlersiniz. Biz sizin kadar haketmiyorz mutlulugu.
Cok sagol ablacim, Allah hepimizin gonlune gore versin, iyileriyle karsilastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?