Huzur

lillyleon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
661
1.160
43
29
Kızlar iyi geceler hepinize.. Boşanma girişimlerine adım atmamla birlikte eş ailesi bana ulaşma çabası içine girdi.. 26 yaşındayım biliyorsunuz çocuğum yok 1 senedir evliydim..Yaklaşık 2 aydır annemin evindeyim bir kez olsun arayıp sormamışlardı . Barıştırmak için son çırpınışlarını oynuyorlar ama çok geç artık. Eş kişisi beni istemeyeni bende istemem havalarında gururuna yediremedi tabi vazgeçilmezdi ya beyefendi sudan çıkmış balığa döndü. Evet benim de hatalarım ağır hakaretlerim oldu ama sebeplerim vardı.. Ben bu evlilikten bişey anlamadım.. 1 senem evde duvarları izlemekle geçti.. Balayına gitmedik onu geçtim ne tatile gittik, ne bi alışverişe ne de birlikte zaman geçirebildik. Sürekli beni boşanmakla tehdit etti hep içi boş tehditler hep lafta icraat asla yok.. Maddi sıkıntı bitmek bilmedi. Benim adam olmaz dediklerim eşlerini dört dörtlük yaşatıyor bundan olur dediğim bülbül de karga çıkıyor.. Gerçekten etmediğini bırakmadı 5 sene boyunca kapımda yatan adam evlenince canavara dönüştü.. Evlendikten sonra bi değerim kıymetim kalmadı benim .. O ailesinden de ondan da hepsinden soğudum nefret ettim.. Geri kafalı, düşüncesiz, cahil insanlar.. Bu süreçte babamı kaybettim biliyorsunuz.. Toparlanmaya çalışıyorum.. Bu süreçte de çok desteklerini görmedim açıkçası.. Tek başına bi hayatı o evlilik cüzdanı olmadan da sürdürebilirim ben.. Annem biraz daha düşün diyor ama kararımın arkasındayım çünkü hiç umudum yok ben bir ömrü böyle geçirebileceğimi hiç sanmıyorum. Çevreden de işte bidaha evlenemezsin, bekar adam seni almaz, çoluklu çocuklu adama gidersin, bu kötüydü ikincisi daha mı iyi olacak gibi iğrenç yorumlar almıyorum da değil.. Kendime odaklanacağım bundan sonra çalışıcam, kendimi geliştirmek adına bişeyler yapacağım. Korkarım birdaha hiçkimseye güvenemeyip bir ömrü yalnız geçireceğim (iyi dediğim böyle çıktıysa).. Neyse ki kurtuluyorum artık o hakaretlerden, psikolojik şiddetten, aşağılanmalardan…Bundan sonrası için hayattan artık huzur diliyorum sadece.. Belki zor olacak ama aşacağım bunu da.. Benimle paylaşabileceğiniz her görüşe açığım. Başından beri desteğiniz için çok teşekkür ederim ..

Son düzenleme:
Merhaba.
Eski konunuzu bilmiyorum, alıntıladığım kısımdan anladığım şey maddiyat büyük etken olmuş sanırım boşanmada.
Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz maddi durumları?
Hakkınızda hayırlısı olsun, etraftan konuşan çok olur kulaklarınızı tıkayın.

Çevreden de işte bidaha evlenemezsin, bekar adam seni almaz, çoluklu çocuklu adama gidersin, bu kötüydü ikincisi daha mı iyi olacak gibi iğrenç yorumlar almıyorum da değil..
Bıkmadılar şu saçma sapan söylemlerden
Bu tarz insanları hayatınızdan çıkarmak da 2. güzel bi temizlik olacaktır.
Kararınızın arkasında durun kimsenin etkilemesine izin vermeyin. Kimseye güvenemem sevemem demişsiniz ki şu an böyle düşünmeniz normal ama inanın o da değişiyor.
Hakkınızda en hayırlısı olsun.

Evet işin özü maddiyat zaten.
Biz evlenirken yeni iş kurmuştu ona güvenmiştim bende.
Fakat küçük şehir, yürümedi, batırdı..
Taşınalım şehir değiştirelim dedim kabul etmedi.
Çok kavgalar ettik.
Zamanla da yıprandık sorunlar bitmek bilmedi.

Mutlu olmadığın yerde kalmamalısın. Bazen çabalarda boşa gidiyor. Sen aile evine döndükten sonra hatalarını anlamaması zaten bir ispat bana kalırsa, degersizlestirilmissin. Babanı kaybetmişsin, başın sağolsun. Bu süreçte yanında olmayan adam bir daha ne zaman olurki..

Sen kendine değer ver, yoksa kimse değer vermiyor.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi duymazdan geliyorum . İkinci evlilik gibi bir düşüncem zaten yok olursa da nasiptir olmazsa da.. Yanlış evlilikten edinmem gereken tecrübeyi edindim dersimi aldım zaten .. Bundan sonrası için adımlarımı daha dikkatli atacağım tabiki..

Çok teşekkür ederim haklısınız bu süreci böyle yalnız atlattım ya artık herşeyin üstesinden gelirim.
Destek değil yeri geldi köstek oldu.
Gerçekten illet bir insana dönüştü ben kime güvenmişim böyle..

Öyle iyi anlıyorum ki seni. Ben dava surecindeyim şuan. Öncesinde 6 aydır yaşadığımı ben bilirim. Insan en iyi ayrılıkta tanıtıyor kendini. Allah düşmanın bile mert olanını versin derlerdi, ne demek anlamazdım.

Bazı şeylerin olmamasında hayır var inan bana. Çocuk da yok, ekonomik özgürlüğünü eline al genceciksin. Hayat yeni başlıyor

Sizi tebrik ederim.
Umarım çok mutlu ve huzurlu olursunuz
Ama merak etmeyin evliyken olduğunuz kadar mutsuz olmazsınız.
Hepsi geçiyor bitiyor.hayat bitiyor zaten.
En azından yaşadınız gördünüz tecrübe ettiniz.
Artık daha güçlüsünuz.
Bence ikinci evlilik daha güzel kendimden biliyorum
Kimsenin dediğine bakmayın siz.
Hayat sizin.Hakkinizda hayırlısı olun.cok mutlu olun

Enerjinize bayılıyorum, söylemeden geçemedim

Beni en iyi siz anlarsınız.
O kadar haklısınız ki “Allah düşmanın bile mert olanını versin”.. Defalarca içimden geçirdim bu sözü bu süreçte..
Bütün çirkinlikleri ayrılırken meydana çıkıyor.
Yani şu zor zamanlarımda ona sığınabilmeyi dilerdim, babam gitti canım gitti hayat boş birbirimizin kıymetini daha iyi anlayalım isterdim ama bi süre teselli edip, yanımda olup, destek olup en sonunda “sende geber git başımdan” diyerek yok oldu.
Yok yani eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek..
Sizin için de hakkınızda hayırlısı olmasını diliyorum

Çok teşekkür ederim
Tabiki daha mutlu olacağım bu mutsuz evlilik aldığım onca fazla kilolara bile mâl oldu.
Evde boş boş duvarları izliyordum, iş bulamadım, canım sıkıldıkça moralim bozuldukça kendimi yemeğe verdim.
Diyete gireyim spora başlayayım dedim evliliğimdeki sorunlardan dolayı kendimde o motivasyonu dahi bulamadım.
Şimdi karşımda adam olmaya meyilli birini bulamadıkça aldığım kararda ne kadar haklı olduğumu daha iyi anlıyorum..
Herşeyin hayırlısı olsun..

Yazıklar olsun. Sende geber git mi, gerçi neden şaşırıyorsam bana da "inşallah doğumda ölürsün de bir ömür seninle muhattap olmak zorunda kalmam" diyen bir yaradık var benim karsimdada. Allah başka acılarla sınamasın.

Verdiğimiz kararın doğru olduğunu gösteriyor işte Rabbim

Sanırım aynı dağın ayıları bunlar
Kalpleri kötü..Aynı zihniyet..
Kendileri bilir valla yolları açık olsun ..
Biz güçlü, dimdik duralım .. onlar kudurmaya devam etsin .
Eninde sonunda yine onların pişman , perişan olacağından o kadar eminim ki.

Son düzenleme:
Kız kurtulmuşsun resmennnn gözün aydın şekerim.
Kimsenin dediğini dinleme cahil sürüsü boş konuşuyorlar. Ohoo çok arkaadasm var boşanmış bekarla evlenen hem kadın hem erkek açısından. Gençsin hayat sürprizlerle dolu yolun açık olsun çok mutlu huzurlu ol :)

Nasil bir cumle kuracagimi sasirdim. Boyle birinden kurtuldugunuz icin sanslisiniz sadaka falan verin. Rabbim bebeginize de size de uzun ve saglikli omurler nasip etsin. Ikiniz icin de Allah guzel yazgilar yazsin cok mutlu olun insallah

Size boş anın bosanmayin demem. Fakat cidden kötü insanla evlilik berbat birşey. Ve 2. Evlilikle ilgili size söylenen hiç birseye inanmayın. Gayette iyi olabiliyor.

O tarz konuşan gevşek insanlara haddini bildirin. Sakın moralinizi bozmayın. Tabiki güveneceksiniz ve tabiki ilerde doğru kişi ile karşılacaksınız.
İyi dediğinizde muhtemelen aşktan-sevgiden gözünüz kördü doğru analiz yapamadınız, toydunuz. Şimdi piştiniz.
Ben evleniyorum hemde karşımdaki kişi hiç evlenmemiş kişi. Bu işler kader kısmet.
Kendinize odaklanın kendinizi sevin. Bu sefer karşınıza çıkan kişileri doğru analiz edin..

Bizim
Milletteki
Su tekrar koca bulamazsin kafasi neden var ya bulamazsan bekar yasarsin yani yolunda gitmeyen evlilik
Matah birsey degil..ezil agla ama yeterki
Kocasiz kalma.. dusunce bu bekar biride alir cocuklu biride neden olmasin? Etrafimiz
Ne yazikki fesat karamsar insanlarla dolu.. seven erkek her sekilde kabul
Eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…