- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Çok da iyi yapmışsın. O seni almaz, bu seni almaz diyenlere hiç kulak asma. Domates misin ki sen biri seni alsin. Daha çok gençsin. Dimdik dur.Kızlar iyi geceler hepinize.. Boşanma girişimlerine adım atmamla birlikte eş ailesi bana ulaşma çabası içine girdi.. 26 yaşındayım biliyorsunuz çocuğum yok 1 senedir evliydim..Yaklaşık 2 aydır annemin evindeyim bir kez olsun arayıp sormamışlardı . Barıştırmak için son çırpınışlarını oynuyorlar ama çok geç artık. Eş kişisi beni istemeyeni bende istemem havalarında gururuna yediremedi tabi vazgeçilmezdi ya beyefendi sudan çıkmış balığa döndü. Evet benim de hatalarım ağır hakaretlerim oldu ama sebeplerim vardı.. Ben bu evlilikten bişey anlamadım.. 1 senem evde duvarları izlemekle geçti.. Balayına gitmedik onu geçtim ne tatile gittik, ne bi alışverişe ne de birlikte zaman geçirebildik. Sürekli beni boşanmakla tehdit etti hep içi boş tehditler hep lafta icraat asla yok.. Maddi sıkıntı bitmek bilmedi. Benim adam olmaz dediklerim eşlerini dört dörtlük yaşatıyor bundan olur dediğim bülbül de karga çıkıyor.. Gerçekten etmediğini bırakmadı 5 sene boyunca kapımda yatan adam evlenince canavara dönüştü.. Evlendikten sonra bi değerim kıymetim kalmadı benim .. O ailesinden de ondan da hepsinden soğudum nefret ettim.. Geri kafalı, düşüncesiz, yobaz insanlar.. Bu süreçte babamı kaybettim biliyorsunuz.. Toparlanmaya çalışıyorum.. Bu süreçte de çok desteklerini görmedim açıkçası.. Tek başına bi hayatı o evlilik cüzdanı olmadan da sürdürebilirim ben.. Annem biraz daha düşün diyor ama kararımın arkasındayım çünkü hiç umudum yok ben bir ömrü böyle geçirebileceğimi hiç sanmıyorum. Çevreden de işte bidaha evlenemezsin, bekar adam seni almaz, çoluklu çocuklu adama gidersin, bu kötüydü ikincisi daha mı iyi olacak gibi iğrenç yorumlar almıyorum da değil.. Kendime odaklanacağım bundan sonra çalışıcam, kendimi geliştirmek adına bişeyler yapacağım. Korkarım birdaha hiçkimseye güvenemeyip bir ömrü yalnız geçireceğim (iyi dediğim böyle çıktıysa).. Neyse ki kurtuluyorum artık o hakaretlerden, psikolojik şiddetten, aşağılanmalardan…Bundan sonrası için hayattan artık huzur diliyorum sadece.. Belki zor olacak ama aşacağım bunu da.. Benimle paylaşabileceğiniz her görüşe açığım. Başından beri desteğiniz için çok teşekkür ederim ..
Ahahahah, kocalarda kıtlık var duymadın mı?Bizim
Milletteki
Su tekrar koca bulamazsin kafasi neden var yabulamazsan bekar yasarsin yani yolunda gitmeyen evlilik
Matah birsey degil..ezil agla ama yeterki
Kocasiz kalma.. dusunce bubekar biride alir cocuklu biride neden olmasin? Etrafimiz
Ne yazikki fesat karamsar insanlarla dolu.. seven erkek her sekilde kabul
Eder
Ahahahah, kocalarda kıtlık var duymadın mı?Şimdi konu sahibinin etrafındaki evli kadınlar da telaşa düşmüştür, kel kocalarını kapar diye.
Size boş anın bosanmayin demem. Fakat cidden kötü insanla evlilik berbat birşey. Ve 2. Evlilikle ilgili size söylenen hiç birseye inanmayın. Gayette iyi olabiliyor.
O tarz konuşan gevşek insanlara haddini bildirin. Sakın moralinizi bozmayın. Tabiki güveneceksiniz ve tabiki ilerde doğru kişi ile karşılacaksınız.
İyi dediğinizde muhtemelen aşktan-sevgiden gözünüz kördü doğru analiz yapamadınız, toydunuz. Şimdi piştiniz.
Ben evleniyorum hemde karşımdaki kişi hiç evlenmemiş kişi. Bu işler kader kısmet.
Kendinize odaklanın kendinizi sevin. Bu sefer karşınıza çıkan kişileri doğru analiz edin..
Bizim
Milletteki
Su tekrar koca bulamazsin kafasi neden var yabulamazsan bekar yasarsin yani yolunda gitmeyen evlilik
Matah birsey degil..ezil agla ama yeterki
Kocasiz kalma.. dusunce bubekar biride alir cocuklu biride neden olmasin? Etrafimiz
Ne yazikki fesat karamsar insanlarla dolu.. seven erkek her sekilde kabul
Eder
Çok da iyi yapmışsın. O seni almaz, bu seni almaz diyenlere hiç kulak asma. Domates misin ki sen biri seni alsin. Daha çok gençsin. Dimdik dur.
Sahipsiz gördüğünde sarıp sarmalayacak, merhametli bir adam çıkarsın karşına Allah, '' Aaa ne güzel arkası yok önü yok, gidecek yeri de yok, ne güzel ezerim bunu. '' hesabı yapacak bir dağın ayısını değil.
Kötü insanla evlilik berbat üzerine bir de cahil ailesi eklenince iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Umarim bu net duruşun tavrin degismez.
Yolun acik olsun. Konusanlara kulak asma. Bana da zamininda cok konustular. O konusanlarla birlikte hepsini cikardim hayatimdan.
Ben de bir daha evlenmem diyordum ilk basta ama evlendim.
Bu kotu gitse bunu da bosarim. Kahir cekmeye gelmedik dunyaya. Hayat zaten yeteri kadar zor daha da zorlastirmanin manasi yok.
Gözde bu öküz ilerde sana yalvarır , sürünürde bize yazmazsan içimiz kalır kız.Yazıklar olsun. Sende geber git mi, gerçi neden şaşırıyorsam bana da "inşallah doğumda ölürsün de bir ömür seninle muhattap olmak zorunda kalmam" diyen bir yaradık var benim karsimdada. Allah başka acılarla sınamasın.
Verdiğimiz kararın doğru olduğunu gösteriyor işte Rabbim
Gözde bu öküz ilerde sana yalvarır , sürünürde bize yazmazsan içimiz kalır kız.
bol bol Candan Erçetin'in Elbette şarkısını dinle...Kızlar iyi geceler hepinize.. Boşanma girişimlerine adım atmamla birlikte eş ailesi bana ulaşma çabası içine girdi.. 26 yaşındayım biliyorsunuz çocuğum yok 1 senedir evliydim..Yaklaşık 2 aydır annemin evindeyim bir kez olsun arayıp sormamışlardı . Barıştırmak için son çırpınışlarını oynuyorlar ama çok geç artık. Eş kişisi beni istemeyeni bende istemem havalarında gururuna yediremedi tabi vazgeçilmezdi ya beyefendi sudan çıkmış balığa döndü. Evet benim de hatalarım ağır hakaretlerim oldu ama sebeplerim vardı.. Ben bu evlilikten bişey anlamadım.. 1 senem evde duvarları izlemekle geçti.. Balayına gitmedik onu geçtim ne tatile gittik, ne bi alışverişe ne de birlikte zaman geçirebildik. Sürekli beni boşanmakla tehdit etti hep içi boş tehditler hep lafta icraat asla yok.. Maddi sıkıntı bitmek bilmedi. Benim adam olmaz dediklerim eşlerini dört dörtlük yaşatıyor bundan olur dediğim bülbül de karga çıkıyor.. Gerçekten etmediğini bırakmadı 5 sene boyunca kapımda yatan adam evlenince canavara dönüştü.. Evlendikten sonra bi değerim kıymetim kalmadı benim .. O ailesinden de ondan da hepsinden soğudum nefret ettim.. Geri kafalı, düşüncesiz, cahil insanlar.. Bu süreçte babamı kaybettim biliyorsunuz.. Toparlanmaya çalışıyorum.. Bu süreçte de çok desteklerini görmedim açıkçası.. Tek başına bi hayatı o evlilik cüzdanı olmadan da sürdürebilirim ben.. Annem biraz daha düşün diyor ama kararımın arkasındayım çünkü hiç umudum yok ben bir ömrü böyle geçirebileceğimi hiç sanmıyorum. Çevreden de işte bidaha evlenemezsin, bekar adam seni almaz, çoluklu çocuklu adama gidersin, bu kötüydü ikincisi daha mı iyi olacak gibi iğrenç yorumlar almıyorum da değil.. Kendime odaklanacağım bundan sonra çalışıcam, kendimi geliştirmek adına bişeyler yapacağım. Korkarım birdaha hiçkimseye güvenemeyip bir ömrü yalnız geçireceğim (iyi dediğim böyle çıktıysa).. Neyse ki kurtuluyorum artık o hakaretlerden, psikolojik şiddetten, aşağılanmalardan…Bundan sonrası için hayattan artık huzur diliyorum sadece.. Belki zor olacak ama aşacağım bunu da.. Benimle paylaşabileceğiniz her görüşe açığım. Başından beri desteğiniz için çok teşekkür ederim ..
o kötü kalpli insanların karanlık yorumları sizi korkutmasın , insan kendine biçtiği değerle yaşar.Kızlar iyi geceler hepinize.. Boşanma girişimlerine adım atmamla birlikte eş ailesi bana ulaşma çabası içine girdi.. 26 yaşındayım biliyorsunuz çocuğum yok 1 senedir evliydim..Yaklaşık 2 aydır annemin evindeyim bir kez olsun arayıp sormamışlardı . Barıştırmak için son çırpınışlarını oynuyorlar ama çok geç artık. Eş kişisi beni istemeyeni bende istemem havalarında gururuna yediremedi tabi vazgeçilmezdi ya beyefendi sudan çıkmış balığa döndü. Evet benim de hatalarım ağır hakaretlerim oldu ama sebeplerim vardı.. Ben bu evlilikten bişey anlamadım.. 1 senem evde duvarları izlemekle geçti.. Balayına gitmedik onu geçtim ne tatile gittik, ne bi alışverişe ne de birlikte zaman geçirebildik. Sürekli beni boşanmakla tehdit etti hep içi boş tehditler hep lafta icraat asla yok.. Maddi sıkıntı bitmek bilmedi. Benim adam olmaz dediklerim eşlerini dört dörtlük yaşatıyor bundan olur dediğim bülbül de karga çıkıyor.. Gerçekten etmediğini bırakmadı 5 sene boyunca kapımda yatan adam evlenince canavara dönüştü.. Evlendikten sonra bi değerim kıymetim kalmadı benim .. O ailesinden de ondan da hepsinden soğudum nefret ettim.. Geri kafalı, düşüncesiz, cahil insanlar.. Bu süreçte babamı kaybettim biliyorsunuz.. Toparlanmaya çalışıyorum.. Bu süreçte de çok desteklerini görmedim açıkçası.. Tek başına bi hayatı o evlilik cüzdanı olmadan da sürdürebilirim ben.. Annem biraz daha düşün diyor ama kararımın arkasındayım çünkü hiç umudum yok ben bir ömrü böyle geçirebileceğimi hiç sanmıyorum. Çevreden de işte bidaha evlenemezsin, bekar adam seni almaz, çoluklu çocuklu adama gidersin, bu kötüydü ikincisi daha mı iyi olacak gibi iğrenç yorumlar almıyorum da değil.. Kendime odaklanacağım bundan sonra çalışıcam, kendimi geliştirmek adına bişeyler yapacağım. Korkarım birdaha hiçkimseye güvenemeyip bir ömrü yalnız geçireceğim (iyi dediğim böyle çıktıysa).. Neyse ki kurtuluyorum artık o hakaretlerden, psikolojik şiddetten, aşağılanmalardan…Bundan sonrası için hayattan artık huzur diliyorum sadece.. Belki zor olacak ama aşacağım bunu da.. Benimle paylaşabileceğiniz her görüşe açığım. Başından beri desteğiniz için çok teşekkür ederim ..
Kesinlikle kilit cümle “kimse mutlu evliliğini bitirmek istemez”o kötü kalpli insanların karanlık yorumları sizi korkutmasın , insan kendine biçtiği değerle yaşar.
inanın 2. evliliği olup hiç evlenmeyen erkekle evlenen o kadar çok bayan tanıyorum hepsi de çok mutlu.
bir o kadar da boşanmaktan aciz kendini değersizleştiren mutsuz kadın var etrafımda bu kötü yorumları da o korkak kısım yapıyor. kimse mutlu bir evliliği bitirmek istemez . mutsuzsanız çözüm sizde.
Bu akıl verenler de en az 10 yıllık evli.Hakkinizda hayirlisi. Ben bosanip tekrardan hic evlenmemis biri ile evlenen kadinlari da tanıyorum. Insanlar bosanmis kadinlari böyle söylemlerle degerlestirsizmeye calisiyor, kadinlarin gözü korkup tekrar bosanmaya yanasmasin diye..ama herkesin tek bir hayati var ve kimse icin cürütmemeli. Siz kararinizin arkasinda olun. Bugün akil verenler yarin siz o evde dayak yeseniz bile evlerinin kapisini örtüp misil misil uyuyacak insanlar cünkü
Var bencil ol, var beceriksiz ol. Bizim burda bir laf var, '' Hakı mokunu karşılamadı. '' diye. Gençlik, ömür, sağlık gidince verilen razılığın, bilinen kadir kıymetin hiç bir faydası yok.Bu akıl verenler de en az 10 yıllık evli.
Hani bi söz var ya “ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin”
Muhtemelen o deveyi güdüyorlar.
Eltim mesela 8 senedir evli boşanmayın diyip duruyor .
İyi de kendi de aynı sorunları, sıkıntıları yaşamış, yaşamaya da devam ediyor sonuç olarak hastalık sahibi olmuş.
Anksiyete vs ilaçları kullanıyor.
Sabretmiş belki evliliği oturmuş , maddi manevi sorunlar düzelmiş ama ömürden de gitmiş.
Bilmiyorum artık herkesin sevgisi mi çok büyük, dayanma gücü mü çok fazla ya da fazla mı iyiler ben mi çok bencilim, ben mi bu işi beceremedim, evliliği yürütemedim inanın bilmiyorum.
Benim çocuğum vardı hıc evlenmemiş yakışıklı bir adamla evlendim sen boşan ..kendini hiç evlenmemiş gibi hissedeceksin ben öyle hissetmiştim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?