Huzursuzluk hissi, patladım patlayacağım.

Geliri ortalama üstü olan insanlar bile kaygılanırken (ki mal mülk var her sene hem yurtiçi hem yurtdışı tatil yapan) her türlü sosyalliği yaşayan kişilerden bahsediyorum...Bizim depresyona girmemiz gayet normal bence.. Ülke her manada kötüye gidiyor ama hala görmek istemeyen vatandaşımız var.. 20 yıldır çalışıyorum bir ev aldık şükür kredi ödüyoruz hala.. İki çocuğum var annem bakıyordu İstanbul'da ekonomik ve psikolojik olarak bunaldıkları için, bir ay sonra şehir değiştiriyorlar.. Ve ben şirketim evden çalışmamı onaylamazsa işten ayrılmak zorunda kalacağım.. Kızım ortaokula başlayacak ekstra Bilsem'e gidiyor her ikisine de kayıt parası, servis parası okul masrafları için güç lazım. Diğer kızım bebek, mama ve bez fiyatları malum.. Tek maaşla ne yapacağız diye dertlenmekten hasta olacağım... Bir tarafım diyor ki Allah yazmıştır bir nasip elbet her şey olacağına varır. Bir tarafımda boku yedin kızım diyor.. Temel gıda olan süt,peynir,yumurta,ekmek, su bile alsan dünya para tutuyor.. Et but saymıyorum bile.. Hayır bir de hala memnun olan asgari ücretle çalışıp kira ödeyen kişilerin beyinlerine ne yapılmış anlayamıyorum...

Kaç sene sonra bacım, bana rakamlarla gelin, Çin modeline donuyoduk bı ara, ona istinaden mi bu tez?

Yok be annem özellikle 2. Dünya savaşında çocuk olan yaşlılar ve onların yetiştirdiği bı sonra ki kuşak gayet tutumlu, atmiyolar eski eski oturuyolar onlar bence

Kızım iç mimarlık okuyor, dili gayet iyiydi. 1 yıllık hazırlığı yarım dönemde verdi.
3 aya yakındır Amerika'da, şimdi çok daha iyi düzeydeyim diyor.
İnsanlara birebir satış yaptığı bir işte çok rahat iletişim kurup, sohbet edebiliyor.
Hatta geçenlerde bir kadın Türk olduğunu duyunca şaşırmış, dilimizi ne kadar güzel kullanıyorsun demiş.
Ülkenin durumu vahim, kal buralarda demiş hatta :))
Bizi kıskanan yok yani (
Aslında çokta bahsetmek istemedim forum içinde ama seneye tekrar aynı programla oraya gidecek kadar parasını da biriktirdi. Sonra ki yaz yine gidecekmiş. Bu sene sat sınavlarına hazırlanıp kazanırsa burada ki okulunu dondurup, orada okumak gibi bir planı da var şimdilik. Oda olmazsa yüksek lisans, erasmus, master her yolu deneyecek yani. Yurtdışında yaşama olayını kafaya koymuş, planları hep ona yönelik. Artık istesek de tutamayız onu, tutmamda zaten. Kardeşine de yks ile uğraşma direkt sat sınavlarına hazırlan diye akıl veriyor.

Bende sizinle aynı durumdayım sadece şöyle bi durumdan var ki herseyin başı sağlık diyip rahatlatiyorum kendimi 36 yaşındayım aynı yaşta 2 evladı olan iş arkadaşım kansere yakalandı ve doktorlar artık umudu kesti tedaviye cevap vermiyor deyip eve göndermişler son günlerini evlatları ile geçirsin diye ve ben bunu öğrendiğimden beri inanın daha az takıyorum durumu küçük bebeğim var dogum iznindeyim ücretsiz izin almak zorundayım tek maaşla nasıl yaparız derken artık yarınımız belli değil bebeğimle ne kadar vakit geçirirsem kardır gözüyle bakıp bakisacimi değiştirmeye çalışıyorum

Hello bir fak fakir de buradan gelsin.
Düzenli kullanmam gereken dehb ilaçlarını SGK yaşımdan ötürü karşılamıyor diye düzenli kullanmaktansa yoğunluğa göre alıyorum :d böylelikle bir ay falan kârda oluyorum:d
TLC pintiler gibiyim.
Bir kere de simit sarayından karabiberlik çalasim gelmişti evde yoktu çünkü.
Bu arada benim okuduğum Anadolu lisesi baya iyi liselerden biriydi ve biz MEB'in verdiği kitaplar dışındakileri hep fotokopi cektirirdik. Hiç yeni kitap aldığımı bilmem lisede. Defterleri de bimden alırdım ben olsam ya

tlcdeki pinti çinli miydi japon muydu bir kız vardı onu izledim daha dün

Eşimle 2 yıllık evliyiz ev hayalini bırakılı çok oldu ama araba alamıyoruz, eşim tek çalışıyor bende sınava hazırlanıyorum, sınavı kazansam bile şimdiden parasal açıdan pek de mutlu olmayacağımı biliyorum.
Ama şükrediyorum sağlığın herşeyden önemli olduğunu biliyorum bu kadar kafaya takmaya, beklentiye girmeye değecek kadar ömrümüz yok ancak temel ihtiyaçları karşılıyoruz, tabiki de başka ihtiyaçlarımız da var bunalıyoruz ama huzur ve sağlık olmadıktan sonra diğerlerinin de önemi kalmıyor

tlcdeki pinti çinli miydi japon muydu bir kız vardı onu izledim daha dün
Ben bir iki izledim, iğrençlik eşiğimi geçerse bu fikirler bana mantıklı gelir tut kendini sarımsak dedim :d
Ki ben yine gerçekten ülke standartlarına göre şanslı sayılacak bir insanım. Annem bu kadar kismama çok kızıyor mesela ama yapacak bir şey yok. Kıtlığa şimdiden hazırlanıyoruz işte.

Misafirine kedi maması ikram eden ultra zengim teyze favorimdir Çinli’nin gene haklı bir sebebi vardı kadın kiraların ve herşeyin aşırı olduğu NY’da yaşam mücadelesi veriyor gerçi CFO olup da neyin mücaledesi derseniz cevap veremem

Konuya geldi mi asgari ücretle iyi yaşıyorum 3 çocuğu da rahatça okutuyorumcular? Ben 1 çocukla depresyona girdim de
Bu aralar saskinlikla izliyorum hiç polemige mahal olmayan konularda bile cimbizla laflari çekip laf dalasina girenleri. Bu konuyu henüz kesfedemediler zaar ama yakindir bence

Savaş psikolojisi uremeyi arttırırmis
Bende alışverişe sardım gerçekten de ihtiyacım olan ve ciddi ucuz bulduğum ürünleri aldim
Kahrolmayasi kargocular eşim ise gitmeden önce patır patır geliyor 1 tanesini kurtardım
Kimini de gözüm yaşlı kapatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…