- 18 Mart 2021
- 11.899
- 62.307
- 548
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kaç sene sonra bacım, bana rakamlarla gelin, Çin modeline donuyoduk bı ara, ona istinaden mi bu tez?Selam yetiştim konudailgim dahilinde ekonomiyle ,borsa ile ilgilenenleri takip ediyorum.
Ve bu durumun bir süreç olduğunu, yine her şeyin güzel olacağını söylemek istiyorum .
He her şey güzel olacak dememeliyim . Çünkü tek derdimiz ekonomi değil. Ama ekonomi toparlayacak .inaniyorum. en azindan umudum var
Yakın zamana kadar ,yine ekonomi ve haberlerde dinlemekten , aynı hisler içerisindeyim. Geçti suan .
Yok canım sınavlı alan anadolu lisesiYakında ki imam hatip mi
Yok be annem özellikle 2. Dünya savaşında çocuk olan yaşlılar ve onların yetiştirdiği bı sonra ki kuşak gayet tutumlu, atmiyolar eski eski oturuyolar onlar benceYahu mühendisler su kullandigimiz telefonları incecik yapmak için bir dünya teknoloji kullanıyor,biz bir telefon kılıfı satın olarak telefonun iclnceligini 2'ye katliyoruz.
Gidip beğenerek bir koltuk alıyoruz,içimize sinmiyor üzerine bir de kılıf diktiriyoruz.
Avrupalı eskirse atar yenisini alırım diyor.
Biz bir tane aldığımızda eskimemesi için 40 takla atıyoruz.
Ruhumuz fakir
Çocukluktan beri dar boğaza,kemer sıkmaya o kadar alışmışız ki artık parayı bile bulsak aynısını yaparız gibime geliyor
Kızım iç mimarlık okuyor, dili gayet iyiydi. 1 yıllık hazırlığı yarım dönemde verdi.Kiziniz burda ne okuyor bilmiyorum ama bence donmesin, simdi vasifsiz is diye begenmiyorsunyz ama ilerde orda daha kalifiye is bulur, meslek kurslarina gider, dili yetersiZse dilinizden gelistirdiktwn sobra her şey olur. Zamanında amerikada kalma imkanım vardı, vasifsiz tabir edilen bir pozisyondan supervisor luga yukselecektim. O zamanki erkek arkadaşım burun kivirdi gel okulunu bitir vs diye. Su an deli gibi pismanim
tlcdeki pinti çinli miydi japon muydu bir kız vardı onu izledim daha dünHello bir fak fakir de buradan gelsin.
Düzenli kullanmam gereken dehb ilaçlarını SGK yaşımdan ötürü karşılamıyor diye düzenli kullanmaktansa yoğunluğa göre alıyorum :d böylelikle bir ay falan kârda oluyorum:d
TLC pintiler gibiyim.
Bir kere de simit sarayından karabiberlik çalasim gelmişti evde yoktu çünkü.
Bu arada benim okuduğum Anadolu lisesi baya iyi liselerden biriydi ve biz MEB'in verdiği kitaplar dışındakileri hep fotokopi cektirirdik. Hiç yeni kitap aldığımı bilmem lisede. Defterleri de bimden alırdım ben olsam ya
Ben bir iki izledim, iğrençlik eşiğimi geçerse bu fikirler bana mantıklı gelir tut kendini sarımsak dedim :dtlcdeki pinti çinli miydi japon muydu bir kız vardı onu izledim daha dün
Yok henüz vadan hayini değiliz. Biz bizeyiz halaKonuya geldi mi asgari ücretle iyi yaşıyorum 3 çocuğu da rahatça okutuyorumcular? Ben 1 çocukla depresyona girdim de
Çok şükürrrYok henüz vadan hayini değiliz. Biz bizeyiz hala
Yok henüz vadan hayini değiliz. Biz bizeyiz hala
Çok şükürrr
Ben bir iki izledim, iğrençlik eşiğimi geçerse bu fikirler bana mantıklı gelir tut kendini sarımsak dedim :d
Ki ben yine gerçekten ülke standartlarına göre şanslı sayılacak bir insanım. Annem bu kadar kismama çok kızıyor mesela ama yapacak bir şey yok. Kıtlığa şimdiden hazırlanıyoruz işte.
Bu aralar saskinlikla izliyorum hiç polemige mahal olmayan konularda bile cimbizla laflari çekip laf dalasina girenleri. Bu konuyu henüz kesfedemediler zaar ama yakindir benceKonuya geldi mi asgari ücretle iyi yaşıyorum 3 çocuğu da rahatça okutuyorumcular? Ben 1 çocukla depresyona girdim de
Bu aralar saskinlikla izliyorum hiç polemige mahal olmayan konularda bile cimbizla laflari çekip laf dalasina girenleri. Bu konuyu henüz kesfedemediler zaar ama yakindir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?