Huzursuzum, goruslerinize ihtiyacim var.

Artemis17

İzmir guzeli
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
205
61
98
Merhabalar.
Ailem kirada oturuyor, yakin bir zamanda ev sahibi evden cikmalarini biraz kaba bir sekilde dile getirmis.bu mevzu da annemin canini acayip sıkmıs.bu arada ben evliyim ve erkek kardesim de evli. Bu aralar biraz rahatsizim ve aileme fazla vakit ayiramadim , normalde surekli temas halindeyim ailem ile.onun da huzursuzlugu ile konuyu kardesime ilettim.O an annemin moral bozukluguna cok icerledim ve onunla paylasmak istedim durumu,dedigim gibi biraz da kendimi iyi hissetmedigim icin kardesime hem konuyu paylastim hem de "Elif annemi bir arasa iyi olur" dedim.(Elif yengem oluyor bu arada).Kardesim de o an bana tepki gosterdi sen neden Elif i arayip soylemiyorsun rica etmiyorsun ?? deyince bozuldum.Amacim sadece anneme manevi destek olalim, moral verelim demekti, kardesimin bunun altinda farkli birsey ararmis gibi tepki gostermesine sasirdim.Basta kardesime anlam veremedim, icten ice kizdim ama sonra baya bi icime dert oldu sanki.. Sizce yanlis bir hareket mi yaptim, yengem ile aramda bir sorun da yok ama direk onunla temasa gecemedim iste.Yengemin annemi aramasini kardesimden rica etmekle kotu birsey mi yaptim?Niyetim kotu degildi ama yanlis anlasilacak bir durum olusturdum galiba istemeden.bu yuzden huzursuzum biraz goruslerinizi bekliyorum

Bence gereksiz birşey söylemişsiniz, siz kardeşinizle paylaşın durumu o söylerse eşine ara diye arar o kendilerinin bileceği iş.
Gerçi kardeşiniz de saçma bi tepki vermiş.
Yani kısacası ailenize kendiniz destek olun el kızından ne bekliyorsunuz ki.

Kardeşlik bu değil bence
Öküz altında buzağı aranıp duruyo
Yengeye gelene kadar önce kardeşine nazın geçsin

Bence gereksiz birşey söylemişsiniz, siz kardeşinizle paylaşın durumu o söylerse eşine ara diye arar o kendilerinin bileceği iş.
Gerçi kardeşiniz de saçma bi tepki vermiş.
Yani kısacası ailenize kendiniz destek olun el kızından ne bekliyorsunuz ki.

Anneme bizim disimizda gelini tarafindan da aranip dertlesmek iyi gelir diye dusundum acikcasi ama bunu kendisine soylemedim diye boyle bi tepki alinca kardesimden sasirdi . Gelin gorumce cekismeleri yoktur aramizda aslinda ama ne biliyim kardesime"annemi ararmisiniz, destege ihtiyaci var" demek gibi birseydi

Yengen degil tatlım bizzat doğurup büyüttüğü evlatları kol kanat gerecek. Zamanında annenin size yaptığı gibi

Back
X