Hymenoplastiyle İlgili Hersey

Neden beddua ediyosun. İs bedduaya kaldysa insallah senin yada sevdigin birininde basina gelsin deriz. Ama demiyoruz. Sen gunahsiz olmalisinki obur dunyada herkesin yuzune cok rahat bakcaksin demekki. Bunu soylerken nasikendinden emin oluyosun. Tek gunah buymus gbi. Ayrica lutfen artik yorum yspmayin beddualarinizi icinizden edin. Yeter artik yeter

Psikolojim acısından kalıcı yaptırmak istiyorum dügünden 1 gün öncede gidip kontrol ettiricem eger doku esnemesi varsa tek bir dikiş atıcakmıs o da kesin kanama yapar dedi bakalım insallah hayırlısıyla olur ama kızlar kesinlikle psikoloji acısından kalıcı yaptırın ben daha yaptırmadan psikolojik olaral rahatladım:)
Çok doğru canım ben de kalıcı yaptırdım ve psikolojim düzeldi ondan sonra evlilik kararı alabildim

ben izmirden.. flep yöntemi yaptırpta kanaması olan varmı ? ve izmirde önerebileceğiniz en iyi doktorlar hangileridir ? ben tercihimi m. aliğanoğlu tarafından değerlendirdim. 16 aralıkta muayneye gideceğim..

Öbür dünyada kocanın yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum. Yazık! Kimbilir kimlerle yattın? Evlenmeye karar verdiğin ve yakında kocan olacak adamdan ise kendini cinsel yönden uzak tutuyorsun bakireyim ayağına. Geçmişte cinsel ilişkiye girdiğin adam veya adamları sevdiğin kadar onu sevmiyorsun bile. Umarım gerçekleri o eski sevgililerinden öğrenir evlenmek istediğin adam.

Bu arada -da ayrı olacaktı.

Sen beni tanımadan başıma ne geldigini bilip bilmeden beni yargıladın ya seni Allah'a bırakıyorum. kınadığını yaşamadan ölmezsin sende merak etme. Herkesin kendi hayatı kendi yaşamı kendi çektikleri o yüzden saygılı ol lütfen düsüncenide icinde sakla daha fazlada saygısızlık yapma.

ben izmirden.. flep yöntemi yaptırpta kanaması olan varmı ? ve izmirde önerebileceğiniz en iyi doktorlar hangileridir ? ben tercihimi m. aliğanoğlu tarafından değerlendirdim. 16 aralıkta muayneye gideceğim..

Adını duydum evet memnun kalanlarda olmuştu sanırım eski formlarda adı geçiyordu hakkında hayırlısı olsun canım doktor operasyonu önerirse ol derim

ben şişlide korkut aslan ı duymuştum gayet iyi sonuçlar alanlar var bende omuda bi araştırın kızlar formda zaten var bilgileri

Neden beddua ediyosun. İs bedduaya kaldysa insallah senin yada sevdigin birininde basina gelsin deriz. Ama demiyoruz. Sen gunahsiz olmalisinki obur dunyada herkesin yuzune cok rahat bakcaksin demekki. Bunu soylerken nasikendinden emin oluyosun. Tek gunah buymus gbi. Ayrica lutfen artik yorum yspmayin beddualarinizi icinizden edin. Yeter artik yeter

Canım gerçekten cok doğru demişsin bizim ne yasadıklarımızı hicbir zaman anlamayacaklar ve sanki kendileri günahsızmış gibi bizleri yargılıyorlar nedir bu bizlere söz söyleme hakkını nerden buluyorlar acaba.

Adını duydum evet memnun kalanlarda olmuştu sanırım eski formlarda adı geçiyordu hakkında hayırlısı olsun canım doktor operasyonu önerirse ol derim
inşallah ya canım .. dün gece turgay beye mesaj atmıştım 2500 tl dedi.. ve nedense fazla güvenim yok ona karşı.. şenay aycan ve m. aliğanoğlu arasında gidip geliyorum. ama en ağır basan m.aliğanoğllu

evet canım 2500 dedi ikisine. 16 aralıkta m. aliğanoğluna randevu aldım.. bi muayne edicek bide ondan fiyat alıcam.. ama izmirde düşünüyorum ben canım .. sen nerede düşünoyrsun ?

Canım izmirde yasıyorsan izmirdeki doktora gitmeni öneririm sonucta operasyondan sonra muaneye gidiceksin belki dügünden önce tekrardan muaneye gitmen gerekecek o yüzden yasadıgın yerdeki bir doktoru secmeni öneririm. Ben gittim muaneye benim yasadıgım yere cok yakın 10 dk birde doktor cok iyiydi güven verdi acıkcası birde fiyatı bana uygun 1500 tl sadece cift kat flep cünkü bende daraltma uygulanmıcak birde evime yakın olmasından dolayı ayşe hanımı tercih ettim bakalım 8 aralıkta işlemim gerçekleşicek hayırlısıyla :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede izmirdekine git canim ama izmirdekileri hic tanimiyorum. Turgay karakaya iyi gbi ama bnde bi turlu guvenemedim ona 1500 du gcen sene randevu almistm gidememistin. 2500 mu olmus 1 senede yaaa

Kzılık zarı dikimi ile ilgili bilgi vermek istiyorum...
Kızlık zarı kalıcı ve geçici olarak 2 yöntemle yapılır...
1.Kalıcı yöntemi herzaman yaptırabilirsiniz çünkü %100 kanar....Ve herhangi kanama ile ilgili bir risk yoktur.
2.geçici yöntem flep yöntemi,düğünden 1 hafta önce de yaptırabilirsiniz.....Lakin ilk gecede kullanılan ipler ilişki sırasında partnerde kalabilir...Benim önerim kalıcı yöntemdir.....
Sevgilerrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bende aranıza katıldım bu işlemi bende yaptırmak istiyorum Lütfen birbirimize destek olalım fikir verelim en azından tecrübesi olan arkadaşlar yardimci olursa çok çok seviniriz

Bende yaptırmak istiyorum ama çok kararsızım..ben burdan biriyle konustum harun özkana yaptırmış ve sonuç olumlu..bi kişi daha var olumlu..birinin de olmamış ama doktora gittiğinde doktor dikim olduugunu anlamamış..bide konuştuğum kişi sakın yalnız gitme dedi çünkü bayılmış falan o..evet birbriimize destek olalım lütfen şuan düşünmesem de 2-3 sene içinde yaptırıcam..

Back
X