ne mi diyeceğim şimdi size. belki çoğunuz inanmayacak ama illaki yazmak istedim. inanalara tavsiyem benim yaşadıklarımdan ibret alsınlar. önceki konuma bakarsan neler yaşadım kime aşıktım evlenmeyi düşünüyordum. ne mi oldu. terketti beni gitti. duygularımı hiçe saydı. bedenimi kullandı (ben de istedim çinki güvendim). güvenimi sarstı. beni günaha soktu. bütün bunları söyleyerek hatalarımdan günahlarımdan kurtulmuyorum. ama diyorum ya ben ettim siz etmeyin kızlar. güvenmeyin erkeklere sözlerine inanmayın heleki aşklarına vaatlerine asla inanmayın. nefsinize yenik düşmeyin. herşey iyiyken biranda nedensizce kötü oluyor ve siz ortada kalıyorsunuz. zannetmeyinki vicdanlıdır merhametlidir. ASLA hepsi aynı bence çekip gidiyorlar yeni hayatlarına kırdıkları kalbi yıktıkları hayatı düşünmeden başlıyorlar. Siz bakir duygularınızı ona teslim ederken o dışarıda yeni avını arıyor. ben neler çektim duvarların dili olsada
hem bende istedim demişsin hemde kendimi kullandırdım demişsin bu ne çelişki
evlilik öncesı cınsellik yaşamyın desek şimdi herkesın kendı hayatı dıcekler ne dıyebılırızki malasef bazı şeyler yaşanarak tcrube ediliyor geçmiş olsun sızede birliktelik yaşamasaydın snaırım bukadar pişman olmazdın olan olmuş acı bı tecrube olarak düşün
ailesinin en dürüst en güvenilen kızı olan ben kendimi bile bile isteye isteye kulandırdım. işte bu çelişkiler ve daha birçok şey beni mahvetti. kendimi toparladım desemde bu hata benle ömür boyu gidecek ÇOK PİŞMANIM..
ne mi diyeceğim şimdi size. belki çoğunuz inanmayacak ama illaki yazmak istedim. inanalara tavsiyem benim yaşadıklarımdan ibret alsınlar. önceki konuma bakarsan neler yaşadım kime aşıktım evlenmeyi düşünüyordum. ne mi oldu. terketti beni gitti. duygularımı hiçe saydı. bedenimi kullandı (ben de istedim çinki güvendim). güvenimi sarstı. beni günaha soktu. bütün bunları söyleyerek hatalarımdan günahlarımdan kurtulmuyorum. ama diyorum ya ben ettim siz etmeyin kızlar. güvenmeyin erkeklere sözlerine inanmayın heleki aşklarına vaatlerine asla inanmayın. nefsinize yenik düşmeyin. herşey iyiyken biranda nedensizce kötü oluyor ve siz ortada kalıyorsunuz. zannetmeyinki vicdanlıdır merhametlidir. ASLA hepsi aynı bence çekip gidiyorlar yeni hayatlarına kırdıkları kalbi yıktıkları hayatı düşünmeden başlıyorlar. Siz bakir duygularınızı ona teslim ederken o dışarıda yeni avını arıyor. ben neler çektim duvarların dili olsada feryatlarımı söylese size. perişan halde yalvardım ona seni seviyorum beni bırakma diye. adam beni bırakmadan yenisini almış hayatına birde bana küfür hakaret hepsini saydı. aileme söyleyecekti yaşadıklarımızı beni işyerime polise şikayet edecekmiş. daha neler neler ben seviyorum ya yinede yalvardım. gurumu kaldı bende. kendimi bile bile kullandırdım. hani erkeklik hani sen benim namusumsun karımsın demeler hani evlilik hayalleri herşey uçtu gitti. ne olur kızlar yalanım yok ister inanın ister inanmayın eşinize dostunuza bu hikayeyi söyleyin akıllarını başına alsınlar erkeklere güvenmeyin onlara kendinizi kullandırmayın. sonra benim gibi başınızı taştan taşa vurursunuz.
ailesinin en dürüst en güvenilen kızı olan ben kendimi bile bile isteye isteye kulandırdım. işte bu çelişkiler ve daha birçok şey beni mahvetti. kendimi toparladım desemde bu hata benle ömür boyu gidecek ÇOK PİŞMANIM..
tibben deilim ne demek ?
prenseestaciyla ayni kapdan sumu içtiniz naptiniz :)
dalga geçmiyorum ama konuya inanmadim
bi gecede iki cinsellik konusu fazla gibi sanki
kızlar ne dalgası geçeceğim. ilk konma bakın yazdıklarımı okuyun. ben burada 2. üyeliğim dedim zaten. yanisiz inanın diye kendimi parçalayacak değilim. doğru söyledimi ben bilirim.
Ayrıca diğer konunda ona çok güveniyorum demişsin.
O çok güvendiğin adam karşında an gelir küçücük bir ahlaksız oluverir işte.
Hayat böyle..
Hiç bir hak talep edemezsin.
Yapmasaydın,zorla mı yaptım?
Güvenmeseydin ben mi zorladım? der çıkıverir işin içinden.
Sen bedenini,ruhunu temizlemeye,toparlanmaya çalışırken,
o yeni aşkların koynunda beslenir.
Aşk hiç bitmez sanıyor insan ama bitiyor işte.
Yahu ben eşime karşı gün içinde duygu değişimi yaşıyorum
basit sebeplerle..
Kendini Her şeyi ile gözleri kapalı sevgilisinin kucağına bırakan
ama çookkk seviyorummm çokkk güveniyorumm diyen bayanları hiç anlayamıyorum
Kusura bakmayın.
İşin dini boyutundan bahsetmiyorum bile şuan, psikolojine verdiğin zararı ele alıyorum.
Ve senin gibi hemcinslerim için gerçekten üzülüyorum.
Kendinize yazık etmeyin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?