Konu sahibi bakireymis canim oyle yazmis.Konu sahibi arkadasim eger psikilojinin bozuldugunu dusunuyorsan tibbi destek alabilirsin yasadiklarini unutmak icin.Bence konu sahibesinin tek üzüldüğü nokta kızlık zarını kaybetmesi değil. O iğrenç adamın güvenini boşa çıkarmasına üzülmüştür.. değmeyen bir ş....siz yüzünden girdiği günahlara üzülmüştür.. bir hayvanın ona sahip olup yarı yolda bırakışına üzülmüştür.. vicdanının sesini nasıl durdurabilir? türk erkekleri böyle işte.. hatta çoğu erkek böyle. Kadınım dediği kadına bir anda yüz çevirirler. Çünkü onların elinin kiridir, çünkü erkektir yapar! Yine ona bu bozuk düşünceyi veren kadınlar değil mi? Annesi - babası değil mi? Oğlu olanlar, lütfen sizden rica ediyorum, oğlunuzu şerefli yetiştirin. Allah korkusu verin ona. Sadakati, şerefi, güzel ahlakı öğretin. İnsan duygularıyla oynamanın, insanları kullanmanın ne kadar adice ve çirkin bir iş olduğunu öğretin...
Ben bu yüzden o kadar karşıyımki bu ilişkilere.. hatta flörte bile. Ben de hatalar yaptım (ama cinsel ilişki değil). ve inanın sizin kadar pişmanım. Bir erkek arkadaşımın (kendimden ve ondan iğreniyorum sırf bu yüzden) elini tutmuştum birkaç buluşmamızda. Bu o anlık bir zevk verse de, daha sonra inanılmaz bir pişmanlık olarak dönüyor insana. Ama ben tövbe ettim, Siz de edin. Lütfen kendinizi bu hatanız yüzünden hayattan soğutmayın. Hayata daha sıkı sarılın. Sizinle aynı fikirde olanlar bilirlerki, bu ağır bir vicdan azabıdır ama, eğer pişman olduysan ve bir daha yapmamaya kararlıysan, her hata affedilir. Cahiiliktir, olur... Artık önünüze bakın. Lütfen kendinize azap çektirmeyin. Daha gençsiniz, bir hayat var önünüzde. Onu güzelleştirmeye çalışın ve Allah'tan hep ümitli olun. Allah bizim gibi tüm günahkarların yardımcısı olsun :93:
bunlar da benim şahsi fikirlerim..
Arkadaşım sen hayatına bak herşey boş yalan fani dünya yapmışsın bi yanlış sır olatak kalsın sende herkese söyleyerek daha büyük bi yanlış yapma tıbben yolları vardır bakire oluyorsun evleniyorsun çocuk doğuruyorsun kaynana ayrı dert koca ayrı dert bi bakmışsıın ki kocanın gözünde kaynanan kadar değerin yok bence zarında önemi yok kabul eden biri olursa sana değer veren evlenirsin ama söylersen bigün önüne gelir o yüzden hiç yaşanmamış say olanları adamıda salla gitsin tıbben yolları var yıpratma kendini yoksa daha çok üzülürsün
Tibben yollari var derken? Diktirmekten mi bahsediyorsun?
evet ondan bahsediyorum yada psikiyatriye gidebiilir
evet ondan bahsediyorum yada psikiyatriye gidebiilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?