ibretlik bir durum. ben ettim siz etmeyin kızlar.

gelin ata binmiş ya nasip demiş.
kimin eli kimin cebinde belli değil
bunu batıdan görüp yapıyodu insanlar eskiden şimdi de dizilerimizden görüp yapıyo herkes.
ha bi de sevince kör oluyo insalar o da var.
bizim değerlerimiz le batının değerleri aynı değil
midemiz de aynı değil

bunların hepsi benim düşüncem
geçmiş olsun tövbe edersen kurtuluşa erersin.
Rabbim kul hakkıyla gelmeyin demiş sadece

EVLENMEDEN BİR SINIR OLMALI !!!

sizin durumunuza gelecek olursak , siz bir bayansınız . herşeyden önce bir insan saygıyı hak ediyorsunuz . Ve ne olur unutmayın çok değerlisiniz . sizi dünyalara değişmeyecek , kılınız için dünyayı yakacak sizi seven insanlar var . Lütfen unutmayın kendinize olan saygınızı kaybetmeyin .

sizin değeriniz bekaretten ibaret değil . Siz iyi bir insan olacaksınız , sizi sevecek saygı duyacak birini elbette bulacaksınız :) . ve onu mutlu etmek için elinizden geleni yapacaksınız . aynı hatalara düşmeyeceksiniz .

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK :)

Konu sahibi bakireymis canim oyle yazmis.Konu sahibi arkadasim eger psikilojinin bozuldugunu dusunuyorsan tibbi destek alabilirsin yasadiklarini unutmak icin.

hanımlar konu sahibi bekaretini kaybetmemişki? sanırım derdi de bu değil. yapılan yamuktan dolayı bunları yazmış. güvenmemek lazım erkeklere gerçekten.

Siz de istemişsiniz, bunda pişman olacak bir şey göremiyorum ben... İnsan kendini bilmeli, pişman olacağı şeyi yapmamalı...

evet kızlar cok sevsenizde yarın ne olacagı belli olmaz arkadaşda inanmıs hata yapmış bende evlilikten önce cinselliğin yasanmasına karsıyım varsın bu sebeple terk etsin sizi nolur bi kac gun ağlarsınız unutursunuz ama simdi bu arkadas yasadığını ve pişmanlığını kolay kolay unutabilcekmi ol muşla ölmuse care yok derler kendini toparlamalısın canım umarım seni gercekte seven biri çıkar karsına bunları unutursun

Burada açılan onlarca konudan şunu anlıyoruz ki, insan yarın pişman olacağı, arkasında duramayacağı hiçbirşey yapmamalı.

Bedenler bizimse sorumluluğu da bize ait, biz eşya değiliz, evlilik öncesi veya sonrası yaşadıklarımız sebebiyle Ahmet'e Mehmet'e ait olmuyoruz, biz yine biziz, şerefimiz, gururumuz, namusumuz kimsenin değil bizim, attığımız her adımda bizim.

Kadın olarak bunun bilincinde olun önce...

Çok üzüldüm yaşadıklarına ama geri getirmiyor bunlar. Bir taraftan da yine mi inanan bir kız dedim. Yine aynı olaylar ama oyuncular farklı. Bunları taa çocukluktan Yeşilçam filmlerinden beri izliyoruz inanmak bu kadar kolay mı gerçekten. İnandın diyelim hayatını ne olacağı belli olmayan bir durumda şekillendirmek basit mi bu kadar? Herkesin yaşama şekli ve inancı sonuna kadar saygılıyım.

sizin istediğiniz bir ilişkide karşı taraf sizi günaha sokmuş olmuyor..

siz bilerek ve isteyerek ,sonuçlarının da farkında olarak birşey yaşamışsınız..

sizden önce de buna benzer bir sürü konu açılmıştır ama demek ki faydası olmuyor. insanlar kulağına küpe yapacağına deneyimlenmek istiyor demek ki.

bunları yapan adama da erkek diyorlar. ???? kime göre neye göre erkek ??? erkeklerin hepsinin beyni uçkurunda !

Toplanıp hayatına devam edeceksin

Yaşadıklarını sindirecek kadar da kadın olacaksın

İsteyip yaşadığın hiç bir şeyden başkası sorumlu değil

İlişkiler devam etmek zorunda değil, ayrılıkta birlikte olmak kadar doğal bir durum

Mühim olan pişman olacağın şeyi yaşamamak. Herkes kendi hayatından sorumlu, bu şekilde bir ilişki senin vicdanına zor geliyorsa yaşamayacaksın. Bu adam seninle evlenseydi ne olacaktı, o zaman günah olmayacak mıydı yaşanan, günah kişinin şahsına aittir ve evlenince geçmez, geçmiş olsun diyelim.

Artık kendini hırpalama, olan olmuş toparlan ve yaşamaya devam et, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bunun sonu yoktur arkadasim.
Kadinlar inanmaya devam edecek, erkekler ise bunu suistimal edip acimasizca cekip gidecekler.
Bu böyle ömür boyu sürecek maalesef...

Arkadaşım sen hayatına bak herşey boş yalan fani dünya yapmışsın bi yanlış sır olatak kalsın sende herkese söyleyerek daha büyük bi yanlış yapma tıbben yolları vardır bakire oluyorsun evleniyorsun çocuk doğuruyorsun kaynana ayrı dert koca ayrı dert bi bakmışsıın ki kocanın gözünde kaynanan kadar değerin yok bence zarında önemi yok kabul eden biri olursa sana değer veren evlenirsin ama söylersen bigün önüne gelir o yüzden hiç yaşanmamış say olanları adamıda salla gitsin tıbben yolları var yıpratma kendini yoksa daha çok üzülürsün

Tibben yollari var derken? Diktirmekten mi bahsediyorsun?

evet ondan bahsediyorum yada psikiyatriye gidebiilir

Melos arkadasim tibben yollari var demissin ya konu sahibi zaten tibben bakire imis bir kac sayfa onde yazmis ama konu sahibi psikolojik destek alabilir.

evet ondan bahsediyorum yada psikiyatriye gidebiilir

Yapmayın şunu ya biz kadınlar et parçasımıyız acaba ? İnsan kendini buna layık nasıl görebilir ? Hadi o eşin olacak insanın ne suçu var kul hakkına girer (dinimce) ilk günden aldatıyorsun adamı o evlilikten ne hayır gelir peki tıbben halletin ruhen vidananen ne olacak ? Aman salak olmasamıydı diyeceksin? Erkrk milleti demeyin hak ediyor diye karşındaki ne ise o olmak zorundamıyız kendi kalitemiz olsun.

Konu sahibi bakire zaten psikolojisi bozulmuş psikolojik tedavi olması gerekiyor kaldıramıyor ise.

Cinsellik yaşamanız utanılacak bir şey değil.kendinizi bu konuyla ilgili küçük görmeyin .herkesin kendi düşüncesi kedi yaşantısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…