ibretlik bir durum. ben ettim siz etmeyin kızlar.

ALLAH yardımcın olsun dilerim RABBİMDEN karşına öyle birisi çıkarki bu pişmanlığın sadece geçmişte kalır inan çok yüreğimden diledim senin için...Asla kınancak bir durum değil Aşk öyle birşeydirki asla yapmam diyemiyorsun...yaşım 24 üniversitede deliler gibi aşık oldum birine yıllarca süren saçma sapan bir birlikteliğimiz oldu sonuç çektiğim acılar kaldı bana emekler boşa en güzel zamanlarım ziyan oldu Allahıma şükürler olsunki onunla birlikte olmadım...şuan hayatımda 9 aydır birisi var çok mutluydum son bir kaç aya kadar...ama son birkaç aydır zor ayakta duruyor...önceleri benden asla cinsellik beklentisi olmadı ama son zamanlarda istiyor Allah biliyor hiç istemiyorum cesaretim yok yapamam ...ama buda olumsuz etkiliyor ilişkimizi diye düşünüyorum...başka kadınlara gider diye çok korkuyorum ama senin yazdığını okuyunca bir kez daha anladım o kadar yürekli bir adam olduğundan bırakmayacağından emin olmak inan çok zor...

tıbben bakireyim derken ne demek istiyosun
önceki sayfalarda birlikte olduğunu yazmışsın ama

Bir anlık nefse uyup böyle büyük derecede günahlardan uzak duralım inşallah

Kendi rızanla bir ilişki yaşamışsın, keyif almışsın bunda bir sorun yok

Evlilik olmayınca tü kaka, günah diyorsun da evlenseydin de günahın baki olacaktı, o zaman günah değil miydi ?boşuna kendini hırpalarsın

Toparlan bu dünyanın sonu değil, yaşamaya devam edeceksin, herkes bunun olası sonuçlarını bilerek yaşıyor sende bundan sonra hayatını ona göre şekillendireceksin. Ancak bunu kendine işkence durumuna getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…