ibretlik bir durum. ben ettim siz etmeyin kızlar.

kızlar ne dalgası geçeceğim. ilk konma bakın yazdıklarımı okuyun. ben burada 2. üyeliğim dedim zaten. yanisiz inanın diye kendimi parçalayacak değilim. doğru söyledimi ben bilirim.

benim beynim durdu valla uykumda var
tiibben bakire olup hamilelikden $uphelenmek nasil bi$ey oluyor
ben çok cahilim galiba bunlarin hiç birini bilmiyorum bi konuyla baglantida kuramiyorum..
eyvah ki ne eyvahh banaa

Sen de istediğine göre ilişkiyi, seni kullanmış olmuyor.
Beni en rahatsız eden şeydir bu düşünce yapısı.
Bir kere de kadınlar yaptıklarının arkasında dursa ya böyle durumlarda!
Yok illa kullanıldım atıldım diyecek; ezilecek, büzülecek.
Arkasından ağlayacak, yalvaracak, kendini küçük düşürecek vs.
Sevdin ve yaşadın; bitti.
Sözünde durmayan insana ne diye yalvarıyorsun!.
Sevgi, aşk bu kadar basit değil.
Bir sürü sorun vardır aslında ama sen görememişsindir ilişki boyunca.
Nedensiz olmaz hiçbir şey.
Cinsellik de olunca ayrılığı ona bağlamışsındır.

Kendini kullanılmış olarak görme sonuçta kendi istediğinle sevdiğin aşık olduğun kişiyle birlikte olmuşsun. Seninle evleneceğini söylediği halde ayrıldığı için böyle düşünüyorsan yani olaya bekaret yönünden bakıyorsan gerçekten evlenecek olsaydınız ama evlenemeden onun başına kötü bir durum gelseydi mesela ölüm gibi yine sonuç aynı olacaktı. Senin için kötü bir tecrübe olmuş ama kimseye %100 güvenilmiyor.

son zamanlarda da bu konular moda oldu galiba

konuya gelecek olursak arkadaşlar pişman olacağınız arkasında duramayacağınız şeyler yapmayın o zaman
madem hayatım bitti artık diyosun bu tarz şeyler bu derece tabu senin için tedbirli davranıcaktın
şimdi yakınsan nolucak
ayrıca da hayatın da bitmez bu sebepten merak etme

Şimdi gördüm de bakireyim demişsin nasıl oluyor yukarıda yazdıkların cinsel anlamda resmen beraber olduğun yönünde.
Bekaretini bozmadan bedenini nasıl kullandı, seni nasıl günaha soktu, elastik misin veya ters ilişki mi yaşadınız?

ters ilişki olmadı. cinsel ilişkiye girmeden seviştik. tıbben bakire olma durumum budur.

Son düzenleme:
ters ilişki olmadı. cinsel ilişkiye girmeden seviştik. tıbben bakire olma durumum budur.
İyi o zaman ucuz atlatmışsın. Kimse benim yaptığım hataya düşmesin diyince eminim benim gibi çoğu kişi de evlenme vaadiyle bekaretini bozup senden ayrıldı diye zannetmiştir.
Biriside hamilelikten bahsettiğin halde nasıl bakire olduğunu sormuş ona da cevap verir misin.

bakire olupta hamile kalınabileceğini belirtmek isterim. böyle bir ihtimal var.

Son düzenleme:
canım benim.... oartada kalmak nasıl bi duygudur zaman zaman herkes yaşamışdır hayatında.. ancak sözlerinden elem damlıyor sanki.. pişmanlık...damlıyor... herkeste nefis var.. ateşle barut yan yana durmaz misali... şeytan avlarını kandırmak için hep pusuda bekliyor işte... ama bu kanmışlık hayatın sonu değil unutma... rabbimiz her günahı her yalnışı affeder o geniş el rahiiiim ismiyle... rabbimiz merhametlidir... birdaha yapmamak üzere günaha tevbe edilirse affedileceğini söylüyor... rabbim mutluluk versin inşallah gülüm... allaha emanet ol...

Evlilikten önce cinselliğe sıcak bakmıyoruz deyince
Adımız yobaza çıkıyo

Herkesin kendi tercihi madem ben birşey demiyorum
Nikah süs olsun diye yapılmıyor işte

Evlilikten önce cinselliğe sıcak bakmıyoruz deyince
Adımız yobaza çıkıyo

Herkesin kendi tercihi madem ben birşey demiyorum
Nikah süs olsun diye yapılmıyor işte

aynen katılıyorum cnm sana söylediğimişzdede kötü oluyoruzz asla sıcak bakılmıyo bizim milletimizde gelin ata binmiş ya nasip demiş insanoğlu buu...

aynen katılıyorum cnm sana söylediğimişzdede kötü oluyoruzz asla sıcak bakılmıyo bizim milletimizde gelin ata binmiş ya nasip demiş insanoğlu buu...

İki taraf ta istediğine göre bence bi kullanılma yok
Herkes tercihini yaşıyor, arkadaş istemiş yaşamış
Bunu yaşadı diye bir ömür o kişi ile beraber olacağı anlamına gelmiyo

Giderek batıya özenen bi toplum olup çıkıyoruz
İmza önemli değildi hani ?
Yabancılar da birlikte yaşıyordu..

birlikte olurken beden benim,istediğimi yaparım diye özgürlük naraları atanlar,ayrılınca da böyle öldüm bittim diye dolanırlar.

kızlar lütfen sonunda pişmanlık yaşayacağınız durumlar yaşamayınız

aile yapısı,doğruları, hayata bakışı evlilik öncesi cinsellik yaşamaya müsait olmayan insanlar bunu yaşamasın, bedenimi kullandı şu oldu bu oldu gibi lafları ben arabeskçe buluyorum açıkçası, iki tarafta istedi ve cinsellik yaşandı illaki evlenilecek diye bi durum yok, bu yolla hiçbi erkeği kendine bağlayamazsın sonuçta

herkesin kendi hayatı kendi bedeni..neden evlilik dışı cinsellik yaşadın diye sorgulayamam kimseyi..herkes seçimlerinde ve bunun sonuçlarına katlanmakta özgür..

ama ben 1-2 cümleye takıldım..

o seni kullanmamış ve seni günaha sokmamış..kendi isteğinle birlikte olmuşsun..yani ortada kullanma ve kandırılma yok.pişman olmuşsun belli.geçmiş olsun.

Bence konu sahibesinin tek üzüldüğü nokta kızlık zarını kaybetmesi değil. O iğrenç adamın güvenini boşa çıkarmasına üzülmüştür.. değmeyen bir ş....siz yüzünden girdiği günahlara üzülmüştür.. bir hayvanın ona sahip olup yarı yolda bırakışına üzülmüştür.. vicdanının sesini nasıl durdurabilir? türk erkekleri böyle işte.. hatta çoğu erkek böyle. Kadınım dediği kadına bir anda yüz çevirirler. Çünkü onların elinin kiridir, çünkü erkektir yapar! Yine ona bu bozuk düşünceyi veren kadınlar değil mi? Annesi - babası değil mi? Oğlu olanlar, lütfen sizden rica ediyorum, oğlunuzu şerefli yetiştirin. Allah korkusu verin ona. Sadakati, şerefi, güzel ahlakı öğretin. İnsan duygularıyla oynamanın, insanları kullanmanın ne kadar adice ve çirkin bir iş olduğunu öğretin...
Ben bu yüzden o kadar karşıyımki bu ilişkilere.. hatta flörte bile. Ben de hatalar yaptım (ama cinsel ilişki değil). ve inanın sizin kadar pişmanım. Bir erkek arkadaşımın (kendimden ve ondan iğreniyorum sırf bu yüzden) elini tutmuştum birkaç buluşmamızda. Bu o anlık bir zevk verse de, daha sonra inanılmaz bir pişmanlık olarak dönüyor insana. Ama ben tövbe ettim, Siz de edin. Lütfen kendinizi bu hatanız yüzünden hayattan soğutmayın. Hayata daha sıkı sarılın. Sizinle aynı fikirde olanlar bilirlerki, bu ağır bir vicdan azabıdır ama, eğer pişman olduysan ve bir daha yapmamaya kararlıysan, her hata affedilir. Cahiiliktir, olur... Artık önünüze bakın. Lütfen kendinize azap çektirmeyin. Daha gençsiniz, bir hayat var önünüzde. Onu güzelleştirmeye çalışın ve Allah'tan hep ümitli olun. Allah bizim gibi tüm günahkarların yardımcısı olsun :93:

bunlar da benim şahsi fikirlerim..

o işi yaptınız diye neden şerefsiz bi adama yalvarıp kendini küçük düşürüyorsun ki?
böyle yaparak adam senin ona mecbur olduğunu düşünüyo egosu tavan yapıyo off inanamıyorum kızlar yapmayın Böyle şeyler.

Hem kullandı diyorsun hemde bende istedim çelişki değil mi?

Kişinin kendi hayatı istediğini yapmak da özgür bireyleriz ama sonrasında ay toplum şöyle erkek böyle diyenler genelde işgüzar sahtekarlar oluyor yaşayacağını yaşıyor kişi ondan sonra Allah Kuran düşimüyor ağzından yaşarken sorsan modern çağdaştır evliliğe kadar genitale bakın hep zorla olmuş şimdi diktiriyorlar...

Gençler yaşayacaksanız yarınınızı düşünün aileniz kaldırabilecek mi çevreniz uyumlumu ? Ona göre yaşayın yok ben yaşarım sonra diktirme felan keklerim diyorsanız kul hakkına giriyor ve yalanın ömrü var senden çıkmasa çocuğundan çıkar bir şekilde. Bunu yaptıkça kadınlığın kalitesini de düşürüyorsunuz hepimize aks ediliyor bu olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…