İçim açıyor nasıl yaşayacağım? Nasıl kaldıracağım bu durumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeden ne halt oldugunu görmen.
Kız sen ne şanslısın. Keşke benimde basıma böyle bişey gelseydi

AB pasaportu > ogretmen maasi. Adam kendini iteleyecek enayi aramis. Allagin sevgili kuluymussunuz ki pacayi yirtmissiniz son anda. Engelleyip silin her yerden, iletisim kurmayin.

AB pasaportu > ogretmen maasi. Adam kendini iteleyecek enayi aramis. Allagin sevgili kuluymussunuz ki pacayi yirtmissiniz son anda. Engelleyip silin her yerden, iletisim kurmayin.
Bitti zaten. Benden uzak olsun. Sadece beni çevreme herkese rezil etmesi en çok zoruma giden. Kimseye yabancı biriyle evlenecek de diyemiyorum

Bitti zaten. Benden uzak olsun. Sadece beni çevreme herkese rezil etmesi en çok zoruma giden. Kimseye yabancı biriyle evlenecek de diyemiyorum
Valla evlenirler mi, sanmam? 2 haftada ne aski, ne haykirmasi, sizin ex ing.mi biliyordu? Nasil iletişim kurdu bunlar merak ettim. Bence ikisi de ayri deniz anasi, artik kim kimi carparsa.

Olabilir, hayat bu her şey insan için. İş yerinize yüzükle gitmiş olsanız, ailenize savunmuş olsanız ne olacak insan sarrafı değilsiniz ya. O adamın yaptığı yüzünden siz kendinizi mahcup hissetmeyin neyse ki babanıza rest cekmemişsiniz.

Çok üzüldüm sizin için, bir olayda ana baba rızası yoksa, o iş önünde sonunda olumsuzlukla sonuçlanıyor, hayır gelmiyor o işten.

Iyiki olmamış sizin iş. Hayat tecrübesi işte

Çapsız bula bula Polonyalı bulmuş bi de. Polonyalı kadınlar kafayı çalıştırıp Hollandalı İngiliz bulmaya çalışır bu da bula bula sizinkini bulmuş, neyse tencere kapak olmuşlar. Zor ama geçecek. Hep dua edin Allah’ım bana öyle birini nasip et ki çok şükür o olmamış diyeyim diye. Ben hep öyle dua etmiştim şimdi şükür ediyorum şimdiki halime

İnsallah geçer

Hayır yapmazdım ikna olsun istedim ki olmadı da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…