- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
DinlemeBizim de sonumuz aynıydı bence. Babam çok konuştu benimle yine de evlenecem kafasındaydım. Ama o bıraktı beni. İyi ki de yapmış. Bana yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatması asıl canımı yakan
Özel ders verdirmeye ikna edebilirse komisyonculuğu meslek edinecek belki de. İleri kapitalist rejimin yeni ortaya çıkardığı erkek türü işte. Şaka bir yana da ben işin içinde bir maddi çıkarcılığın olduğuna inanıyorum. Konu sahibi arkadaşımız varsa bu adamın hesabına 5 liralık sadaka yatırsa sağlam kapak olurBoş zamanlarında google a "bekar öğretmen" falan mi yazıp search ediyo nedir
Hicbisey anlamadımAklıma şey geldi. Annemin kuaför bir arkadaşı vardı. Onun da erkek kardeşi kuaför. İnternetten tanışıp Ukrayna’dan mı ne bir kadın gelmiş. İş için ama. Ailesi evden kovmuş oğlanı. O da bize getirmişti. Abla kuaför bu onun için falan dedi. Kadın yaş olarak adamdan 20 yaş büyük tip olarak 3 katı.
Bir rahat aman Allah’ım banyo var mı dedi bize geldiğinin 5. Dakikası biz şok. Neyse sabah ülkesine döndü
Haha ya yabancılar çok rahat basıp geliyorlar nedir ne değildir bilmeden. Bakıyorlar ki umdukları gibi değil hopp geri dönüyorlar. Yani 2 haftada tanıdığımdan için ülkesinden başka ülkeye giden biri nasıl evlenip mutlu olur, mutlu eder demek istedim.Hicbisey anlamadım
İnsallah öyle olur. Nefes alamadığımı hissediyorum. Çok kırgınımDinlemeengelle gitsin. Anladığım kadarıyla o kız olsa da olmasa da bitecekmis zaten. Şu an acını çek tabii ki ama bir süre sonra emin ol aklına bile gelmeyecek.
Evet. Kadın geliyormuş. Kadın bana büyükmüş gibi geldi. Vardır arada 7 8 yaş. Belkş de o yüzdenHaha ya yabancılar çok rahat basıp geliyorlar nedir ne değildir bilmeden. Bakıyorlar ki umdukları gibi değil hopp geri dönüyorlar. Yani 2 haftada tanıdığımdan için ülkesinden başka ülkeye giden biri nasıl evlenip mutlu olur, mutlu eder demek istedim.
Örnek verdim yaşadığım bir olayı.
Haklısınız. Vardır bir hayır mutlakaAllah kurtarmış da haberiniz yok...
Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır...
Düzenledim senin içinHicbisey anlamadım
Tabiki o yüzden. Yoksa kadının nesini sevecek. Koro şefi bilmem ne derken egosunu tatmin ediyor bir yandanÖzel ders verdirmeye ikna edebilirse komisyonculuğu meslek edinecek belki de. İleri kapitalist rejimin yeni ortaya çıkardığı erkek türü işte. Şaka bir yana da ben işin içinde bir maddi çıkarcılığın olduğuna inanıyorum. Konu sahibi arkadaşımız varsa bu adamın hesabına 5 liralık sadaka yatırsa sağlam kapak olur
Sanırım ben yediremiyorum kendime. Kaçan kovalanır misali. Yoksa bana uygun olmadığının farkındaydımDüzenledim senin için
Aklıma şey geldi. Annemin kuaför bir arkadaşı vardı. Onun da erkek kardeşi kuaför. İnternetten tanışıp Ukrayna’dan mı ne bir kadın getirmiş. İş için ama. Ailesi evden kovmuş oğlanı al bu kadını da git diye. O da bize getirmişti. Abla bu kadın kuaför birlikte çalışacağız falan dedi anneme. Kadın yaş olarak adamdan 20 yaş büyük tip olarak 3 katı sevgili mi desek değiller gibiydi.
Bir rahat ki kadın aman Allah’ım. banyo var mı dedi bize geldiğinin 5. Dakikası biz şok. Neyse sabah ülkesine döndü
Yani sence mantıklı bir ilişki mi olur 2 haftada? Polonya da erkek kıtlığı mı var?
Sen bence yardım al terapi falan. Sağlıklı düşünemiyorsun o gelip özür dilese barışırsın. Sonra da 3-5 çocukla giden yıllarına acır oturursun. Erkekler her zaman bir tık da olsa kadından daha iyi kazanmalı daha çok çalışmalı. Bu resmen yerlerde. Asıl evlensen herkes hakkında konuşur utanırsın bundan
Eminim buradaki birçok kadının aşk hikayesi vardır. Şimdi sana çok zor gelir ama bir gün cidden öff bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin.İnsallah öyle olur. Nefes alamadığımı hissediyorum. Çok kırgınım
Kör ölür badem gözlü olur, bosver unutucaksin zamanla. Aman iyi ki olmamis diycen. Bak demezsen gel beni bul, burdayim.Sanırım ben yediremiyorum kendime. Kaçan kovalanır misali. Yoksa bana uygun olmadığının farkındaydım
İnsallah öyle olurEminim buradaki birçok kadının aşk hikayesi vardır. Şimdi sana çok zor gelir ama bir gün cidden öff bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin.
Benim de vardı çok aşık olduğumu düşündüğüm biri. Tip desen yok, karakter desen yok...Cidden neyini sevmişim ben onun yaBunu teselli etmek için yazmıyorum. Hiçbir şey aynı kalmıyor.
Ay bulacam seniKör ölür badem gözlü olur, bosver unutucaksin zamanla. Aman iyi ki olmamis diycen. Bak demezsen gel beni bul, burdayim.
Demiycem mi diyosun yani vdhdgdg olsun kiz dersin de gel gene bul benibxvhdAy bulacam seni
Diyeceğim eminimDemiycem mi diyosun yani vdhdgdg olsun kiz dersin de gel gene bul benibxvhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?