İçim açıyor nasıl yaşayacağım? Nasıl kaldıracağım bu durumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi hiiiç üzmeyin. Aşkın gözü kördür denen olayı yaşamışsınız resmen. Bu adamın gerçek yüzü evlendiğinizde ortaya çıkacaktı belli ki. Ama Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki evlenmeden belli olmuş herşey. Evet onca yıl,verilen emekler vs bu yüzden çok kötü hissediyorsunuz kendinizi ama hepsi geçecek eminim. Karşınıza size gerçekten değer verecek biri çıkar umarım

Allahın sevgılı kul uymuş şunu. Mutlu olamaz eminim. Canım aşşagılık komplekdı olurdu davul bıle dengı dengıne

Verilmiş sadakanız varmış. Silin gözünüzün yaşını değmez bunun gibilere. Ben en iyisine layığım diye söyleyin kendinize.

O şerefsiz sizi de sevgisini de paraya , Avrupa hayaline satmış.
Üzülmeniz , gururunuzun kırılması çok normal.Ama iyi ki ayrılmış ve gerçek yüzünü görmüşsunuz.Evlenip boşansaniz daha mı iyi olurdu? Verilmis sadakaniz varmış.Heryerden engelleyip yolunuza bakın.

Konularimi okuyun lütfen.Para için beni ve kızını satan bir serefsiz yüzünden hayatim alt üst oldu.Siz başında kurtulmussunuz

Benzerini yaşamış biri olarak diyorum ki iki hafta fazla bile iki günde aşık olur bu erkek milleti. Seni gözden çıkaralı bayağı olmuşsa o boşluk iki saatte bile dolabilir. Kızla ayrılınca sana yazacak hazır ol ama asla yüz verme. Bu arada nasıl tanismislar ya bir ben bulamıyorum yabancı sevgili

Kadın yazmış sevgili olmak istemiş

Bu da öyleydi . Sizin için üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Herif iki haftada değil öncesinde denemiş denemiş en son bu garanti olunca sizi terk edip diğerine geçmiş. Bu kadar saf olmayın ya, aylarca konuşmuştur. Polonyalı’lar aptal değiller. Ruslar bile şeceresini hesap edip aylarca ayarlıyor.

Kurtulmuşsun

Bilmem ki. Daha önce görmedim kadını. Benim eskisi suan arkadaşının dükkanına bakıyor. Kadın ne kadar tatlı demiş falan, ya kadının baya yaşı var ya da başka bir şey

Bilmem ki. Daha önce görmedim kadını. Benim eskisi suan arkadaşının dükkanına bakıyor. Kadın ne kadar tatlı demiş falan, ya kadının baya yaşı var ya da başka bir şey

Daha önce başkaları da olmuştur belki. Görmemeniz çok normal. Bence hayırlısı olmuş. Ailenin dediği demek ki doğruymuş. Üzülmeyin hiç üzülecek bir durum değil. Önünüz açılmış

İlişkinize bile zerre kadar saygısı yokmuş demek ki. Saygı duysa anlatırmıydı?
Umursamayın, defolsun gitsin...

Adamdaki sansa bak. Bir uni kazanip okuyamadi yillarca simdi hem yine ogretmen bulmus hem de yurtdisina kapak aticak. Kimisi boyle balli oluyo demekki.
Sizi sevmemis bence onca yiliniza yazik. Okumus etmis hayirli bi kismet bulursunuz insallah. Gitsin evlensin ne yaparsa yapsin

Evet. Ballandıra ballandıra anlattı bunları bana. Hiç sevilmemişim. Oynamış benimle zoruma gidiyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…