İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle bir seyle yikilmayacak kadar ozguvenli bir kadinsin. Ayrica daha iyisini bulacak kadar da saglam hatunsun. Elimin kiri de gec birde otizm bulastirdin bana espirisini yaptiktan sonra yaninda kalmana hayret ettim.

Yıkılmadım zaten ya, öyle şeyler atlattım ki kolay yıkılmıyorum ama tırnaklarını yedirtecek kaygıya düşürecek bir his içerisindeyim, yalan söylemeyeyim.

Bir ay sadece seni beklemiştir .. arada kimler oldu biliyor musun ? Bilmiyorsun elbette .. o yüzden neden şöyle neden böyle diyip daha fazla kafanı karıştırma

Türk değil bu şahıs o yüzden de acayip geliyor bana açıkçası. Hani bizde hala maalesef var bu tip erkekler, elde ettim vs tarzı garip düşünceleri olan ama dünyanın en modern ülkelerinden birinde yaşıyorum, burada da varsa bu tip çok acayip.

1 aylık bir tanıma sonucu yaşadığınız ilişki seks ilişkisinden başka bir şey olamaz zaten. Gerçekten olabilir gibi mi geldi? Cinsel çekimimiz vardı dersiniz, ilgi duyduk dersiniz, bi doyum aradık dersiniz tamam da, şu son duruma şaşırmayın.

Tavır falanda almayın bence, kesin konuşmayı. Madem iki tarafta yetişkindi ve rızası vardı, yaşadınız bitti olarak bakın.

Şimdi çok açık yazmak istemiyorum açıkçası ama güzel geçtiğini düşündürdü bana hareketleri. Ha hala ten uymayabilir o da olabilir ama bu öküzleşmeyi gerektirmez...
Bu nAsil oluyo? Sevisme cok guzelse o cekim varsa? Ten uyumu olmadan nasil olabilir?

Bu nAsil oluyo? Sevisme cok guzelse o cekim varsa? Ten uyumu olmadan nasil olabilir?

İnsanlar genelde ilk defa seviştikten sonra anlar birbirine bağlanıp bağlanamayacağını, salgılanan hormonlara bağlı olarak. Bağlılık hormonu salgılanıyorsa devam eder, olmuyorsa olmaz. Ben fizyoloji derslerimizden böyle hatırlıyorum bana mantıklı gelmişti o zaman sonuçta en özel anlardan birisi.

Malum app Tinder'sa normal değil mi olanlar ?
Yani tabi böyle hayvanca davranmasını gerektirmez ama uygulamanın amacı seks partneri bulmak... Ilişki umuduyla giriyorsanız hayal kırıklığı yaşamanız kaçınılmaz.

Sadece ilk sayfayı okuyarak yorum yapıyorum, ekleme yaptınız mı bilmiyorum.
İsterseniz 1 ayda beraber olun isterseniz ilk görüştüğünüz gecede. Karşınızdaki erkek centilmen biriyse olay sadece cinsellikle sınırlı olsa dahi bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir ve böyle saçmalamaz.

Zaten 1 saat uzaklıktaymış kendisi, tekrar yazmayın olur da kendisi yazarsa da o kadar yol için yeterli kadar tatmin olmadım dersiniz. Kendisini yiyip durur o da. Amacım burada belaltına vurup performansını aşağılamak değil ama dediğim gibi olay sadece cinsellikle sınırlı kalacak dahi olsa bunun da bir usulü var, romantizm beklemek illa sevgili olalım moduna girmek değildir bana göre.

Onu anladimda.. sevisme guzeldi diyosun ya.. ten uyumu olmasa zaten sevisme guzel olmazki.. karistiriyo muyum ben acaba

Ay teşekkür ederim sonunda birisi anladı ya.
Ben zaten hemen sevgili olmak niyetinde değildim, cinsellik de tanımanın bir parçası diye düşünüyorum ama insan kendini aşağılanmış hissediyor doğruya doğru.
Centilmence kibarca konuşmak ve vedalaşmak var bir de böyle davranmak.

Gayet güzel rol yapan tipler var. O flörtleşme elde etme süreci de hoşuna gittiyse uzatabilir.
Bence daha fazla iletişime geçmeyin, sorgulamayın. Doğru düzgün bir cevap da vermiyor zaten, değersiz hissettiriyor iyice.
Esprisi de çok kötüymüş ayrıca.

Yıkılmadım zaten ya, öyle şeyler atlattım ki kolay yıkılmıyorum ama tırnaklarını yedirtecek kaygıya düşürecek bir his içerisindeyim, yalan söylemeyeyim.
Beraber oldugun kisi muhtemelen seni kaldiramayacak kalitede biriymis sapitmis. Aldigim karpuz kelek cikti de gec.

Türkiye'de erkekler internet üzerinden tanıştığı ve bir ay içinde cinsel ilişkiye girebildiği kadınlarla pek ciddi düşünmez malesef. Keşke böyle olmasa insanlar cinsellik yaşayan kadınları değersiz görmeseler. Ama erkekler kolay kadın gibi görüyor, benimle yaptıysa herkesle yapar diye düşünüyor malesef.

Türk değil, ben de Türkiyede değilim bu yüzden de durum daha da acayip geliyor...

Sadece seks icin degildir elbette ama mesala biri seni cok sevse sürekli arasa ayy sevgilim canim sevgilim dese. Biz kizlar olarak da böyle adamdan cabuk sıkılıyoruz dimi.

Erkekler de seksi erken alinca oyle olur bence. Ya da cinsel yonden uyuşmadınız.

Bir aylik mevzu hic orali olma. Için de acimasin hayat bu bir suru insan var.

Orali olma emin ol bir hafta sonra napiyon diye mesaj atar ona da cevap verme. Iyi sevişmiyorsun de :)))))

Yatakta da kötüdür kesin gerizekalı.Böyleleri türedi bir de son zamanlarda.Aşk gibi güzel bir duygu da kirletiyor bu insanımsılar.Derdin seksse aşkı ne karıştırıyosun? Kalitesiz insan doldu ortalık yaa.Bi' de kendilerini modern zanneder böyleleri tanışıp hemen seks yapınca.

Kadına kötü davranmak erkekler arasında yükselen trend zaten son yıllarda.Kadınlar kendilerine böyle davranılmasına izin vermemeli.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…